Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai 2

QUOTE(niuma @ 2006 12 23, 11:06)
Ne visas butas dar, bet galiu parodyti vaikų kambario ir virtuvės metamorfozes  hihihi.gif  Tarp kitko, vaikų kambary net du kartus grindys keistos buvo  ax.gif

sveikinu ,labai grazi virtuve,man patinka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgjtaaa: 23 gruodžio 2006 - 16:23
Dėkui bigsmile.gif
Vėliau kada nors ir daugiau perversmų įdėsiu, nes šiuo metu miegamasis, wc, vonia remontuojami. Kolidorius, salonas, balkonas dar laukia savo eilės.
Būtų įdomiu ir daugiau namučių pamatyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2006 12 23, 10:06)
Tarp kitko, vaikų kambary net du kartus grindys keistos buvo  ax.gif

Na na na apie tas grindis išsamiau prašom papasakoti smile.gif Nuotraukose matau kamštinę dangą. O kas prieš tai buvo? Kaip sekasi naudoti kamštines grindis?
Atsakyti
Abu kartus kamštinė danga. Pirmoji matosi nuotraukoj "Stalo vieta". Antroji, dabartinė- matosi ten, kur eglutė. I-oji yra pirkta senukuose, lakštai 30 * 60 cm, ji klijuojama. Tačiau rezultatu likom nepatenkinti- visi sujungimai matėsi, nepaisant to, kad grindų pagrindas buvo lygus.
Todėl, kol nėra baldų (be to ir kambario kvadratūra labai maža), iš Gerų grindų nusipirkom lentas, kurių paviršius yra kamštinė danga. Labai lengvai sudėjo. Jokių tarpų, plyšių ar sujungimų. Rezultatas thumbup.gif . O pačios grindys - ir tos, ir tos labai šiltos, atistojus basom, atrodo šildomos. Manau, geriausias variantas vaikų kambary bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2006 12 23, 19:20)
Dėkui  bigsmile.gif 
Vėliau kada nors ir daugiau perversmų įdėsiu, nes šiuo metu miegamasis, wc, vonia remontuojami. Kolidorius, salonas, balkonas dar laukia savo eilės.
Būtų įdomiu ir daugiau namučių pamatyt  mirksiukas.gif

Man tai labai įdomu kur įsigijote virtuvės stalą su kėdėmis? nes labai gražu wub.gif
Atsakyti
niuma,jei ne paslaptis-kas jumas gamino virtuves baldus ir jei galima-kiek pinigeliu sumokejote uz ja?
pas mus virtuvele irgi tokio paties dydzio(man taip atrodo), bet kiek snekejome su baldu projektuotojomis-tai atsakymas vienas-oj prie lango vamzdziai, negalesime ispjauti stalvirsio...tai palange trukdys, tai saldytuva siulo prie lango statyti(bet jis pas mus labai platus, tai puse lango uzdengtu..)Vienu zodziu-kazkokia nesamone....
O va kaip tik pamaciau tavo nuotraukeles-ir butent taip apstatyta, kaip as noriu.Labai lauksiu atsakymo, gali ir i az parasyti.
Atsakyti
Auksuole, stalą su kėdėm pirkom SBA balduose. Pliusas- viskas susisuka varžtukais, nėra grėsmės, kad išklers.. tik vienintelis minusas, kad kėdžių kojos nėra vienodos. Reikia nuvežti pas baldininkus kad vienodai nušlifuotų arba priklijuot medžiagėles prie padukų smile.gif Kaina laaaaabai priimtina apie 760 Lt visas komplektas.
DAIVADRI, gamino mums meistras pagal užsakymą. Plokštę siūlo lenkišką arba vokišką - gali pasirinkti. Labai daug atspalvių. Pasirinkimas tikrai yra. Laukti reikia apie pora mėnesių. Rezultatu pakolkas patenkinta smile.gif Tiesa, aš pvz. lekščių džiovyklą pasidariau apatinėj spintelės- dešinėj pusėj nuo kriauklės. Negaliu pakęsti, kai per rankas vanduo bėga dedant šlapias lėkštes aukštyn doh.gif Bendra kaina buvo apie 2800 Lt (su palange, su viršutine lenta..) Gaminomės prieš pusantrų metų. Padarys ir išpjaus viską taip kaip nori. Viskas įmanoma mirksiukas.gif
Atsakyti
niuma šaunūs pokyčiai thumbup.gif
lauksim sekančių nuotraukyčių smile.gif
Atsakyti
pagaliau butas jau baigia įgauti galutinį vaizdą, tai sudėliojau kelias nuotraukikes ir aš:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2006 12 27, 13:25)
pagaliau butas jau baigia įgauti galutinį vaizdą, tai sudėliojau kelias nuotraukikes ir aš:

user posted image

Na super tikrai thumbup.gif
tik, kad nuotraukos tamsios
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2006 12 27, 13:25)

o gal galima daugiau nuotraukyčių ir iš įvairių pusių, kad galima būtų iš arčiau pasigrožėt ax.gif
ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganėlė: 27 gruodžio 2006 - 13:19
QUOTE(Raganėlė @ 2006 12 27, 14:19)
o gal galima daugiau nuotraukyčių ir iš įvairių pusių, kad galima būtų iš arčiau pasigrožėt  ax.gif
ačiū

iš principo - galima, bet šiame kompe nieko daugiau neturiu, tad tik kitą dieną. O kurie kampeliai labiau domina? ax.gif

o tamsios nuotraukos dėl to kad vėlai vakare fotografuota, ir dar labai pabloginau nuotraukų kokybę bemažindama ir komponuodama. Padarysiu dar kada ir dieninę fotosesiją.

beje maniškis pažiūrėjo į nuotraukas, sako - žinai, nuotraukose geriau atrodo nei realybėje! Tad jei reiks kada interjerą pafotkinti , kad gražiai atrodytų - kreipkitės lotuliukas.gif
Atsakyti