Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai 2

(Milduxs @ 2006 11 27, 12:41)
visiskai atsitiktinai www.skelbiu.lt suradau firma. rasiau i kelias firmas, kurios skelbesi darancios nestandartinius baldus, tai sita vienintele atrase, viska paaiskino, ir siaip graziai ten viska susitarem, normalus vaikinai, laiku ir gerai padare, dar ir drabuzine padare. tai dar prieskambario spinta pas juos uzsisakem ta proga  siaip duociau geras rekomendacijas, jeigu ka  jeigu domina, galiu kontaktus parasyt.

Gal galima į a.ž. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milduxs @ 2006 11 27, 15:56)
jo, baldai odiniai elementarus. uzdengti kol kas papigiaiskais ermitazo pledais, kol kas nors grazaus bus atrasta kur nors mirksiukas.gif

Tai suprantu, kad odiniai. Aš turėjau omeny, koks gamintojas, pavadinimas bigsmile.gif , nes kažką panašaus mačiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(ringa @ 2006 11 28, 00:05)
Na aš niekada gyvenime neturėjau akvariumo ir žinau, kad pati niekada nesiimsiu iniciatyvos jį įsigyti, nes tiesiog bijau savo nežinojimu nužudyt žuvis  doh.gif  BET jei jį jau rasčiau naujam bute ar manęs nepaklausęs parneštų vyras, ko gero būčiau visai patenkinta. Na man labai gražu spalvotos žuvytės, judantys vandens augalai  wub.gif Tiesiog sunku akis atitraukti kai nueinu pas draugę turinčią akvariumą  ax.gif

didelis akvariumas- uzsima daug vietos. Akvariumas sienoje- gali buti problemeliu pradedanciajai. Jei nori pagyvinti interjera (zalia spalva tiesiog myliu, tai nuo gyvu augalu atsigaunu), tai pirk ne maziau kaip 130 litru (paziurek anu mano nuorodu, esu nufotkinusi). Tokio dydzio akvariuma lengviau priziureti nei mazesni. Sudedi visa iranga, pasodini augalus, nustatai tinkamus parametrus ir belieka kas 1-2 savaites pakeisti po 1/3 vandens. Na ir kartais paserti zuvytas taip sakant tongue.gif Man jis patinka, bet noreciau dar didesnio. ypac jaukiai atrodo kai sviesa nedega, o akvariumas sviecia smile.gif gyvas torseras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugstele @ 2006 11 28, 11:40)
Tai suprantu, kad odiniai. Aš turėjau omeny, koks gamintojas, pavadinimas bigsmile.gif , nes kažką panašaus mačiau g.gif

kur matei? as pirkau Nacionaliniame baldu salone (ar centre) kur Juozape yra. Pavadinimas Medeja, gamintojo neatsimenu, bet jeigu labai reikes, bandysiu cekius atknisti smile.gif siaip daug nervu kainavo, nes pazadejo nepadare, reikejo grasinti vartotoju teisiu apsaugos tarybom ir skundais visokiais, siaip ten visokiu nesamoniu buvo, bet galu gale turim biggrin.gif nors kazkuriuo momentu as jau buvau sugalvojusi, kad nebenoriu ju schmoll.gif bet dabar kai pasiziuriu - galejo buti ir geriau, bet gal visai nieko jie atrodo:) dar atsizvelgiant i praktiskumo aspekta - abu su miegamaisiais mechanizmais - daug sveciu galiu priguldyti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kycia @ 2006 11 28, 19:19)
didelis akvariumas- uzsima daug vietos. Akvariumas sienoje- gali buti problemeliu pradedanciajai. Jei nori pagyvinti interjera (zalia spalva tiesiog myliu, tai nuo gyvu augalu atsigaunu), tai pirk ne maziau kaip 130 litru (paziurek anu mano nuorodu, esu nufotkinusi). Tokio dydzio akvariuma lengviau priziureti nei mazesni. Sudedi visa iranga, pasodini augalus, nustatai tinkamus parametrus ir belieka kas 1-2 savaites pakeisti po 1/3 vandens. Na ir kartais paserti zuvytas taip sakant  tongue.gif  Man jis patinka, bet noreciau dar didesnio. ypac jaukiai atrodo kai sviesa nedega, o akvariumas sviecia smile.gif gyvas torseras smile.gif

kycia tavo akvariumas labai thumbup.gif nerealiai noriu akvariumo. jeigu matet mano namu nuotraukas, tai noreciau jo toj nisoj kur praejime i darbo kambari matosi, kur apacioj dar dezes su neiskrautais daiktais metosi blush2.gif taip isivaizduoju ateini i buta ir tolumoj sviecia akvariumas su zuvytem ax.gif nes siaip ta nisa neisivaizduoju kaip graziai uzpildyt, tipo ideju buvo seimos nuotraukom, arba deti keleta stikliniu lentyneliu su antikvarinem skulpturelem dar apsvietima paderint mirksiukas.gif bet man tai atrodo kad akvariumas ten geriausiai tiktu smile.gif tik draugo niekaip nesugebu itikint,kad TIKRAI ji valysiu ir priziuresiu, nes jau daug progu turejo isitikint, kad nesu labai tvarkinga ir pareiginga blush2.gif bet akvariumas jega thumbup.gif tiesa is vaikystes atsimenu, kad kai brolis turejo akvariuma, tai as pilna geru noru, kad graziau butu, nudaziau vandeni akvarele ax.gif tai zuvytes numire, po to pusynely laidojom kaip priklauso, bet kadangi buvo is ezero, tai po to savarankiskai su tecio pagalba ejau ir pati prigaudziau tokiu paciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milduxs @ 2006 11 28, 22:29)

