Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai 2

QUOTE(evansmum @ 2006 11 26, 23:58)
O kur uzsisakinejot tas knygu lentynas?

visiskai atsitiktinai www.skelbiu.lt suradau firma. rasiau i kelias firmas, kurios skelbesi darancios nestandartinius baldus, tai sita vienintele atrase, viska paaiskino, ir siaip graziai ten viska susitarem, normalus vaikinai, laiku ir gerai padare, dar ir drabuzine padare. tai dar prieskambario spinta pas juos uzsisakem ta proga biggrin.gif siaip duociau geras rekomendacijas, jeigu ka thumbup.gif jeigu domina, galiu kontaktus parasyt.
Papildyta:
QUOTE(Perliukas @ 2006 11 27, 00:14)
Milduxs , gražu  4u.gif  man apdaila apie langus patinka  thumbup.gif  , o pianinas ten visą laik stovės g.gif  ar nepakenks tokia artima kaimynystė su židiniu  g.gif

aciu ax.gif kokia apdaila? rolleyes.gif del pianino tai ir man biski neramu g.gif jau galvojau apie tai, tik kad nelabai kur yra daugiau padeti, nebent sukeisti vietom su ta knygu spinta, kur salia stovi...kai kviesiuosi derintoja, sakiau viska issiaiskinsiu koks gali buti zidinio poveikis, siaip kai domejausi, tai pusiau zinantys zmones sake, kad tiesiog ta stiklaini su vandeniu, kur stovi pianino viduj ir ji drekina reikes dazniau keisti, bet nesu tikrai, ar cia tikrai tik to uzteks unsure.gif
beje, gal kas zinot pianinu derintoju?
Papildyta:
QUOTE(flight @ 2006 11 27, 11:59)
Siaip tai tikrai, reiketu vengti statyt instrumenta ten, kur galimi dazni temperaturos svyravimai...Nebent jis ten tik del grozio, kaip baldas...wink.gif

siaip tai tikrai beveik del grozio blush2.gif kadangi anksciau pas tevus stovejo, tai jau gal kokius penkis metus nebuvo naudojamas pagal paskirti smile.gif bet dabar kadangi pas save atsiveziau, tai bent jau kalediniu giesmiu seimai zadu pagroti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ringa @ 2006 11 27, 01:24)
Kaip išsamiai viskas aprašyta ir parodyta  bigsmile.gif Dokumentinė kronika biggrin.gif
Jūs tikri šaunuoliai, viską savo rankomis  thumbup.gif Ir namai dabar jaukūs, svetainė simpatiška labai. O jau akvariumas  blink.gif nu karališkas tiesiog.

tokį klausimuką turiu (ne tik ringai, bet ir kitoms):
ar akvariumas bute trūkumas, ar privalumas? na jei ruoštumėtės pirkti butą, rastumėte vieną tinkamą, o jame - didelis akvariumas įmontuotas (sienoje, pvz.). Tarkime, niekada prieš tai su žuvytėmis neužsiiminėjote. Ar gali būti, kad nuo tokio buto šiek tiek atbaidytų? O gal kaip tik patrauktų? Ar jokio skirtumo?
Atsakyti
QUOTE(Rrina @ 2006 11 26, 21:22)
Įkeliu Milduxs' namų nuotraukas
Darbo kambarys
Svetainė

user posted image

user posted image

user posted image

Kokie ten minkšieji baldai pas tave blush2.gif bigsmile.gif ?
Atsakyti
odiniai tie baldai ir uzdengti medziaga,labai dziaugsmingai atrodo smile.gif
o man idomu butu ir virtuve pamatyti mirksiukas.gif
Atsakyti
uzuolaidu labai truksta blush2.gif su jomis namai atrodytu daug jaukesnis smile.gif
Atsakyti
o man gražu be užuolaidų

labai jaukiai namai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(daržovytė @ 2006 11 27, 15:42)
uzuolaidu labai truksta  blush2.gif  su jomis namai atrodytu daug jaukesnis  smile.gif

taigi vat kad truksta verysad.gif rubeliu langams temoje jau prasiau patarimu, nes butent langu apdangalai siuo metu yra didysis galvos skausmas schmoll.gif preliminariai galvoju darbo kambary daryti romanete, svetainej/virtuvej ant tu dvieju langu irgi romanetes, bet kokias nors parauktas, o ant balkono klasikine uzuolaida is to pacio audinio. dar galutinai neapsisprendziau gal ir darbo kambariui kokia su raukinukais uzdeciau, kad biski susvelnetu tas grieztumas kambario, ireminto dviem milziniskom knygu spintom smile.gif ka manot?

