Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai 2

QUOTE(axa @ 2007 01 10, 13:22)
aš beje kažkokią panašią mintį ir turėjau daryti - tokią kaktusų lysvę palei langą. Na bet čia tik fantazijų lygyje liko - pabūgau, kad jei nepasiteistų ar atsibostų, reiks grindis perkloti....

o as miriau kaip norejau tokios izemintos i grindis akmenuku juostos po stiklu miegamajam palei viena siena su lampockais wub.gif Bet kadangi firma irenginejo mums, tai nedrisau pradet su jais kovoti ir pinigus nezmoniskus butu nuplese. O jei butume dare patys, tai tikrai jauciu buciau pasidariusi blush2.gif

QUOTE(Geliuke @ 2007 01 10, 13:24)
nebent kaktusu reiktu labai daug ir tankiai prisodinti  lotuliukas.gif

irgi ideja thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
cia buvo daug diskusiju apie akvariumus, tai va cia akvariumas atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 01 10, 16:34)
cia buvo daug diskusiju apie akvariumus, tai va cia akvariumas atrodo  thumbup.gif

thumbup.gif doh.gif clap.gif notworthy.gif
sekančiame savo būste (tikiuosi tai bus nebe butas ax.gif ) darysiu labai panašiu principu - kaip didelį paveikslą sienoje! Jau sugalvojau viską, trūksta tik to būsto ! lotuliukas.gif
aišku, ne jūrinį - toks akvariumas kaip čia kainuotų 6-ženklę sumą , ir dar reikėtų už priežiūrą po kokį 1000 lt/mėn
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axa: 10 sausio 2007 - 15:42
QUOTE(Geliuke @ 2007 01 10, 09:50)
tik man nelabai patinka, kai labai pas daug ka vonioj buna surikiuotos matomoj vietoj visos turimos kosmetikos priemones. Juk atrodo, galima pakabinti grazia spintele ir sudeti viska, kad neapsikraut  ax.gif

Matyt, per ilgai gyvenau mažutėje vonioje su dar mažesne spintele bute - taip norėjosi išsiplėsti biggrin.gif
O šiaip tai man labai patogu, kai viskas išrikiuota. Pvz., guli sau vonioje, ir nereikia niekur keltis ar eiti - tiesiai virš jos nišoje viskas, ko gali prireikti maudantsi - šampūnai, balzamai, dušo žele, kūno kremai, kaukės ir t.t. Nors tik įėjus į sanmazgą to nesimato - visos tos "grožybės" nišose slepiasi už sienelės.
Nors jei tai būtų ne mūsų su vyru individuali vonia tiesiai iš miegamojo (vaikų yra atskirai), sutinku, gal tikrai gražiau būtų viską suslėpus ir nedarius parodos. O dabar ją matome tik mudu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2007 01 10, 16:45)
Matyt, per ilgai gyvenau mažutėje vonioje su dar mažesne spintele bute - taip norėjosi išsiplėsti  biggrin.gif
O šiaip tai man labai patogu, kai viskas išrikiuota. Pvz., guli sau vonioje, ir nereikia niekur keltis ar eiti - tiesiai virš jos nišoje viskas, ko gali prireikti maudantsi - šampūnai, balzamai, dušo žele, kūno kremai, kaukės ir t.t.  Nors tik įėjus į sanmazgą to nesimato - visos tos "grožybės" nišose slepiasi už sienelės.
Nors jei tai būtų ne mūsų su vyru individuali vonia tiesiai iš miegamojo (vaikų yra atskirai), sutinku, gal tikrai gražiau būtų viską suslėpus ir nedarius parodos. O dabar ją matome tik mudu  smile.gif

betgi dėl savęs jūs įsirenginėjote, o ne dėl kažko, savo namučius kūrėte, o ne parodai - jei taip tinka, ir patinka, tai ir valio! Nepriklausomai ar mato kažkas kitas, ar ne.