kycia tavo akvariumas labai thumbup.gif nerealiai noriu akvariumo. jeigu matet mano namu nuotraukas, tai noreciau jo toj nisoj kur praejime i darbo kambari matosi, kur apacioj dar dezes su neiskrautais daiktais metosi blush2.gif taip isivaizduoju ateini i buta ir tolumoj sviecia akvariumas su zuvytem ax.gif nes siaip ta nisa neisivaizduoju kaip graziai uzpildyt, tipo ideju buvo seimos nuotraukom, arba deti keleta stikliniu lentyneliu su antikvarinem skulpturelem dar apsvietima paderint mirksiukas.gif bet man tai atrodo kad akvariumas ten geriausiai tiktu smile.gif tik draugo niekaip nesugebu itikint,kad TIKRAI ji valysiu ir priziuresiu, nes jau daug progu turejo isitikint, kad nesu labai tvarkinga ir pareiginga blush2.gif bet akvariumas jega thumbup.gif tiesa is vaikystes atsimenu, kad kai brolis turejo akvariuma, tai as pilna geru noru, kad graziau butu, nudaziau vandeni akvarele ax.gif tai zuvytes numire, po to pusynely laidojom kaip priklauso, bet kadangi buvo is ezero, tai po to savarankiskai su tecio pagalba ejau ir pati prigaudziau tokiu paciu biggrin.gif

na tai is ezero tai nebent karosai smile.gif nuo ju ir pats akvariumas apgliaumytu lotuliukas.gif lotuliukas.gif o cia paprastos normalios zuvytes, tai tikrai problemu neturetu sudaryti
Atsakyti
nea, ten kazkokios dygles buvo ir eserys biggrin.gif

QUOTE(kycia @ 2006 11 29, 00:04)
na tai is ezero tai nebent karosai smile.gif nuo ju ir pats akvariumas apgliaumytu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  o cia paprastos normalios zuvytes, tai tikrai problemu neturetu sudaryti

Atsakyti
QUOTE(Milduxs @ 2006 11 28, 22:29)
kur matei? as pirkau Nacionaliniame baldu salone (ar centre) kur Juozape yra. Pavadinimas Medeja, gamintojo neatsimenu, bet jeigu labai reikes, bandysiu cekius atknisti smile.gif siaip daug nervu kainavo, nes pazadejo nepadare, reikejo grasinti vartotoju teisiu apsaugos tarybom ir skundais visokiais, siaip ten visokiu nesamoniu buvo, bet galu gale turim biggrin.gif nors kazkuriuo momentu as jau buvau sugalvojusi, kad nebenoriu ju schmoll.gif bet dabar kai pasiziuriu - galejo buti ir geriau, bet gal visai nieko jie atrodo:) dar atsizvelgiant i praktiskumo aspekta - abu su miegamaisiais mechanizmais - daug sveciu galiu priguldyti biggrin.gif
Papildyta:

A schmoll.gif tai tada ne tuos mačiau, bet porankiai ir spalva lyg panašūs g.gif , bet anie kitaip vadinos ir gaminami tik be miegamo mechanizmo.
Atsakyti
Sugalvojau parodyti savo darbo kampelį. Jis dar neįrengtas kaip turi būt, bet vistiek susitvarkiau taip kad būtų jauku ir patogu. Gitara ir molbertas ten ne vien dėl grožio ax.gif

Kompiuterio stalą užsakinėsiu trigubai didesnį nei dabar, ir kėdė bus karališkai patogi.
Dar labai noriu šilto apšvietimo palei grindų kraštą.

O kolkas...

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shyna: 29 lapkričio 2006 - 10:27
Labai mielas darbo kampelis, Shyna. Tik aš tai negalėčiau sėdėti nugara į laiptus, labai nejauku unsure.gif Bet kas tokių fobijų neturi, tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rrina @ 2006 11 29, 11:38)
Labai mielas darbo kampelis, Shyna. Tik aš tai negalėčiau sėdėti nugara į laiptus, labai nejauku  unsure.gif Bet kas tokių fobijų neturi, tai  thumbup.gif

Na kai atsisėdi į juos nugara, tai jų kaip ir nebėr smile.gif čia iš foto gal nelabai matosi, bet patalpa yra labai pailga, ir nuo stalo iki laiptų ten dar daug tuščios vietos.

Dėl taip krentančių lubų negaliu sėdėt atsukus nugarą į sieną, nes tada prieš akis būtų tas šlaitas - ganėtinai klaustrofobiškas jausmas gautųsi smile.gif

Žodžiu ta laiptų skylė 80 cm pločio lyginant su visos palėpės 9 metrais yra labai nežymi, nekyla man bent baimių. Mėgstu atsisėst ant grindų ir nuleist kojas į apačią - tuomet matau kas apačioje svetainėje vyksta.

Labai noriu daugiau stoglangių įdėt - bet čia dar tolimuose planuose (kolkas baldus tik virtuvės turim)
Atsakyti
fainas darbo kampas thumbup.gif
Atsakyti
Shyna aš apie tokį svajoju, kur nors senamiesty su raudonu plytu siena, bet, kad garsa nuslopintu, ta prasme kaip irasu studija noriu pasidaryti, nieka smanes negirdi, o as ir pati rami plysauju kiek sirdis geidzia wub.gif
bet, kaip yra taip yra, neturiu tokiu galimybiu biggrin.gif

Abonentas, prašom čia nešnipinėti, viską matau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abonentienė: 29 lapkričio 2006 - 12:37