Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai 2

QUOTE(Zaneta75 @ 2006 12 14, 18:04)
nauja lovatiese jau "pakeliui"  mirksiukas.gif darbas vyksta pilnais tempais, bet pasitiesiu ja tai tik naujam bustely smile.gif  lotuliukas.gif

Aisku. mirksiukas.gif Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2006 12 14, 14:40)
Dedu savo busteli kritikai  mirksiukas.gif
[

o kaip ten tas zidinys g.gif g.gif veidrodis viduje ar skyle as nesuprantu blink.gif blush2.gif
siaip patiko relax zona , bet biski mano skoniui daiktu tai perdaug blush2.gif kokiu 50% ju atsisakyciau, nors kai yra vaikai, tai turbut visko daug daugiau reikia biggrin.gif
Atsakyti
jei neklystu tavoji svetaine superine (su raudonais foteliais g.gif )
as kazka irgi planuoju klasilinio assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2006 12 14, 18:09)
jei neklystu tavoji svetaine superine (su raudonais foteliais  g.gif )
as kazka irgi planuoju klasilinio  assa.gif

Cia apie mano? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2006 12 14, 17:08)
o kaip ten tas zidinys  g.gif  g.gif  veidrodis viduje ar skyle as nesuprantu  blink.gif  blush2.gif
siaip patiko relax zona , bet biski mano skoniui daiktu tai perdaug  blush2.gif  kokiu  50% ju atsisakyciau, nors kai yra vaikai, tai turbut visko daug daugiau reikia  biggrin.gif

Ten ne zidinys, o jo imitacija su veidrodziu fone (kai dega zvakes graziai atrodo) - prisiziurejau variantu "Ideji vashevo doma" zurnale blink.gif
O daiktu tai nera ten taip jau daug, erdves ten nera superdaug... persikrauti daiktais mes irgi nemegstam, bet shmutkes kazkur susideti reikia... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Alaja @ 2006 12 14, 17:10)
Cia apie mano? blush2.gif

jop 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2006 12 14, 18:13)

blush2.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2006 12 14, 14:40)
Dedu savo busteli kritikai  mirksiukas.gif

idomus butelis, matos kad erdves labai daug. galbut graziausiai ir atrodo miegamasis, ta pertvara su uzuolaida labai idomiai atrodo. o cia butas? ne namas? as biski paziurejau toliau fotkes uzmaciau gelyna, tai kur jis yra?
Atsakyti
QUOTE(rutellee @ 2006 12 14, 17:55)
idomus butelis, matos kad erdves labai daug. galbut graziausiai ir atrodo miegamasis, ta pertvara su uzuolaida labai idomiai atrodo. o cia butas? ne namas? as biski paziurejau toliau fotkes uzmaciau gelyna, tai kur jis yra?

Cia 70 kv m butas su 50 kv m terasa lotuliukas.gif
Atsakyti
Man tai viskaslabai gražu ( ir meilės guolis, ir slankiojanti sistema ir t.t.), bet šuo...man labiausiai patiko. Ir aš tokio norėčiau:((
Atsakyti
aciuks.gif
Siaip gaila buvo parduoti buteli, pirmas musu nuosavas, toks mielas buvo...
O Shunis tai musu namu puosmena, draugas ir pilnavertis sheimos narys thumbup.gif
Pries metus prisiruosem nusipirkti thumbup.gif ( poster_offtopic.gif savaitgali Litexpo vyks didele shunu paroda!!! - mes dalyvausim bigsmile.gif; cia dar viena Sheros [URL= http://public.fotki....i/hpim1255.html ]foto[/URL] ) UPS - offtopikas baigesi...)
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2006 12 14, 20:16)
aciuks.gif
Siaip gaila buvo parduoti buteli, pirmas musu nuosavas, toks mielas buvo...
O Shunis tai musu namu puosmena, draugas ir pilnavertis sheimos narys  thumbup.gif
Pries metus prisiruosem  nusipirkti  thumbup.gif ( poster_offtopic.gif  savaitgali Litexpo vyks didele shunu paroda!!! - mes dalyvausim  bigsmile.gif; cia dar viena Sheros http://public.fotki....i/hpim1255.html ]foto[/URL] ) UPS - offtopikas baigesi...)

poster_offtopic.gif sekmes!!!! CAC!!!! CACIB!!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2006 12 14, 20:25)
poster_offtopic.gif sekmes!!!! CAC!!!! CACIB!!!! drinks_cheers.gif

( bis.gif )
Atsakyti