Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai 2

QUOTE(Zaneta75 @ 2006 12 05, 11:17)
UPS  blush2.gif  kazka ne taip padariau...  g.gif
Svetaine smile.gif

Vaiku kambarys smile.gif

http://public.fotki....s/dsc00712.html ]Namutis smile.gif[/URL]

graži žolytė smile.gif šiaip sunku ką pasakyti, kai tuščios sienos smile.gif bet manau bus gražu thumbup.gif
lauksim nuotraukyčių apstatytų namučių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2006 12 05, 17:25)
graži žolytė  smile.gif  šiaip sunku ką pasakyti, kai tuščios sienos  smile.gif bet manau bus gražu  thumbup.gif
lauksim nuotraukyčių apstatytų namučių  smile.gif

Aga drinks_cheers.gif pats namukas ir aplinka thumbup.gif

Lauksim nuotraukyciu ir veliau mirksiukas.gif
Atsakyti
nerealus staliukas thumbup.gif as irgi kazko panasaus noriu labai, tokio kad butu kvadratinis a la senoviskas nu toks kaip tavo biggrin.gif reiks vaziuoti i SBA baldus, seniai jau ten buvau

QUOTE(Cikadelė @ 2006 12 01, 13:19)
Noriu parodyt, koki staliuka nusipirkom SBA balduose...prasom tik i aplinka nekreipt demesio, nes staliuka laikom kaime, kol dar neisikraustem i nauja buta 4u.gif

man tas staliukas toks mielas...truputi naujoviskas ir kartu senoviskas thumbup.gif  wub.gif  thumbup.gif

user posted image

Papildyta:
va butent tokio stiliaus ir noriu savo namu, ir staliuko tokio kaip antroj nuotraukoj biggrin.gif labai man grazu thumbup.gif

QUOTE(flight @ 2006 12 04, 17:44)
Gal nebūtinai viskas turi būti senovinio stiliaus, bet labai kirstis irgi neturėtų. Dar svarbu, kad jis nebūtų visai vienišas - stilistiškai priderinti, pvz.,  šviestuvus, užuolaidas, ar minkštą dalį (su medžio, ar pintom detalėm)...

Pora man gražių pavyzdžių:

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2006 12 05, 10:17)
UPS  blush2.gif  kazka ne taip padariau...  g.gif
Svetaine smile.gif

Vaiku kambarys smile.gif

http://public.fotki....s/dsc00712.html ]Namutis smile.gif[/URL]

uzkliuvo 9-a foto ax.gif ar pas jus i terasa atsidaro vienos durys ar dvejos ? man idomu ar buna tokiu langu konstrukciju, kuomet atsiveria dvejos durys i salis, ir tarp ju nelieka jokiu remu, t.y. gaunasi platus praejimas g.gif nezinau ar suporatot ka parasiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Giga* @ 2006 12 06, 10:45)
uzkliuvo 9-a foto  ax.gif ar pas jus i terasa atsidaro vienos durys ar dvejos ? man idomu ar buna tokiu langu konstrukciju, kuomet atsiveria dvejos durys i salis, ir tarp ju nelieka jokiu remu, t.y. gaunasi platus praejimas  g.gif nezinau ar suporatot ka parasiau  doh.gif

pas mane toks yra smile.gif .. Tik durys neatsistumia, o atsiveria smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2006 12 06, 10:46)
pas mane toks yra smile.gif .. Tik durys neatsistumia,  o atsiveria  smile.gif

o gal galima placiau- kas dare, kiek kainavo, ir kokio dydzio anga ta gaunasi ? galima ir i AZ, kad offtopicas nesigautu ax.gif galvoju gal pavyktu ka nors pigiau nei slankiojancius 2 metrus padaryti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Giga* @ 2006 12 06, 11:45)
uzkliuvo 9-a foto  ax.gif ar pas jus i terasa atsidaro vienos durys ar dvejos ? man idomu ar buna tokiu langu konstrukciju, kuomet atsiveria dvejos durys i salis, ir tarp ju nelieka jokiu remu, t.y. gaunasi platus praejimas  g.gif nezinau ar suporatot ka parasiau  doh.gif

