Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai 2

Dalbara, nu pas tave kaip šokių salė bigsmile.gif Didelė virtuvė labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2006 12 29, 13:11)
Dalbara, nu pas tave kaip šokių salė  bigsmile.gif  Didelė virtuvė labai smile.gif

hihihi.gif tai atrodo ji ilga ir siaura tongue.gif
Atsakyti
Man Axa interjeras labiausiai turbut patiko... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2006 12 27, 13:25)
pagaliau butas jau baigia įgauti galutinį vaizdą, tai sudėliojau kelias nuotraukikes ir aš:

user posted image

Ruosepes keltis i nama, taigi pakavau savaitgali savo interjero zurnalu biblioteka, ir "duokit man i galva", bet as isitikinusi, kad kazkuriam zurnale bent jau virtuve buvo tikrai ideta... ir akvariumas ir baldai... bigsmile.gif (cia siaip sau... thumbup.gif ) grazu!
(PS kiek toks akvariumas gali kainuoti su "gyventojais" ir apzeldinmu?)
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2007 01 08, 15:16)
Ruosepes keltis i nama, taigi pakavau savaitgali savo interjero zurnalu biblioteka, ir "duokit man i galva", bet as isitikinusi, kad kazkuriam zurnale bent jau virtuve buvo tikrai ideta... ir akvariumas ir baldai...  bigsmile.gif (cia siaip sau...  thumbup.gif ) grazu!
(PS kiek toks akvariumas gali kainuoti su "gyventojais" ir apzeldinmu?)

būtų geras lotuliukas.gif
bet neįmanoma - šis akvariumas atsirado tik prieš 3 savaites,
virtuvė +/- tokia kokia yra nepilni 2 metai,
o ir šiaip su interjero žurnalais jokio ryšio neturiu smile.gif
Net nekopijuota nuo nieko - bet kokie panašumai būtų grynas sutapimas. Net įdomu pasidarė - jei kada rasi dar kartą, parašyk kur.

O akvariumo kainos tokios:
akvariumas + visa įranga, gruntas, augalai = ~2000 lt, gyventojai - nuo keliasdešimt lt iki .... (pas mus kokių 200 lt 'vertės'),
sienelės pastatymas kainavo kokius 600-800 lt, neskaičiuojant vyro įdėto darbo (jis pats darė nuo A iki Z, išskyrus plokštės pjovimą). Gatava spintelė manau irgi panašiai kainuotų, o daryti normalią sienelę iki lubų, pvz., metalinį rėmą su gipskartonio apdaila - būtų 1000-2000 lt.

Jeigu viską suskaičiuoti ir grubiai suapvalinti, tai kokie 4000 lt, ir toks grožis tavo wub.gif

Pigiau irgi galima viską įsirengti/susipirkti, bet reikia kiek labiau nusimanyti bei pačiam daug ką daryti (pvz., vien filtras pas mus 500 lt kainavo - skaičiau kad žmonė sugeba patys daug pigiau susikonstruoti)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axa: 08 sausio 2007 - 14:47
axa,labai gražiai įsirengėte 4u.gif o akvariumas rolleyes.gif
kažkur buvo įdėta ši nuotraukytė,bet manpati idėja super rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Bitutė* @ 2007 01 08, 18:57)

Nu ir grožis wub.gif wub.gif
Atsakyti
bet tai toks akvariukukas turbūt ir kainuoja.... O be to ir labai jau erdvaus buto reikia norint toki pasistatyti..

Bet užtat atrodo tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bitutė* @ 2007 01 08, 17:57)
axa,labai gražiai įsirengėte 4u.gif o akvariumas rolleyes.gif
user posted image

swoon.gif kox grozhis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2007 01 09, 13:04)
swoon.gif kox grozhis wub.gif

O man kazkaip nei grazu, nei ka schmoll.gif
Atsakyti

Dairausi dairausi i jusu grazius kampiukus, tai galvoju ikelsiu ir as savaji ax.gif Nieko blatno dar nera, vis pildom, pildom. Bet uztat savas kampas thumbup.gif
Cia dar dalis nuotraukyciu, kita dar tvarkoma... ax.gif Ir nauju baldu svetainej dar neturim.

http://s32.photobuck...e/musu butukas/

Atsakyti
QUOTE(*Bitutė* @ 2007 01 08, 18:57)
user posted image

O man negražu, dvelkia šalčiu..
Beje, iš tiesų - yra interjerai, skirti spaudinti žurnaluose; ir yra interjerai, skirti žmonėms gyventi. Tai šis tikrai priklausytų pirmųjų kategorijai cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Rudaakė @ 2007 01 09, 14:51)
Dairausi dairausi i jusu grazius kampiukus, tai galvoju ikelsiu ir as savaji  ax.gif  Nieko blatno dar nera, vis pildom, pildom. Bet uztat savas kampas  thumbup.gif 
Cia dar dalis nuotraukyciu, kita dar tvarkoma...  ax.gif  Ir nauju baldu svetainej dar neturim.

Mielas ekonominės klasės interjeras smile.gif mirksiukas.gif

Žinot, iš tiesų, kaip paprasta pasidaryti ką nors išskirtinio ir gražaus, jei kišenė leidžia (pagaliau susimokėjai dizaineriui ir ramu, arba užsisakei iš išskirtinių katalogų biggrin.gif ), ir kaip sunku kažką "išlaužti" su ne tokiom plačiom galimybėm. Pagarba tiems, kurie, nemokėdami po keliasdešimt tūkstančių šviestuvams, baldams ir kitiems aksesuarams, sugeba viską gražiai suderinti ir sukurti savo būsto charakterį ir jaukumą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 09 sausio 2007 - 15:21