Na taip,ale ko zmones is pavydo nepriraso,nu nezinau pas mus labai daug kas ateina paziureti kaip mes isirengem,nei vieno pikto zodzio nesulaukiau,visi tik gyre O be to standartiniam bute daug ka pakeitem,mes gi gyvenam ne nauju statybu name.O standartiniam Seskines.O minksta dalis tikrai gera,tik as jau rasiau ne visi moka ivertinti.Tai ko gi tada tie nuvertintojai nededa savo nuotraukyciu O ir atlyginimai musu vidutiniai Ir is viso teisingai kazkuri parase,kad tema buvo sukurta,kad visos detumem savo nuotraukytes.Taigi aktyviau .O vat stai buta,kuris yra senamiestyje,jau zinau kaip isirengsiu,buvo nuotraukyte ideta su zidiniu,grazu
Shyna, o ar negalima tų ryžų kolonų kaip nors tamsiau nurudinti? Nubeicuoti, nudažyti, nu net nezinau.... Man atrodo ka bedarytum, jos rėks savo oranzine spalva ir pjausis su visais kitais rudais atspalviais. Arba net gal baltai arba sienų spalva nudažyti gražiau būtu nei tokios ryžos..
QUOTE(jolita.martyna @ 2006 11 07, 11:53)
Na taip,ale ko zmones is pavydo nepriraso,nu nezinau pas mus labai daug kas ateina paziureti kaip mes isirengem,nei vieno pikto zodzio nesulaukiau,visi tik gyre O be to standartiniam bute daug ka pakeitem,mes gi gyvenam ne nauju statybu name.O standartiniam Seskines.O minksta dalis tikrai gera,tik as jau rasiau ne visi moka ivertinti.Tai ko gi tada tie nuvertintojai nededa savo nuotraukyciu O ir atlyginimai musu vidutiniai Ir is viso teisingai kazkuri parase,kad tema buvo sukurta,kad visos detumem savo nuotraukytes.Taigi aktyviau .O vat stai buta,kuris yra senamiestyje,jau zinau kaip isirengsiu,buvo nuotraukyte ideta su zidiniu,grazu
Man atrodo ne is pavido
Man asmeniskai tavo butas labai grazus ir skoningas bet sau as tai nedariciau,nes man petinka kitas stilius
Ir dauguma zmoniu ligina su savi skoniu Jai atitinka mano skoni grazu,jai ne,tai negrazu ,senamadiska,per kuklu ir panasiai.Man grazu,kada islaikita viename stiliuje,jauku,niekas netrukdo gyventi ,o svarbiausia -seimeninkai kaifuoja
Westa virtuveje lentynele,tik viena,kad butu po ranka,kava ir cukrus Prie baro padaryta vynine,kad vakarais sedint su draugais,po ranka butu pasiimti.O vyrikle perkelta prie kriaukles ir padaryta didesnis stalas,tai gi tikrai patogu ir funkcionalu .Alaja,cia tie kailiai uzdeti specialiai,kad taip greit baldai nesusidevetu,nes pas mus daznai sveciu ateina,ir mano dukrytei patinka po juos pasivartyti,o siaip ypatingom progom nuimam.
Merginos, nesipykit - tikrai neverta.
O dėl oranžinių kolonų - nereikia jų perdažyti. Palik tokias ir derink prie jų aksesuarus. Bus viskas puiku. Kol kas tame butelyje nieko tokio nepataisomo nėra. Sėkmės kuriant interjerą.
O dėl oranžinių kolonų - nereikia jų perdažyti. Palik tokias ir derink prie jų aksesuarus. Bus viskas puiku. Kol kas tame butelyje nieko tokio nepataisomo nėra. Sėkmės kuriant interjerą.
QUOTE(lota @ 2006 11 07, 11:53)
Shyna, o ar negalima tų ryžų kolonų kaip nors tamsiau nurudinti? Nubeicuoti, nudažyti, nu net nezinau.... Man atrodo ka bedarytum, jos rėks savo oranzine spalva ir pjausis su visais kitais rudais atspalviais. Arba net gal baltai arba sienų spalva nudažyti gražiau būtu nei tokios ryžos..
Nežinau nesuprantu kažko.. Ten yra tikriausia raudonmedžio spalva ir nematau aš tame nieko ryžo.. Spalva tokia pati kaip virtuvės stalviršio. Buvo tos kolonos paprastos pušinės bet sugadino darbininkai sugalvoję jas palyginti špakliumi - tai teko pinotexu pakeisti medienos spalvą - paderinom prie stalviršio.
Na gal dėl blico fotoaparato tokia intensyvi spalva atrodo?
Papildyta:
Et kas čia dabar pasidarė su šita tema?
Aš tik noriu padėkot visoms kurios kažkokių patarimų duodat - kraunuos juos visus kaip bagažą ir turėdama omeny (žinoma ir savom mintim dar atskiesdama) dairausi po baldų parduotuves. Svarbiausia suvokti, kad patys gyvenam savo namuose - ne forumietės, ir svarbu kad mums patiems patiktų ir būtų jauku - kadangi aš to jaukumo dar nepasiekiau, tai ir ieškau patarimų.
