Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai 2

Shyna labai smagiai atrodo darbo kampas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
o kokius dar baldus planuojat i ta vieta???
Atsakyti
SHYNA, na tikrai svajonių kampelis. o gal gali pakomentuoti, kaip ten tas apsvietimas padarytas pas tave? ar ten zvakes tiesiog? wub.gif Pas mane irgi palepe, gal didesne tik, tai man irgi ten labai jauku, o jau MB tai ten istisai sedi. Dar klausimas- kartais pas tave ne rastinis namukas? cia 2 aukstas ar kaip? labai man tas medis grazu... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 11 29, 12:53)
fainas darbo kampas thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Milduxs @ 2006 11 28, 21:29)
taip isivaizduoju ateini i buta ir tolumoj sviecia akvariumas su zuvytem ax.gif

smile.gif
pas mus taip numatyta- tik ne bute o name kuri pradejom statyti- tik iejus hola apsiev priekyje stovintis 400l akvariumas- nereikes ir svieso degti smile.gif jis ir laiptus siek tiek apsvies ax.gif
Atsakyti
Shyna, tikrai labai jauku thumbup.gif tik stalo aisku didesnio reikia
Atsakyti
Na va įkeliu ir aš kelias nuotraukas, kažkada temoje prie spalvų jau buvau rodžiusi savo ala oranžinį kambarį ir temoje virtuvės - tamsią / žalią virtuvę biggrin.gif
ups iškarto neišėjo įkelti rolleyes.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaka: 29 lapkričio 2006 - 22:31
QUOTE(Vaka @ 2006 11 29, 22:26)
Na va įkeliu ir aš kelias nuotraukas, kažkada temoje prie spalvų jau buvau rodžiusi savo ala oranžinį kambarį ir temoje virtuvės - tamsią / žalią virtuvę  biggrin.gif
user posted image
http://www.fotofabri...o.02464593.jpeg
http://www.fotofabri...o.12464595.jpeg
http://www.fotofabri...o.12464594.jpeg

labai dailu thumb_yello.gif
Atsakyti
[quote=westa,2006 11 29, 23:31]
labai dailu thumb_yello.gif

ačiū smile.gif tik kažkokios minetiūrinės labai jau gavosi biggrin.gif
Atsakyti
labai fainiai, Veka thumbup.gif (spalvas kaip pas tave virtuveje, galvojau vonioje pas mus daryti... nors jau beveik persialvojau biggrin.gif ) derinukas-super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rrina @ 2006 11 29, 10:38)
Labai mielas darbo kampelis, Shyna. Tik aš tai negalėčiau sėdėti nugara į laiptus, labai nejauku  unsure.gif Bet kas tokių fobijų neturi, tai  thumbup.gif

aha, as ir jausciaus nesaugiai sad.gif jau geriau as i juos ziureciau nei jie manes tykotu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giga* @ 2006 11 29, 21:45)
smile.gif
pas mus taip numatyta- tik ne bute o name kuri pradejom statyti- tik iejus hola apsiev priekyje stovintis 400l akvariumas- nereikes ir svieso degti smile.gif jis ir laiptus siek tiek apsvies  ax.gif

super, tik nepamirskit, kad akvariumas negali buti ijungtas (sviesa) ilgiau nei 12 valandu, paskui su dumbliais problemu turesit....tad nakti vis tiek teks isjungti biggrin.gif

Vaka, spalvos- super, as myliu spalvas, ir virtuves tokios irgi noreciau, tik klausimas- o virsutiniu spinteliu tik tiek? kaip ten viskas telpa? tongue.gif beje, girdejau, kad virtuve jei darai persikine-oranzine, tai apetitas zveriskas sukyla. Kazin ar tai tiesa? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kycia: 29 lapkričio 2006 - 23:40
Aš čia vieną metų senumo temą užtikau, pasiskaičiau komentarus taip ramiai rolleyes.gif Uch, karšta pasidarė biggrin.gif

Kam vaidinti darbštuolius, vargšelius? rolleyes.gif Kažkoks vidinis pasitenkinimas ar kaip? smile.gif Pirštais nebadysiu, bet kažkam labai turėtų būti gėda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abonentienė: 30 lapkričio 2006 - 02:15