Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai 2

Mamytei sukurusiai tema, patarimas del minkstu baldu butu toks, kad jei jau jusu virtuve toje erdveje ir jos spalvos tokios, tai ir kitus baldus derink prie to atspalvio. Pvz. as cia matau sviesios spalvos minkstus baldus(smelinius), jei kitus baldus darysit is plokstes, tai irgi rinkciausi tik tokia pat kaip virtuves baldu. O toliau detales - jei remai, remeliai, tai kolonos atspalvio (ir siaip jei kas nors butu is medzio masyvo, tai tik to pacio atspalvio), pagalveles, kuriu siulyciau daug, derinti su uzuolaidomis kokios jos bus. siulyciau, jau intensyvesnio atspalvio, kad ir to pacio raudonmedzio. Jeigu pagal tai ka cia parasiau, tai tiktu kilimas, kurio vidurys vienspalvis - minkstu baldu atspalvio, o krastai to pacio raudonmedzio ar sokolado. Manau, kad visai skoningai susikursi, jei derinsies prie jau esamu triju spalvu. Rozine jau ir palik tik sienoms, Smelyne - baldams, raudonmedzio akcentams. Sekmes. Ziuriu kad tave cia daug kur puola, bet tu laikykis 4u.gif biggrin.gif

QUOTE(jolita.martyna @ 2006 11 03, 19:00)
Na zinai ir as ne milijoniere,bet..........Geriau ilgiau pataupusiu ir nusipirksiu viena,bet gera ir skoninga daikta,nei..........As pvz,savo remontui metus taupiau,bet nusipirkau tai ko man reikia.Ir voniai pvz irgi metus taupiau,bet uz tai viskas kokybiska ir skoninga,nors  neigudusiai akiai ir nesimato,kad tiek daug ideta. thumbup.gif

Labai tau pritariu. Ir turiu pagirti, kad turi l.gera skoni ir tikrai savo buta isirengei super. Na svetaine, gal kiek diskusiju ojektas, bet tik... Man labai labai grazu. Ipatingai virtuve. Matosi jog priedo ir labai funkcionali.
Atsakyti
Cia tam mes ir diskutuojam,nes tik is diskusiju galima prisirinkti geru ideju thumbup.gif Svarbiausia,kad tos musu kalbos nesupyktybetu thumbup.gif.Juk kai ziuri is sono i savo buta tada, ir trukumus, ir privalumus pamatai ar ne? biggrin.gif
Atsakyti
jolita.martyna,namuciai jusu tikrai grazus,suderinti,matosi,kad turit stiliaus pojuti ir nora gyvent graziai...,tik vienas dalykas uzkliuvo-dienines uzuolaidos,jos daugiau moderno stiliaus.Kadangi vakarines uzuolaidos margos,tai dieniniu noretusi be jokio rasto :rolleyes:ir nuimciau tuos kailius(man jie nelabai) blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alaja: 07 lapkričio 2006 - 08:57
jolita.martyna svetainė (ypač tas kampas kur kompiuteris ir komodos matosi), skoningai įrengta thumbup.gif , nors stilius skiriasi nuo maniškio buto (vakare galėsiu ir savo buto šedevrus įmesti biggrin.gif ), bet labai šauniai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2006 11 06, 21:31)
Sveikos, na vat pagaliau ir svetaines foto.  4u.gif

Viskas tarpusavyje suderinta, bet - kad del skonio negalima gincytis tai tiesa.. man toks vaizdelis labai smarkiai per niurus...

