Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai 2

QUOTE(Cikadelė @ 2006 12 01, 13:25)
o mums vyriai kaip tik labai faina detale thumbup.gif mes tokie truputi senovisku detaliu megejai mirksiukas.gif

vyriai tai faini, bet galejo tokio stiliaus ileidziamus daryti, tada jie tiesiog nekliutu... bet cia tik siaip mano pastebejimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shyna @ 2006 11 30, 12:47)

O namas - truputį aukščiau linkas į jo foto - yra mūrinis, 7 metrų  aukščio mansarda, kurioje yra mūsų butas - ta prasme ta mansarda dar padalinta viduje į 2 aukštus. Ir tas antras - jau ta palėpė tikroji gaunasi toks siaurokas jau. O lentelės tai ten apdaila tokia tiesiog ir tiek. Šeip visame bute neturime lygių lubų. Bet man tai labai labai patiko, nu jau tokia romantikė aš biškį. Nesijaučiu standartinėje dėžutėje kai šlaitai visokie kyla.

pagal musu kotedzo projekta tai irgi taip turejo buti, 6 metru aukscio "mansarda:, tiksliau darzine, kurioje kiti paiare krepsinio sales ir t,t, o mes pasidarem buta per du aukstus smile.gif virsuje slaitai gan staigiai zemeja, o apatiniame aukste jaukumo suteikia vienoje sienoje toks vos vos pazemejimas. Bej darant balkonus teks ji paaukstint g.gif
Atsakyti
[quote=Cikadelė,2006 12 01, 14:19]
Noriu parodyt, koki staliuka nusipirkom SBA balduose...prasom tik i aplinka nekreipt demesio, nes staliuka laikom kaime, kol dar neisikraustem i nauja buta 4u.gif

man tas staliukas toks mielas...truputi naujoviskas ir kartu senoviskas thumbup.gif wub.gif thumbup.gif

O kiek staliukas kainavo, jei ne paslaptis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2006 12 01, 13:19)

Man labai patinka toks stilius, kai apstatinesiu savo namucius ieskosiu ko nors panasaus i:
user posted image

user posted image

wub.gif
Atsakyti
Man irgi toks stilius labai gražu drinks_cheers.gif
Cikadele, parodyk paskui tą staliuką jūsų namų kontekste 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 02 gruodžio 2006 - 09:19
Grazu toks stalelis, jei dera su visu interjeru rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2006 12 01, 12:26)
vyriai tai faini, bet galejo tokio stiliaus ileidziamus daryti, tada jie tiesiog nekliutu... bet cia tik siaip mano pastebejimas  mirksiukas.gif
mirksiukas.gif siaip to nepatogumo tai ir neturetu buti, nes kokia tokio staliuko paskirtis...pasideti zurnaliukus, gal kokia vazele ir t.t siaip kur tie vyriai yra, atsidaro ta dalis, ten desim gal kokius vyno butelius ar pan...
QUOTE(elzeda @ 2006 12 01, 20:45)
man tas staliukas toks mielas...truputi naujoviskas ir kartu senoviskas thumbup.gif  wub.gif  thumbup.gif
O kiek staliukas kainavo, jei ne paslaptis? g.gif
apie 5oo litu atrodo..gal keliais litais daugiau g.gif
QUOTE(Micha @ 2006 12 02, 04:51)
Man labai patinka toks stilius, kai apstatinesiu savo namucius ieskosiu ko nors panasaus i:
user posted image
user posted image
ir man grazu tokie senoviniai baldai...noreciau is kaimo parsivezti kraitine babos skrynia, spintele (data ispausta 1869m thumbup.gif ir atrestauruoti....bet kazin ar iseitu....gal ka zinot apie tokiu baldu restauravima? unsure.gif
QUOTE(flight @ 2006 12 02, 09:15)
Man irgi toks stilius labai gražu  drinks_cheers.gif
Cikadele, parodyk paskui tą staliuką jūsų namų kontekste  4u.gif
butinai mirksiukas.gif bet kol isikursim, viska susitvarkysim, dar daug vandens nutekes unsure.gif rolleyes.gif cool.gif
QUOTE(Iliuzija`` @ 2006 12 02, 11:59)
Grazu toks stalelis, jei dera su visu interjeru rolleyes.gif
g.gif cia irgi galvosukis, stengiames derinti...pakolkas derinam spalvas, paskui bandysim toliau galvot....o tai kaip pagal jus derint stilius? jei stalelis senoviskas, tai ir visas apstatymas turi toks but? o gal galima derinti senobini stiliu su naujovisku, juk stalelis irgi apjungia naujoves ir senove? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cikadelė: 02 gruodžio 2006 - 12:39
QUOTE(Micha @ 2006 12 02, 05:51)
wub.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif Jega! as irgi uz toki stiliuka!!! As kazka panasaus bandau sukurti savo naujiems namuciams! Okol kas jie atrodo taip cool.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2006 12 04, 11:37)

tiksliai blink.gif .. Nieko nesimato smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2006 12 02, 13:34)
ohmy.gif tai kaip pagal jus derint stilius? jei stalelis senoviskas, tai ir visas apstatymas turi toks but? o gal galima derinti senobini stiliu su naujovisku, juk stalelis irgi apjungia naujoves ir senove?  g.gif

Gal nebūtinai viskas turi būti senovinio stiliaus, bet labai kirstis irgi neturėtų. Dar svarbu, kad jis nebūtų visai vienišas - stilistiškai priderinti, pvz., šviestuvus, užuolaidas, ar minkštą dalį (su medžio, ar pintom detalėm)...

Pora man gražių pavyzdžių:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 04 gruodžio 2006 - 16:45
QUOTE(flight @ 2006 12 04, 17:44)
Gal nebūtinai viskas turi būti senovinio stiliaus, bet labai kirstis irgi neturėtų.
Pora man gražių pavyzdžių:

Vat butent! Niu toks ne visai senovimis, bet..... daugiau link klasikinio, bet ne to prabangaus klasikinio....
Siaip iliskite i http://www.potterybarn.com ir ten rasite daug tokiu panasiu grozybiu, labai patinka ju stilius, rankiojuosi is ten idejas wub.gif (tik siuo metu ziuriu ispardave kone visus mano pacius pacius megstamiausiu si sezona unsure.gif ) Taip pat dar www.pier1.com labai mielas puslapiukas panasioms idejoms wub.gif

O siaip, norint paziureti kaip kiti gyvena ax.gif palandzioju po parduodamu butu internetinius skelbimus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2006 12 04, 12:48)
tiksliai  blink.gif .. Nieko nesimato  smile.gif

UPS blush2.gif kazka ne taip padariau... g.gif
Svetaine smile.gif

Vaiku kambarys smile.gif

[URL= http://public.fotki....s/dsc00712.html ]Namutis smile.gif[/URL]
Atsakyti