labas vakaras forumietems,
oi kaip as pavargau kol perskaiciau visa dialoga, net kakla paskaudo.
QUOTE(jolita.martyna @ 2006 11 06, 22:14)
Kadangi as ne name gyvenu,o 3 kambaiu bute,tai kompas pas mus svetaineje,miegam miegamajame,o vaikai zaidzia savo kambaryje
kazkur veliau rasei, kad jums kompo staliukas tinka, kadangi nedaug vietos uzima ir beto stumdomas. as patarciau kompa statyti i spinta, tokios spec buna, kaip telikai slepiami buna spintose. nezinau kaip issireikst. gal supratai mane....pataikytum tokio pat stiliaus, bet gal but jua pas tave vietos nera.
QUOTE(Shyna @ 2006 11 07, 12:54)
Et kas čia dabar pasidarė su šita tema?
Aš tik noriu padėkot visoms kurios kažkokių patarimų duodat - kraunuos juos visus kaip bagažą ir turėdama omeny (žinoma ir savom mintim dar atskiesdama) dairausi po baldų parduotuves. Svarbiausia suvokti, kad patys gyvenam savo namuose - ne forumietės, ir svarbu kad mums patiems patiktų ir būtų jauku - kadangi aš to jaukumo dar nepasiekiau, tai ir ieškau patarimų.
shyna, tavo bustas
. su laiku ji graziai susiremontuosi. aplamai man paciai nestandartiniai bustai labai prie sirdies. juos galima labai idomiai sutvarkyti. verti demesio. tikrai galeciau tau kazka patart bet jau jegu nebeturiu, tiek skaiciau
. idomu butu isgirst koks stilius tau patinka, butu lengviau kazka ir patart. aisku siuo metu pas tave didelis margumynas. bet vis tai kaip pati sakei yra laikina. manau kad ivairus medis tikrai netrukdo interjero kurimui. turiu daug pvz (popieriaus pavidalu, ne kompe) kur maisomi net keletas spalvu medziu.
QUOTE(Alaja @ 2006 11 08, 17:20)
1 puslapi jau yra svetaines gabaliuko nuotr.,tai cia dar vienas gabaliukas.
URL=http://imageshack.us]
[/URL]
alaja tavo butas irgi isskirtinis, man primena ispaniska stiliu biskuti, jei neklystu sienos margintos? man aplamai toks jausmas kad tas butas ne lietuvoj, nesvien paziurejus i baldus, sprendziu kad uzsienis
(nebent jus spec uzsisaket)
QUOTE(Vaka @ 2006 11 29, 23:26)
labai grazu
, tik mazos labai fotkes, sunkiai matos. siaip visokiu tokiu dalyku fainu
galite paziuret IKEA balduose. pavarcius katalogus,d aug ideju gali kilti, beje IKEA labai panasi i JYSK.
QUOTE(Micha @ 2006 12 05, 03:51)
Siaip iliskite i
http://www.potterybarn.com ir ten rasite daug tokiu panasiu grozybiu, labai patinka ju stilius, rankiojuosi is ten idejas
(tik siuo metu ziuriu ispardave kone visus mano pacius pacius megstamiausiu si sezona
) Taip pat dar www.pier1.com labai mielas puslapiukas panasioms idejoms
turiu ne viena potterybarn zurnala - kataloga, labai fysnas stiliukas kaip ir pier1, bet kaineles
. zinau gyvenau jav
vat man ALAJOS stiliui tiktu.
dabar biski apie save. pati greit kraustausi i nauja buta. jis kiek nestandartinis, nes buvo savininku pats sukurtas is vienos dideles sales. labai daug ideju turiu, nors mes daug ka paliksim kaip yra. butinai atsiusiu nuotraukas kaip bus baigta. butukas nedidelis tik paie 38 kv.m. gyvensim tryse su dukryte, tad norisi ji kuo maziau apkrauti, bet daiktu visgi yra. tad va pvz viena is mano ideju kambaryje (1 kambarys tik) pasidaryti sienine spinta, kurioje bus darbo stalas, garso aparatura ir visokie popieriai, albumai ir visa kita, kas yra kisama i sekcijas ir i visokias lentynas. tad kambaryje paciame bus tik kampas, dukrytes lovyte, staliukas ir galbut keletas smulkmeneliu (tad isvengsime kompiutreinio stalo, ir ivairiu spintu spinteliu).