Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai 2

axa, labai grazus butas mirksiukas.gif

laukiame dar fotosesijos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(atalyja @ 2006 12 28, 13:54)
Labai grazi siena uz lovos 4u.gif  kaip ji padaryta?

Ten tapetai 4u.gif Nu man plokste lyg irgi neblogai butu, aisku noreciau ir stiklo kad butu, bet tik tada manau plokste turetu buti baldu spalvos, o as bijau, kad tada visas kambarys uzsitamsintu, nes tapetai gana tamsus ax.gif
Atsakyti
Nebaigta svetaine:

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2006 12 28, 09:05)
Labukas, cia dar mano nepabaigtas miegamas:

user posted image

Gal galite patarti kokias duris daryti sienines spintos, kad tiktu? Ilgis spintos butu 2,3metro. Ar visas stiklines, ir kokia stiklo spalva ar ir is plokstes?

Grazus ir prabangiai atrodantys baldai idomu ar imanoma pritaikiti tokios pt spalvos spintos duris butu super. Kas tie kisantys elektros laidai virs lovos, ar taip tiesiai virs galvu esate suplanave apsvietima.
Atsakyti
QUOTE(DAIVADRI @ 2006 12 26, 15:24)
niuma,jei ne paslaptis-kas jumas gamino virtuves baldus ir jei galima-kiek pinigeliu sumokejote uz ja?

Pas mus panašūs baldai virtuvėje, bet man nepatinka schmoll.gif nepatinka taip spintelės pakabinamos taip atsidarinėjančios (tiesa mums visą turtą paliko buvęs buto šeimininkas) aš niekada taip nedaryčiau ir nepatinka ta tuščia erdvė palikta virš spintelių dulkėm rinktis doh.gif
Aš neskau kad niuma negražu, gražu tik man nepatinka taip atsidarinėjančios spintelės unsure.gif labai nepatogu ir mažai vietos jose
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalbara: 29 gruodžio 2006 - 00:38
Dalbara, o kaip pas tave jos atsidaro? Nes pas mus viršutinės abi skirtingai: didesnė- pasikelia į viršų, o mažesnė atsidaro kaip paprastos spintelės. Iki viršaus daryti spintelių nenorėjau, be to ir negalėjau- ten eina ortakis nuo gartraukio iki šoninės sienos, tai tik vėliau lentą užsisakėm, kad jis pasislėptų smile.gif
O dėl vietos - kaip ir užtenka, nes didžiojoj laikau puodelius, kavas, arbatas, duoną.. O mažojoj - prieskonius. Kažkaip viskas po ranka gaunasi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(agata @ 2006 12 29, 00:14)
. Kas tie kisantys elektros laidai virs lovos, ar taip tiesiai virs galvu esate suplanave apsvietima.

Tie laidai tai dviem skaitymo lemputems isijungiamcioms atskirai. O bendras apsvietimas virsuje.
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2006 12 29, 08:58)
Dalbara, o kaip pas tave jos atsidaro?

Už tai kad durys pasikelia į viršų o ne atsidaro doh.gif ir jos be lentynų verysad.gif va kas man nepatinka doh.gif
Atsakyti
Bet gal nėra sunku lentynėles prisitaisyt g.gif Tik plokštės reikėtų. Pas mane jose yra per vidurį po lentyną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2006 12 29, 10:17)
Bet gal nėra sunku lentynėles prisitaisyt  g.gif  Tik plokštės reikėtų. Pas mane jose yra per vidurį po lentyną smile.gif

schmoll.gif schmoll.gif nėra tų sukaltų laikyklių kas lentyną laikytų o ne to jei įdėčiau ją man net kavos indas nebetilptų nei į vieną lentyną doh.gif
Atsakyti
Čia mano virtuvė ax.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Merginos, neradau 100 proc tinkamos temos, tai rašau čia: blush2.gif
Dažnai tenka išgirsti ir skaityti, kad dabar lyg ir nemadinga minkštus baldus statyti prie sienų. Na, pabandžiau ir aš šiek tiek (per 50-60 cm) sofą nuo sienos atitraukti, bet kažkaip nepriprantu, atrodo, kad valytis už lovos susiruošiau doh.gif

Ir išvis man su originalesniu baldų išdėstymu nesiseka, neturiu aš talento tam.. Gal kokių idėjų ar schemelių turit ir galit pasidalinti smile.gif
Atsakyti