Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vizitas pas psichologą

QUOTE(norako @ 2008 03 20, 14:46)
žinot, o vat man pasirodė, kad neetiškai skamba (juk iš psichologo lūpų ...) toks kaltinimas  ax.gif



Na, Mili juk nedirba forume ir aš nesu jos klientė cool.gif

QUOTE(norako @ 2008 03 20, 14:46)
Flight, parašysiu išsamesnį laišką į až, kai rasiu minutėlę, ok biggrin.gif



Ok.
Siaubas, man šiandien, matyt, grafomanijos priepuolis. blink.gif Bet nieko, praeis biggrin.gif
Atsakyti
Nezinau kaip Lt, bet pas mus psichoterapija - prabanga, nes labai brangu. Man lankytis teko ir negaliu sakyti, kad nepatiko, bet to tam tikro skaiciaus poklabiu tiesiog nusibodo. Nemanau, kad psichoterapeutas buvo ne specialistas, tiesiog as pati daug psichologines literaturos skaiciusi ir ja siek tiek studijavusi jam buvau kietas riesutelis( kaip ir daugeliui kitu zmoniu). O gal tiesiog man reikejo minimalios pagalbos ir ja gavusi savo problema sugebejau isspresti. smile.gif
Man buvo taikoma kognityvine biheivioristine terapija ( cognitive behavioral therapy- angl).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micietta: 20 kovo 2008 - 13:58
QUOTE(micietta @ 2008 03 20, 14:52)
O gal tiesiog man reikejo minimalios pagalbos ir ja gavusi savo problema sugebejau isspresti. smile.gif


Man atrodo, psichoterapijos veiksmingumas didele dalimi priklauso nuo kliento lūkesčių. Veiksmingiausia ji tada, kai nėra labai krizinė ar kritinė situacija, kai klientas ateina tik tam, kad labiau pažintų savo neįsisamonintus motyvus, troškimus, kad taip gana maloniai leisdamas laiką dirsteltų į savo pasąmonę. Tada taip, psichoterapija veiksminga, ji duoda žmogui tam tikrą postūmį judėti toliau, giliau.

Bet jei gyvenimas verčiasi aukštyn kojom, jeigu baisios audros ir cunamiai, tai psichoterapija nedaug tegali pagelbėti, o kartais net pakenkia - aišku, tai tik mano nuomonė, bet ji remiasi asmenine patirtimi. Čia jau arba pats žmogus išplaukia, arba ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 20 kovo 2008 - 14:00
QUOTE(flight @ 2008 03 20, 13:59)

Bet jei gyvenimas verčiasi aukštyn kojom, jeigu baisios audros ir cunamiai, tai psichoterapija nedaug tegali pagelbėti, o kartais net pakenkia -  aišku, tai tik mano nuomonė, bet ji remiasi asmenine patirtimi. Čia jau arba pats žmogus išplaukia, arba ne.

man buvo sis variantas. Tai matyt isplaukiau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(micietta @ 2008 03 20, 15:02)
man buvo sis variantas. Tai matyt isplaukiau. smile.gif



Su kuo ir sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2008 03 15, 23:18)
biggrin.gif  Arba "Velykinė nuolaida!  Atėjusiems gydytis neurozę ir depresiją, šizofreniją išgydysim nemokamai! "

thumbup.gif Atleiskit, jei pasikartosiu, nes visos temos neperskaiciau, labai ilga. Teko lankytis pas psichologa del seimyniniu problemu ir buvau sokiruota, kad man buvo iskart buvo pasiulytas "gydymas"-susirasti meiluzi. Manau, kad tai jau desningumas...,nes drauge buvo nuvykus i Vilniu pas kazkoki super psichologa, suplojo kruva babkiu ir gavo lygiai toki pat patarima..Idomu labai..
Atsakyti
Tuoj sugriausit likusius pozityvius jausmus apie šiuos specialistus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2008 03 20, 15:07)
Tuoj sugriausit likusius pozityvius jausmus apie šiuos specialistus lotuliukas.gif



Atstatom pusiausvyrą. Yra gerų specialistų. Šiltų, jautrių, ir nedalijančių patarimų apie meilužius. biggrin.gif Tų, kuriems iš tiesų svarbu tai, ką jie daro. Mano patarimas būtų nepulti pas pirmą pasitaikiusį, tegul ir matytą žurnale, tegul ir girdėta pavarde, o klausti per draugus, pažįstamus, pasikliauti žmonių, kuriais pasitiki rekomendacijomis.

Na viskas, einu aš iš čia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 20 kovo 2008 - 14:18
QUOTE(flight @ 2008 03 20, 14:17)
Mano patarimas būtų nepulti pas pirmą pasitaikiusį, tegul ir matytą žurnale, tegul ir girdėta pavarde, o klausti per draugus, pažįstamus, pasikliauti žmonių, kuriais pasitiki rekomendacijomis.



arba pasikliauti savo nuojauta, man su visai gydytojais taip yra. Tiesiog skaitau pavardes ir mastau, uz kurios uzkliuna - pas ta ir einu. Buvo tik pora kartu , kai nusivyliau.
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2008 03 20, 15:17)
Yra gerų specialistų.

Ir aš taip manau smile.gif
Žinot, mano nuomonė apie vieną garsiausių (pati nebuvau, tiek pinigų dar neturiu doh.gif biggrin.gif ), pasikeitė į gerą biggrin.gif , jis pasakė po gerų metų vizitų topinę, mano galva, mintį, draugę, tiesa, ji šokiravo, kaip beviltiška, o aš sakau - filosofiška rolleyes.gif (galima sakyti ezoteriška, iš kurio taško žiūrėsim... tie pavadiniami nekeičia esmės (nors požiūrį į tai dėl pavadinimo keičia g.gif biggrin.gif ) biggrin.gif ). Kokia gi aš, klausia ji, o jis jai giliamintiškai atsakė, jūs jokia ir visokia blink.gif rolleyes.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(flight @ 2008 03 20, 14:52)
Na, Mili juk nedirba forume ir aš nesu jos klientė cool.gif

Sakot galima nusirauti? biggrin.gif , aš visad tai pamirštu, kad forume gali būt bet koks....., o man (vis neteisingai tai primetu kiteims...o taip tikrai nedera) auklės etika vidinė vis tiek neleidžia kai ko sakyti net anonimiškai, net forume.... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norako: 20 kovo 2008 - 14:55
Aš visgi eičiau pas norako terapijai thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(norako @ 2008 03 20, 14:32)
jūs jokia ir visokia  blink.gif  rolleyes.gif  biggrin.gif


nebandei klaust, ka tai reiskia? biggrin.gif as buciau isnagrinejus sita fraze iki negalejimo. Nes vien jau pasakymas ' jus jokia' mane sunervintu. Maniskis mane apibudino , kaip vienintele pasaulyje tokia, kad nera tokiu kaip as. Mano atsakymas- man nereikia nuo amziu amziaus zinomu tiesu, galima su detalemis, konkreciau prasom. smile.gif
Atsakyti