QUOTE(Karusia @ 2008 03 20, 17:32)
Norako, dar pamąsčiau - iš esmės nesu PRIEŠ konkrečią knygą (nors vistiek for...
) esu prieš grūdimą vieno pleistro dešimčiai žaizdų, kai iš principo jau gilūs dalykai reikalingi.. čia kaip su tuo rekomenduotu meilužiu
Karusia
, atsakiau savo gerbiamai (pažįstama, beje, truputį asmeniškai net
), Flight, kad nebūk tu foolish, ir nemokėk tu tų pinigų, paskaityk knygą papigiai (į až siūliausi rašyt, nes mes bendrauujam per až
), tiks -domėsies, netiks - pinigus sutaupysi , ji klausė, (priminsiu tikslumo dėlei
), apie koučingą, ir sakė, kad skelbimas "atrodo viliojančiai", o aš ir sakau, tai kad labai "viliojančiai", daro gi žmonės pinigus
, juk tiek kainuoja
, tai n e v e r t a (tiekos pinigų). Žinot, man buvo taaaip nuostabu, kaip taip lengvai daromi pinigai, ir taip "durninami" žmonės, kad iš to toooks išpūstas reikalas, kad
, tai taip paprasta...bet...juk iš bažnyčia lobo, matyt, taip jau žmonėse sutverta, kad tas kas kalba pirmas eina tyras ir švarus, o vat jau pasekėjai...(todėl visad geriau, tiksliau, pigiau
, skaityti autorius..., tai norėjau pasakyti, pleistras čia ne prie ko
)
Papildyta:
QUOTE(Mili @ 2008 03 20, 18:00)
Psichologo paslaugos iš esmės yra oras. o už orą sunku mokėti realius pinigus.
Bingo, antrą kart per vieną dieną man asmeniškai tą pati mintis...jei už "orą" reiktų mokėti 10 lt, kas gi tuo "oru" patikėtų
jei sumoki 100 lt - solidu, ir...teisinga, kitaip žmonės netiki, kad veikia (nebūtinai kalbant apie psichoanalize bet ir apie ją...)
Ir dar...grįžtant prie etikos (tuo gerai internetas, gali atsinešti šaukštą po pietų
),
Flight, va kuo galbūt skiriasi kunigas nuo psichologo (jūs gretinot...) kunigas
būna kunigu 24 val per parą (bent jau turėtų, kaip aš suprantu ...), tiesiog
jis yra kunigas, o psichologas dirba (tarkim 8 val), ir...Mili, jūs teisi, neprivalo juo būti visur ir nuolat, pritaikiau ne tuos standartus...
O mama, sakykit, o mama turi būt 24 val per parą?......
Papildyta:
QUOTE(Mili @ 2008 03 20, 17:46)
juodojo humoro jausmo skirtumas nuo paprasto humoro jausmo psichologo darbe yra lemiamas.
Mili, bet net du žmonės paabejojo (aš ir Karusia), kad nebuvo juodojo jumoro....
Neapsakomas grožis!
Ant jaunų žaliųjų lapų
Srūva saulės šviesa
Bašio Macuo