Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai 2

QUOTE(axa @ 2006 12 27, 14:35)
iš principo - galima, bet šiame kompe nieko daugiau neturiu, tad tik kitą dieną. O kurie kampeliai labiau domina?  ax.gif

o tamsios nuotraukos dėl to kad vėlai vakare fotografuota, ir dar labai pabloginau nuotraukų kokybę bemažindama ir komponuodama. Padarysiu dar kada ir dieninę fotosesiją.

beje maniškis pažiūrėjo į nuotraukas, sako - žinai, nuotraukose geriau atrodo nei realybėje! Tad jei reiks kada interjerą pafotkinti , kad gražiai atrodytų - kreipkitės  lotuliukas.gif

Kiek Jusu paslaugos kainuoja? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2006 12 27, 17:26)
Kiek Jusu paslaugos kainuoja? biggrin.gif  biggrin.gif

nebrangiai - kiek negaila biggrin.gif
šiaip nesiverčiu tuo - šiek tiek fotografuoju savo malonumui, kaip hobi, ir turiu pusėtiną foto įrangą, tinkančią ir interjerų fotografavimui.
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2006 12 27, 18:31)
nebrangiai - kiek negaila  biggrin.gif
šiaip nesiverčiu tuo - šiek tiek fotografuoju savo malonumui, kaip hobi, ir turiu pusėtiną foto įrangą, tinkančią ir interjerų fotografavimui.

Va va biggrin.gif biggrin.gif
taigis, jei jau noresis, kad ir mano busta kas pagirtu, kreipsiuos biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2006 12 27, 13:25)
pagaliau butas jau baigia įgauti galutinį vaizdą, tai sudėliojau kelias nuotraukikes ir aš:

user posted image

nu bet jau akvariumaaas!!! clap.gif clap.gif clap_1.gif
Atsakyti
axa, labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2006 12 27, 18:31)
nebrangiai - kiek negaila  biggrin.gif

O man įdomu kokia buto kvadratūrą? Gal anskčiau ir rašėte, bet peržvelgiau tik kelis puslapius atgal wub.gif

Puikus svetainės apšvietimas
Atsakyti
Labukas, cia dar mano nepabaigtas miegamas:

user posted image

Gal galite patarti kokias duris daryti sienines spintos, kad tiktu? Ilgis spintos butu 2,3metro. Ar visas stiklines, ir kokia stiklo spalva ar ir is plokstes?
Atsakyti
KristiTal, manau gražiau atrodytų iš plokštės, be jokio stiklo. Nes baldai kuria prabangos stilių, o derinant stiklą, kažin ar vietisumas išsilaikytų g.gif Nors man stiklas nepatinka ir dėl to, kad netvarkos įspūdį kuria ax.gif Kad ir matinis jis būna, daiktų kontūrai vistiek matosi..
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2006 12 28, 10:45)
O man įdomu kokia buto kvadratūrą? Gal anskčiau ir rašėte, bet peržvelgiau tik kelis puslapius atgal  wub.gif

Puikus svetainės apšvietimas

butas 92m2, 3 kambariai + didelis tamsus.
ai, dar priedo yra 12m2 lodžija, bet išskyrus vaizdą iš tos lodžijos daugiau kolkas nėr ką rodyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2006 12 28, 10:18)
KristiTal, manau gražiau atrodytų iš plokštės, be jokio stiklo. Nes baldai kuria prabangos stilių, o derinant stiklą, kažin ar vietisumas išsilaikytų  g.gif  Nors man stiklas nepatinka ir dėl to, kad netvarkos įspūdį kuria  ax.gif  Kad ir matinis jis būna, daiktų kontūrai vistiek matosi..

Ne, stiklas butu ne matinis, o dazytas, dazytas isvis nepersisviecia ir atrodo kaip veidrodis tik spalvotas. Bet va Slenkanciose sistemose yra mazas spalvu pasirinkimas, tai ir nezinau ka daryti. Ten man sake kad is plokstes tai pigins o is stiklo brangins vaizda, tai as ir nezinau ka daryti.
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2006 12 28, 11:05)

Gal galite patarti kokias duris daryti sienines spintos, kad tiktu? Ilgis spintos butu 2,3metro. Ar visas stiklines, ir kokia stiklo spalva ar ir is plokstes?

Pritariu niumai -
baldai solidūs, klasikiniai, stiklo nedėčiau. Reikėtų derinti plokštę.
Ko gero pradėčiau žiūrėti nuo RATTAN plokščių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axa: 28 gruodžio 2006 - 10:58
QUOTE(KristiTal @ 2006 12 28, 10:05)

user posted image

Labai grazi siena uz lovos 4u.gif kaip ji padaryta?
Atsakyti