Papildyta:
QUOTE(Bajm @ 2006 11 27, 15:50)
o man gražu be užuolaidų

labai jaukiai namai atrodo wub.gif

reikia reikia, kad kas nors ant langu kabotu biggrin.gif dar jaukiau bus rolleyes.gif ir nuo zvilgsniu is kitos gatves puses reikia uzsidengti, nors tiesa pasakius abejoju, ar kas nors ka nors iziuri, bet mano draugui kitaip atrodo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Cinderella @ 2006 11 27, 15:09)
odiniai tie baldai ir uzdengti medziaga,labai dziaugsmingai atrodo smile.gif
o man idomu butu ir virtuve pamatyti mirksiukas.gif

jo, baldai odiniai elementarus. uzdengti kol kas papigiaiskais ermitazo pledais, kol kas nors grazaus bus atrasta kur nors mirksiukas.gif

virtuvej nelabai yra ka rodyti dar, likusi sena is buvusiu seimininku ir bus keiciama keliu menesiu begyje smile.gif
Atsakyti
Mildux o kodel dangstot baldus?
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2006 11 27, 16:17)
Mildux o kodel dangstot baldus?

todel kad valgom sededami ant ju ir drabstom biggrin.gif taip ir bus kol valgomasis stalas neatsiras vietoje baro virtuvej...ir siaip man kazkaip pagyvina kambari, tik kai isigysiu tikrai graziu uztiesaliuku, tai turbut nedangstysiu taip kaip dabar, tiesiog bus taip tipo numesti ant baldu, dar ir del to, kad pridengti nugarele tos sofos, kur su oranziniu skudureliu dabar, nes kai ieini i kambari akys pirmiausia ten smenga ir norisi kazkokio ryskesnio akcento:) viskas apmastymu ir tobulinimo stadijoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2006 11 27, 01:51)
o akvariumas kas? nedidelis jis, kazkur apie mertra ilgio, kai pirkom maniau iseis bent dvigubai didesnis, bet nebutu tilpes  doh.gif

Man labai gražus jūsų akvariumas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Milduxs @ 2006 11 27, 12:41)
visiskai atsitiktinai www.skelbiu.lt suradau firma. rasiau i kelias firmas, kurios skelbesi darancios nestandartinius baldus, tai sita vienintele atrase, viska paaiskino, ir siaip graziai ten viska susitarem, normalus vaikinai, laiku ir gerai padare, dar ir drabuzine padare. tai dar prieskambario spinta pas juos uzsisakem ta proga biggrin.gif siaip duociau geras rekomendacijas, jeigu ka thumbup.gif jeigu domina, galiu kontaktus parasyt.

Labai domina.
Lauksiu i AZ 4u.gif

O del pianino- tikrai nera gerai, kai taip arti zidinio stovi. Nuo radiatoriaus turi buti ne maziau, kaip 2-3 metrai, o cia juk zymiai karstesnis oras sklinda.
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2006 11 27, 13:21)
tokį klausimuką turiu (ne tik ringai, bet ir kitoms):
ar akvariumas bute trūkumas, ar privalumas? na jei ruoštumėtės pirkti butą, rastumėte vieną tinkamą, o jame - didelis akvariumas įmontuotas (sienoje, pvz.). Tarkime, niekada prieš tai su žuvytėmis neužsiiminėjote. Ar gali būti, kad nuo tokio buto šiek tiek atbaidytų? O gal kaip tik patrauktų? Ar jokio skirtumo?

Na aš niekada gyvenime neturėjau akvariumo ir žinau, kad pati niekada nesiimsiu iniciatyvos jį įsigyti, nes tiesiog bijau savo nežinojimu nužudyt žuvis doh.gif BET jei jį jau rasčiau naujam bute ar manęs nepaklausęs parneštų vyras, ko gero būčiau visai patenkinta. Na man labai gražu spalvotos žuvytės, judantys vandens augalai wub.gif Tiesiog sunku akis atitraukti kai nueinu pas draugę turinčią akvariumą ax.gif
Atsakyti