Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai 2

QUOTE(oberfukse @ 2006 11 07, 14:05)
Taip cia yra sienine kamstine danga, bet be jokiu pleveliu ir dazu, tiesiog dvieju spalvu smile.gif baltos ir melynai-rudos, taip akd visa siena 98% kamstine danga 2% kamstines dangos kliju biggrin.gif

Pamąsčiau ir apie tokį variantą - ale tuomet ganėtinai sudėtinga pagamint taip, kad kraštai labai lygiai sueitų. Respect tėveliui wink.gif - kruopštumas neeilinis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shyna: 07 lapkričio 2006 - 13:13
QUOTE(Shyna @ 2006 11 07, 14:10)
Pamąsčiau ir apie tokį variantą - ale tuomet ganėtinai sudėtinga pagamint taip, kad kraštai labai lygiai sueitų. Respect tėveliui wink.gif - kruopštumas neeilinis.

Ne taip jau ir sunku smile.gif Paimi du skirtingos spalvos kamstines dnagos laktus, sudedi viena ant kito, juos kuo nors sutvirtini ir spec. peiliuku ispjaustai ko reikia, po to viena spalva palieki kaip fona, kita kaip paveiksliuka ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
Virtuve ax.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alaja: 07 lapkričio 2006 - 13:22
Alaja,tavo virtuve super,tikrai grazu thumbup.gif .O del viso kito tai as i galva neimu,nebutu bobos biggrin.gif ir kamstine siena originaliai thumbup.gif .Laukiam dar nuotraukyciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Siena tai thumbup.gif thumbup.gif fantastika................
Alaja, virtuves irgi thumbup.gif bet va, as tokia nevalyva....labai tokios panasios noreciau, bet visada pamastau....nu velnias, kaip nuo tokio pavirsiaus koks pienas sunkiai nusivalo lotuliukas.gif
Atsakyti
Ermute,nesunkiai tikrai nusivalo,su slapiu skudureliu,ir su blizgikliu papurkst ir vel kaip nauja thumbup.gif pas mane gi 2 vaikai tai taip nuteplioja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(oberfukse @ 2006 11 07, 14:33)
Sveiki, neseniai nusipirkau nauja buta, jis buvo ka tik pastatytas be jokios apdailo, dabar po biski darausi remonta smile.gif
Cia mano miegamojo siena
http://www.fotofabri...Id-2380837.html

Labai originalu thumbup.gif thumbup.gif ,tik bandau isivaizduot,kiek darbo ir kruopstumo reikejo unsure.gif Patinka man kamstis thumbup.gif Sename bute turejom kamsti tarp virtuviniu spinteliu ant sienos,tai taip fainai buvo thumbup.gif Nei jo valyt,nei priziuret rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(ermute @ 2006 11 07, 15:25)
Siena tai  thumbup.gif  thumbup.gif  fantastika................
Alaja, virtuves irgi  thumbup.gif  bet va, as tokia nevalyva....labai tokios panasios noreciau, bet visada pamastau....nu velnias, kaip nuo tokio pavirsiaus koks pienas sunkiai nusivalo  lotuliukas.gif

Nuo kieno pavirsiaus?Spinteliu?Ar virykles?
Atsakyti
QUOTE(Alaja @ 2006 11 07, 14:20)

Grazi virtuve, turetu labai brangiai kainuoti, nes grynas medis kaip suprantu ir dar tokio stiliaus, tai sunkiau pagaminti
Atsakyti
QUOTE(Alaja @ 2006 11 07, 14:20)

+ kažkur ten pasimetė Alajos svetainės foto..

na thumbup.gif thumb_yello.gif good.gif ploja.gif manau ir taip aišku. Nėr ir prie ko prikibt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shyna: 07 lapkričio 2006 - 13:45
QUOTE(oberfukse @ 2006 11 07, 15:33)
Grazi virtuve, turetu labai brangiai kainuoti, nes grynas medis kaip suprantu ir dar tokio stiliaus, tai sunkiau pagaminti

Cia Casabellos rolleyes.gif
Papildyta:
Dekui merginos uz komplimentus ax.gif
O svetaines foto idesiu veliau.
Atsakyti
As tai savo virtuvele tik laukiu sad.gif kol kas turiu tik projekta, ir labia nemazai ji man kainavo, kol kas pats brangiausias pirkinys bute smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oberfukse @ 2006 11 07, 15:39)
As tai savo virtuvele tik laukiu sad.gif kol kas turiu tik projekta, ir labia nemazai ji man kainavo, kol kas pats brangiausias pirkinys bute smile.gif

kokios spalvos?
Atsakyti