Ir... na neisizeisk... Labai primena mano mociutes buta.. Cia apie svetaine konkreciai - virtuve ir vonia zinoma visai kas kita.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shyna: 07 lapkričio 2006 - 09:37
aisku pasikartosiu, bet labai patiko jolita.martyna virtuve ir vonia wub.gif bet kai tiek uzuominu buvo apie laikui nepavaldzius baldus g.gif ir juos pamaciau... konkreciai minksta dali... zinai, pas mus beveik tokie patys, tik dar truputi santuresni smile.gif be pagalviuku ir kailiu... tas pats rastas, tokie patys rankturiai-bet tai tikrai nera nei brangus, nei jokie ale senoviniai baldai, kaip kad buvai rasius... smile.gif (mes savuosius isigijom pries 7 metus) gal veliau padarysiu pora nuotrauku ir trumpam imesiu wink.gif
Atsakyti
Une-nedaskaitei lotuliukas.gif laikui nepavaldus buvo ivardinti ne minkstieji baldai schmoll.gif
Atsakyti
tiesą sakant, paskaičius jolita. martyna komentarus labai norėjau pamatyt jos namų foto... Nu ir pamačiau.. Graži virtuvė ( gal šie ktiek man ,,per marga" t.y daug visokių ten lentynėlių, man tai visai nefunkcionalu schmoll.gif ), vonia, kiek matosi - irgi nebloga.. Svetainė kaip svetainė... Iš josios komentarų tikrai tikėjaus pamatyt kaži ką tai tokio... smile.gif .. Gražus butas, bet tikrai neįpatingas smile.gif o pasisakymai rodė ką kitą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 07 lapkričio 2006 - 10:23
nu keistai jus cia. as tai noreciau kad sitoj temoj visi pridetu savo namu foto, o paskui kitiem beziurint kiltu ideju, bet jokiu budu, kad ne butu tokio mano graziau tavo negrazu.. schmoll.gif as ideciau bet nedesiu kad nesunervintu kam nepatinka. manau jei taip nebutu tai daugiau nuotrauku cia butu g.gif
Atsakyti
happy
Une-nedaskaitei  laikui nepavaldus buvo ivardinti ne minkstieji baldai

tai kad daskaiciau biggrin.gif va ka raso jolita.martyna :
Svetaines baldai t.y.minksta dalis, tai vieninteliai baldai,kurie nupirkti pries 10 metu  .O praeitais metais as juos maciau zurnale apie namus,kur zymus advokatas rode savo ka tik irengtus namus  .Ten buvo tokia pat minksta dalis.Tai vat as apie tokia isliekamaja verte rasiau-kad nusiperki baldus o jie dar ir po 10 metu madingi ir vertinami
tai reiskia teisingai supratau g.gif
Gerbera, is tiesu tai pasikartosiu, bet kaip westa sake, po tiek komentaru buvo tiketasi isvysti ohoho, o pasirode tik normalus butas ir todel kyla diskusija grazu-negrazu... nei piktai nei ka mirksiukas.gif
Atsakyti
doh.gif [quote=Shyna,2006 10 30, 19:04]
Sena tema

Bandau pratęsti ankstesnę temą. Čia mano nauja svetainė su senais baldais.

user posted image

user posted image

Taupau baldams ir vis bandau sugalvoti kaip įdomiau apstatyti tokį kambarį. Užuolaidos yra tik dieninės - dar galvoju ar naktinių išvis reikia. Kambario spalvose yra daug medienos - raudonmedžio kolonos, pušinės lentelės ant stogo šlaito (butas palėpėje), pušiniai laiptai, virtuvės, kuri yra toje pačioje patalpoje spalvos tokios (gartraukis nėra mėlynas - ten tik apsauginė plėvelė) :

user posted image
Žinau kad interjero pilnatvei spalvų reikia mažiau, bet ką jau padarysi - mediena tokia buvo ir jos neišlupsiu - naujame bute remonto nedarysiu..
Mamkos nesipikit wub.gif
pazistama situacija thumbup.gif Noresi graziau,bet kol kas ne milioneriai g.gif bent jau kolkas lotuliukas.gif mes irgi kaz kada irenginejom savo studentiska pirma buta thumbup.gif
Tai ka as patarciau.Ja nera pinigu gerems baldams jie ne turi buti buto akcentas mirksiukas.gif
as dariciau minkstus baldus sienu(ne labai matosi spalva),arba virtuves(svesiausios dalies)spalvos.Kaip akcentas dariciau pagalves,pora sedmaisu raudonmedzio spalvos(kazkaip suristi su kolonomis ir stalvirsiu)Staliuka ir kedes parinkciau stalvirsio spalvos.Ir daug zvakiu ,visokiu papuosiumu raudonmedzio,oranzines spalvos. thumbup.gif

Atsakyti
jolita.martyna, tavo labai graži virtuvė drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti