Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai 2

QUOTE(Alaja @ 2006 11 07, 14:44)
kokios spalvos?

Bus sidabriniai-bordine.
kazkas tokio

http://www.fotofabri...Id-2380902.html

Cia modelis toks bus, tik spalvos biski neatitinka, stalvirsis bus sidabrinis, visos spindele bordines su sidabriniais kantais, lentyneles ir lentynos sidabrines, ir dvi spinteles su raudonu blizganciu stiklu aliuminio remeliuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alaja @ 2006 11 07, 14:20)

Aš irgi noriu tokios virtuvės, labai jau super atrodo...
Atsakyti
Alaja tavo virtuvė išties thumbup.gif . Viskas tarpusavyje dera, atrodo šiltai, jaukiai. Gražu smile.gif
Atsakyti
O virs mikrabangines,ten pas jus slegiui matuoti?
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2006 11 07, 16:50)
O virs mikrabangines,ten pas jus slegiui matuoti?

Slegiui,dregnumui, temperaturai.
Atsakyti
jolita.martyna, kur pirkot tuos sedincius angeliukus? bigsmile.gif Man labai reiktu tokiu bigsmile.gif
Atsakyti
Alaja, virtuvė labai thumbup.gif . .Aš irgi laukiu virtuvės iš Casabelos , tikiuos kokybe nenusivilt . O kaip Jums? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2006 11 06, 20:31)

Aš tokius kailius sename bute irgai klojau ant sofos ir fotelių. Naujame gi, patiesiau ant panašiai tamsių grindų. Patikėk, tikrai geriau žiūrisi mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal ir geriau ziurysi,bet pas mane mazas vaikutis,tai is ju tuoj nieko neliktu doh.gif As juos uzkloju tik laikinai,rasiau jau smile.gif O siaip tai jie fukcija ant lovos miegamojo anksciau atliko. smile.gif O angeliukai,tai pirkti,tai Seskineje yra parduotuve prie iki,tokia smulkmenu,bet as jau senokai pirkau.As paziuresiu ar ju dar yra ir jei ka parasysiu,nes jie ir grazus ir nebrangus buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2006 11 07, 17:26)
Gal ir geriau ziurysi,bet pas mane mazas vaikutis,tai is ju tuoj nieko neliktu doh.gif As juos uzkloju tik laikinai,rasiau jau smile.gif O siaip tai jie fukcija ant lovos miegamojo anksciau atliko. smile.gif O angeliukai,tai pirkti,tai Seskineje yra parduotuve prie iki,tokia smulkmenu,bet as jau senokai pirkau.As paziuresiu ar ju dar yra ir jei ka parasysiu,nes jie ir grazus ir nebrangus buvo thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alaja @ 2006 11 07, 14:20)

O aš žinau kur šita virtuvė stovi bigsmile.gif blush2.gif Labas, buvusi kaimyne, kaip vaikai gyvena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dauga @ 2006 11 07, 18:43)
O aš žinau kur šita virtuvė stovi  bigsmile.gif  blush2.gif Labas, buvusi kaimyne, kaip vaikai gyvena biggrin.gif

Sveika 4u.gif bigsmile.gif Va,ir susitikom thumbup.gif
Atsakyti