Beje pas mane draugės atėjusios neaikčiojo kaip viskas puiku Palėpė joms labai nepatiko - sakė klaustrofobiška (o man ji romantiška), didysis kambarys be baldų buvo tai jos neįžvelgė kur ten 40 kvadratų yra (na tikrai atrodė mažesnė patalpa). Vyro močiutė išvis pasakė - "kas čia per garažas? Tai ką nėra nė vieno kambario normalaus mažo su durimis?" Žodžiu kiekvienas kitaip suvokiame namų aplinkos jaukumą. Ir neimu į skrandį - niekas neverčia tų žmonių pas mane gyvent.
Jolita.Martyna atrodo lyg ir turi savo nuomonę tvirtą - tai kažkieno ne visai pagiriantys komentarai neturėtų eiti tiesiai į skrandį... Jei įsižeidei ką apie močiutę pasakiau tai irgi be reikalo - mano seneliai labai gražiai įsirengę savo butą, ir kompiuteris irgi kampe stovi Ir labai smagu jauku pas juos svečiuotis.
Dėl skonio ginčytis aišku beprasmiška, bet man tavo svetaine tai tikrai neatrodo nei grazi nei skoninga. Sofa dryzuota, grindys languotos, kilimas margas, kede geleta, užuolaidos kvarkaliuotos ir marmaliuotos... Sorry... Nors vonia ir virtuvė atrodo visai neblogai
Bet kai perskaičiau apie visas sitas aukas, tai man tikrai baisu pasidare. Mano asmeniniu poziuriu taip elgtis yra didžiausias marazmas jokios draugu pagyros nevertos tokio vergavimo laikui nepavaldiems daiktams
Bet kai perskaičiau apie visas sitas aukas, tai man tikrai baisu pasidare. Mano asmeniniu poziuriu taip elgtis yra didžiausias marazmas jokios draugu pagyros nevertos tokio vergavimo laikui nepavaldiems daiktams
QUOTE(jolita.martyna @ 2006 11 05, 14:54)
Tai va visoms atsakysiu vienu kartu.Taip kai dariau remonta tai gyvenau ant betoniniu grindu,svetaineje ir virtuveje nieko nebuvo,net uzuolaidu.Vidury svetaines stovejo saldytuvas ir stalas,ant kurio ir elektrine plytele buvo ,taip ir maista gaminomes......tiesa nedaznai,nes su tokiom salygom...... Remonta daremes patys,planavom irgi patys,nes labai taupem.Paskolu jokiu neemem,uz virtuves baldus mokejom apie 6000lt,pries 1,5 metu tai dar nedaug,nes ten medisTai gi viska keiteme is esmes.Vonioje irgi viska daremes patys,pabaigta pries nepilnus metus.Irgi taupem,nesisamdem meistru,nes geru neradom,o bet kam patiketi brangiu medziagu nesinorejo,nes vien tik uz medziagas sumokejom 7,500lt..Isvaziavau gimdyt,o vyras dar vonia pabaiginejo.O pries tai nescia budama,atsiprasant i kibiriuka dariau,ir du menesius su tokiu pilvu dideliu eidavau pas mama praustis.Tai vat kaip vargom Bet uz tai pataupem ir pasidarem.
Sveiki, neseniai nusipirkau nauja buta, jis buvo ka tik pastatytas be jokios apdailo, dabar po biski darausi remonta
Cia mano miegamojo siena
http://www.fotofabri...Id-2380837.html
Cia mano miegamojo siena
QUOTE(oberfukse @ 2006 11 07, 13:33)
Sveiki, neseniai nusipirkau nauja buta, jis buvo ka tik pastatytas be jokios apdailo, dabar po biski darausi remonta
Cia mano miegamojo siena
Cia mano miegamojo siena
įdomu ir originalu , o čia kaip padaryta? siena kamštinė?
QUOTE(oberfukse @ 2006 11 07, 13:33)
Cia mano miegamojo siena
Cia mano miegamojo siena
idomu. jei teisingai spėju čia yra kamštinė danga ir ant jos kokia tai šviesi plėvelė ar dažai? Originalu - dar neteko taip matyt
QUOTE(oberfukse @ 2006 11 07, 12:33)
Cia mano miegamojo siena
Cia mano miegamojo siena
Labai originalu Pati pasidarei(na gal kokia menininke ) ar spec.meistra tokiems dalykams radote?
QUOTE(Shyna @ 2006 11 07, 13:43)
idomu. jei teisingai spėju čia yra kamštinė danga ir ant jos kokia tai šviesi plėvelė ar dažai? Originalu - dar neteko taip matyt
Taip cia yra sienine kamstine danga, bet be jokiu pleveliu ir dazu, tiesiog dvieju spalvu baltos ir melynai-rudos, taip akd visa siena 98% kamstine danga 2% kamstines dangos kliju
Papildyta:
QUOTE(lietutis @ 2006 11 07, 13:44)
Labai originalu Pati pasidarei(na gal kokia menininke ) ar spec.meistra tokiems dalykams radote?
nu sugalvojau pati, tiksliau radau panasu stiliu internete, o padare viska tevas savo auksinem rankom