Name atsidaro abejos durys i vidaus puse. Sia vasara bute daremes reminta ir isejime i terasa irgi darem atveriamas dvigubas duris i terasa [URL= http://public.fotki....picture056.html ]vat kaip atrodo[/URL]
Dare mums Megrame, langas (beveik 3x3 m) kainavo ~5000 lt doh.gif . Buvo daug firmu kurios sake kad taip neimanoma, bet megrame padare... kol kas nesiskundziam, o kaip bus toliau, zinos tik naujieji buto seimininkai tongue.gif
Atsakyti
pas mus langas 2.5x4.3 doh.gif Fauga daro labai fainai- is dvieju daliu, kuri viena stumdosi, isivaizduojat- nustumi ir gaunasi anga virs dvieju metru smile.gif. bet kaina to grozio virs 7000lt doh.gif yra pigesniu stumdomu, bet ju maksimali anga 1.5, tai va galvoju kokiu cia dar gudrybiu buna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giga* @ 2006 12 08, 12:54)
pas mus langas 2.5x4.3  doh.gif Fauga daro labai fainai- is dvieju daliu, kuri viena stumdosi, isivaizduojat- nustumi ir gaunasi anga virs dvieju metru smile.gif. bet kaina to grozio virs 7000lt  doh.gif yra pigesniu stumdomu, bet ju maksimali anga 1.5, tai va galvoju kokiu cia dar gudrybiu buna smile.gif

va dabar galvoju kokio aukščio pas mus g.gif . Žinau, kad techniškai aušktų nenorėjo daryt.. na galėjo, bet būtų nedavę garantijos unsure.gif Tai padarė leistiną maksimumą g.gif . O kiek nežinau , bet iki 2,5 m jaučiu
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2006 12 08, 12:23)
Name atsidaro abejos durys i vidaus puse. Sia vasara bute daremes reminta ir isejime i terasa irgi darem atveriamas dvigubas duris i terasa http://public.fotki....picture056.html ]vat kaip atrodo[/URL]
Dare mums Megrame, langas (beveik 3x3 m) kainavo ~5000 lt  doh.gif . Buvo daug firmu kurios sake kad taip neimanoma, bet megrame padare... kol kas nesiskundziam, o kaip bus toliau, zinos tik naujieji buto seimininkai  tongue.gif

kaip grazu pas jus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2006 11 05, 12:52)
Sveiki, kol kas idedu tik virtuves ir vonios nuotraukas,  svetaines foto idesiu po poros dienu.

user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image

o kur čia tie seni, brangūs, vertę turintys daiktai ar baldai? Matau elementarią modernią virtuvę ir naujoviškai įrengtą vonios kambarį.. g.gif
Atsakyti
labas vakaras forumietems,

oi kaip as pavargau kol perskaiciau visa dialoga, net kakla paskaudo.

QUOTE(jolita.martyna @ 2006 11 06, 22:14)
Kadangi as ne name gyvenu,o 3 kambaiu bute,tai kompas pas mus svetaineje,miegam miegamajame,o vaikai zaidzia savo kambaryje thumbup.gif

kazkur veliau rasei, kad jums kompo staliukas tinka, kadangi nedaug vietos uzima ir beto stumdomas. as patarciau kompa statyti i spinta, tokios spec buna, kaip telikai slepiami buna spintose. nezinau kaip issireikst. gal supratai mane....pataikytum tokio pat stiliaus, bet gal but jua pas tave vietos nera.

QUOTE(Shyna @ 2006 11 07, 12:54)
Et kas čia dabar pasidarė su šita tema?

