Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai 2

QUOTE(Alaja @ 2006 12 16, 11:51)
Graziu dalykeliu yra www.sunset.com.

Aciu!!! Super svetaine! lotuliukas.gif (Ir paciu laiku blink.gif biggrin.gif )
Atsakyti
na, kolkas buto fotoalbumo įdėti negaliu, bet prašysiu Jūsų pagalbos. Įdedu maždaug schemą, koks išplanavimas. Čia yra palėpė. Ruošiames ten įsirengti būtuką. Jau dalis yra įrengtas, bet ruošiames daryti viską per naują. Gal galit patarti, kokių pasiūlymų turite? Čia viskas V formos, nes stogas... O norisi kad tilptų ir miegamasis ir virtuvė ir vonia ir t.t. Lauksiu Jūsu pasiūlymų, koks galėtų būti išplanavimas....

schema

Iš anksto dėkoju. Ir sorry jei čia poster_offtopic.gif . Tuomet rašykit man į AŽ arba padiskutuokim viešai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo scorpioneeee: 19 gruodžio 2006 - 13:28
QUOTE(Zaneta75 @ 2006 12 18, 15:03)
Aciu!!! Super svetaine!  lotuliukas.gif  (Ir paciu laiku  blink.gif  biggrin.gif )

Na,turetum rast kazka idomaus mirksiukas.gif
Atsakyti
man tai butu idomu pamatyti toki varianta: namai pries ir po remonto ax.gif mergaites parodykit ka nors...
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2006 12 20, 09:42)
man tai butu idomu pamatyti toki varianta: namai pries ir po remonto  ax.gif  mergaites parodykit ka nors...

doh.gif gaila, kad istryniau nuotraukas kur buvo pries remonta, bet dar remontas nepabaigtas, tai nekelsiu. Ikelsiu veliau. Tik va, tapetuoja miegama, o tapetai ant sienos gaunasi per tamsus ph34r.gif gun_bandana.gif bash.gif bash.gif swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2006 12 20, 11:38)
doh.gif gaila, kad istryniau nuotraukas kur buvo pries remonta, bet dar remontas nepabaigtas, tai nekelsiu. Ikelsiu veliau. Tik va, tapetuoja miegama, o tapetai ant sienos gaunasi per tamsus ph34r.gif  gun_bandana.gif  bash.gif  bash.gif  swoon.gif

g.gif na tada su apsvietimu pazaiskite.Arba jei dar nebaige kitas sienas svesenses tegul padaro. Kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2006 12 20, 10:42)
man tai butu idomu pamatyti toki varianta: namai pries ir po remonto  ax.gif  mergaites parodykit ka nors...

mes visus etapus fotkinom, pradedant pirminiu vaizdeliu su izoplenais koridoriuj, sieninem spintom virtuvej ir lentelem iskalnom sienom, spizine vonia, kuria 2 stiprus vyrai vos vos isvilko, vonios ir tuliko kabina, gipsinias ornamentais ant lubu ir t.t. sakem, gal kada koks konkursas bus biggrin.gif. tik dar nuotraukyciu "PO" neturime.
dabar truputi nagucius grauziuosi, kad tuos gipsus leidau nuo lubu nudauzyti... reikejo tik atnaujinti, perdazyti ir labai prie modernaus interjero butu tike... ir prie tapetu... bet va pritruko man drasos, o kai apsisprendziau, buvo jau velu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2006 12 20, 10:48)
g.gif na tada su apsvietimu pazaiskite.Arba jei dar nebaige kitas sienas svesenses tegul padaro. Kaip manot?

Nebaigta dar, tik pradejo, bet kvailiausia kad jau kampas suvestas. O apsvietimas tai prie lovos dvi naktines lemputes ir viena lubose. Ir dar gerai kad bent kambarys i pietus, tai saules turesiu. Keisciausia kad tie tapetai va prie gero apsvietimo tai neatrodo taip tamsiai kaip ant sienos prie blankesnio. Na teks uzuolaidas labai sviesias imti ir dar spinta beveik per visa siena, tai jos duris darysiu stumdomas su sviesiais dazytais stiklais, tai manau kompensuosis kazkiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KristiTal: 20 gruodžio 2006 - 11:05
QUOTE(indra* @ 2006 12 20, 12:01)
mes visus etapus fotkinom, pradedant pirminiu vaizdeliu su izoplenais koridoriuj, sieninem spintom virtuvej ir lentelem iskalnom sienom, spizine vonia, kuria 2 stiprus vyrai vos vos isvilko, vonios ir tuliko kabina, gipsinias ornamentais ant lubu ir t.t.  sakem, gal kada koks konkursas bus biggrin.gif. tik dar nuotraukyciu "PO" neturime.
dabar truputi nagucius grauziuosi, kad tuos gipsus leidau nuo lubu nudauzyti... reikejo tik atnaujinti, perdazyti ir labai prie modernaus interjero butu tike... ir prie tapetu... bet va pritruko man drasos, o kai apsisprendziau, buvo jau velu... verysad.gif

thumbup.gif thumbup.gif mes palikom gipsus, tik baltai perdazem ir labai gerai atrodo... vis ne plikos lubos, ir ne tie gipso kartonai su halogenais... drinks_cheers.gif
Atsakyti
mes irgi fotkinom etapais, pagalvojau, kad reikes buto istorija sudelioti biggrin.gif
siaip pacioje pradzioje nepagalvojome, bet gi dare nuotraukas turto vertintojai, tai yra vaizdas pries...
tik po dar ankstoka fotografuoti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2006 12 20, 09:42)

Ne visas butas dar, bet galiu parodyti vaikų kambario ir virtuvės metamorfozes hihihi.gif Tarp kitko, vaikų kambary net du kartus grindys keistos buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2006 12 23, 12:06)
Ne visas butas dar, bet galiu parodyti vaikų kambario ir virtuvės metamorfozes  hihihi.gif  Tarp kitko, vaikų kambary net du kartus grindys keistos buvo  ax.gif

sauniai isikuret mirksiukas.gif
Atsakyti