man tai pačiai patinka kai niekas nedemonstruojama, suslėpta - tiek virtuvėje, tiek vonioje, tiek rūbinėje. visai ne dėl to kad kažkas kitas pamatys smile.gif Apie kitus net negalvoju smile.gif Va, knygų lentyna gal toks atviriausias dalykas...- na bet tos gal neuždenginėsiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axa: 10 sausio 2007 - 15:56
QUOTE(axa @ 2007 01 10, 16:39)
thumbup.gif doh.gif clap.gif  notworthy.gif
sekančiame savo būste (tikiuosi tai bus nebe butas  ax.gif ) darysiu labai panašiu principu - kaip didelį paveikslą sienoje! Jau sugalvojau viską, trūksta tik to būsto !  lotuliukas.gif
aišku, ne jūrinį - toks akvariumas kaip čia kainuotų 6-ženklę sumą , ir dar reikėtų už priežiūrą po kokį 1000 lt/mėn

cia ne kaip paveikslas, is vienos puses virtuvinis stalas, is kitos praejimas tarp svetaines ir virtuves, tokia skiriamoji dalis tarp kambariu
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 01 10, 16:56)
cia ne kaip paveikslas, is vienos puses virtuvinis stalas, is kitos praejimas tarp svetaines ir virtuves, tokia skiriamoji dalis tarp kambariu

aš tai supratau kad įmontuota į skiriamąją pertvarą (tarp virtuvės ir svetainės) Gal ir taip kambarių, nesigilinau.
'kaip paveikslas' turėjau galvoje kad į sieną įmontuota. Nu bet kuriuo atveju - grožis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2007 01 10, 15:50)
man tai pačiai patinka kai niekas nedemonstruojama, suslėpta - tiek virtuvėje, tiek vonioje, tiek rūbinėje. visai ne dėl to kad kažkas kitas pamatys smile.gif Apie kitus net negalvoju smile.gif Va, knygų lentyna gal toks atviriausias dalykas...- na bet tos gal neuždenginėsiu...

Galvojau, kad tu cia apie mano skoni kalbi, nu idealiai sutampa drinks_cheers.gif .
Papildyta:
QUOTE(axa @ 2007 01 10, 15:50)

Tik dabar atejo i galva mintis - kodel man tavo butas labiausiai patiko thumbup.gif . As dar kazkada klausiau, kokios spalvos sienos pas tave virtuvej, bet tu taip ir neparasei.
Atsakyti
[quote=KristiTal,2006 12 28, 23:42]
Nebaigta svetaine:

user posted image

Sveika,

Musu irgi svetaines siena viena tokia kaip jusu. SUPER! Ka planuojate prie jos statyti. Mes galvojam sviesius lengvus sekcijos baldelius kad atsisviestu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 01 10, 19:00)
. As dar kazkada klausiau, kokios spalvos sienos pas tave virtuvej, bet tu taip ir neparasei.

vos vos gelsva spalva - gal net ne spalva, o atspalvis
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2007 01 10, 13:07)
man irgi patogiau ir gražiau kai viskas spintelėje. pas mane tik dešinę ranką ištiesei į šoną, dureles į viršų atkėlei, ir viską turismile.gif Uždarei - pasislėpė.
o ant stalviršio tik dantų šepetukai, pasta, skystas muilas , kremo buteliukas, dar kokia smulkmena. Man net tvarką taip palikyti lengviau - lengviau nuvalyti stalviršį ir kriauklę, kai neapkrauta, ir dar vienas pliusas: neprisikaupia pasenusių ar besibaigiančių priemonių, paprasčiausiai į spintelę sutalpinti būtų neįmanoma, periodiškai peržiūri ir išmeti, o stalviršį ohoho kiek dar galėčiau apkrauti smile.gif

bet čia kaip ir Geliuke sake - skonio dalykas  drinks_cheers.gif

labai man patiko kaip irengtas Tavo butukas drinks_cheers.gif
jei nepaslaptis, kokiam rajone gyvenat? labai jau thumbup.gif vaizdelis pro langa
Atsakyti
My Webpage
Slaptazodis-kaukov
Remontas dar nebaigtas verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggate: 12 sausio 2007 - 14:09