Aš tik noriu padėkot visoms kurios kažkokių patarimų duodat - kraunuos juos visus kaip bagažą ir turėdama omeny (žinoma ir savom mintim dar atskiesdama) dairausi po baldų parduotuves. Svarbiausia suvokti, kad patys gyvenam savo namuose - ne forumietės, ir svarbu kad mums patiems patiktų ir būtų jauku - kadangi aš to jaukumo dar nepasiekiau, tai ir ieškau patarimų.

shyna, tavo bustas thumbup.gif . su laiku ji graziai susiremontuosi. aplamai man paciai nestandartiniai bustai labai prie sirdies. juos galima labai idomiai sutvarkyti. verti demesio. tikrai galeciau tau kazka patart bet jau jegu nebeturiu, tiek skaiciau biggrin.gif . idomu butu isgirst koks stilius tau patinka, butu lengviau kazka ir patart. aisku siuo metu pas tave didelis margumynas. bet vis tai kaip pati sakei yra laikina. manau kad ivairus medis tikrai netrukdo interjero kurimui. turiu daug pvz (popieriaus pavidalu, ne kompe) kur maisomi net keletas spalvu medziu.

QUOTE(Alaja @ 2006 11 08, 17:20)
1 puslapi jau yra svetaines gabaliuko nuotr.,tai cia dar vienas gabaliukas.
URL=http://imageshack.us]user posted image[/URL]

alaja tavo butas irgi isskirtinis, man primena ispaniska stiliu biskuti, jei neklystu sienos margintos? man aplamai toks jausmas kad tas butas ne lietuvoj, nesvien paziurejus i baldus, sprendziu kad uzsienis mirksiukas.gif (nebent jus spec uzsisaket)

QUOTE(Vaka @ 2006 11 29, 23:26)
Na va įkeliu ir aš kelias nuotraukas, kažkada temoje prie spalvų jau buvau rodžiusi savo ala oranžinį kambarį ir temoje virtuvės - tamsią / žalią virtuvę  biggrin.gif
ups iškarto neišėjo įkelti  rolleyes.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

labai grazu thumbup.gif , tik mazos labai fotkes, sunkiai matos. siaip visokiu tokiu dalyku fainu mirksiukas.gif galite paziuret IKEA balduose. pavarcius katalogus,d aug ideju gali kilti, beje IKEA labai panasi i JYSK.

QUOTE(Micha @ 2006 12 05, 03:51)
Siaip iliskite i http://www.potterybarn.com ir ten rasite daug tokiu panasiu grozybiu, labai patinka ju stilius, rankiojuosi is ten idejas  wub.gif (tik siuo metu ziuriu ispardave kone visus mano pacius pacius megstamiausiu si sezona unsure.gif ) Taip pat dar www.pier1.com labai mielas puslapiukas panasioms idejoms  wub.gif

turiu ne viena potterybarn zurnala - kataloga, labai fysnas stiliukas kaip ir pier1, bet kaineles doh.gif . zinau gyvenau jav biggrin.gif vat man ALAJOS stiliui tiktu.

dabar biski apie save. pati greit kraustausi i nauja buta. jis kiek nestandartinis, nes buvo savininku pats sukurtas is vienos dideles sales. labai daug ideju turiu, nors mes daug ka paliksim kaip yra. butinai atsiusiu nuotraukas kaip bus baigta. butukas nedidelis tik paie 38 kv.m. gyvensim tryse su dukryte, tad norisi ji kuo maziau apkrauti, bet daiktu visgi yra. tad va pvz viena is mano ideju kambaryje (1 kambarys tik) pasidaryti sienine spinta, kurioje bus darbo stalas, garso aparatura ir visokie popieriai, albumai ir visa kita, kas yra kisama i sekcijas ir i visokias lentynas. tad kambaryje paciame bus tik kampas, dukrytes lovyte, staliukas ir galbut keletas smulkmeneliu (tad isvengsime kompiutreinio stalo, ir ivairiu spintu spinteliu).
Atsakyti