Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai 2

QUOTE(Renatte @ 2006 11 23, 12:43)
Merginos, padėkit!!! Negaliu apsispręsti: koridoriuje darome drabužinę, duris labai noriu daryti veidrodines. Bet negaliu apsispręsti paprastą veidrodį dėti ar tamsintą. Tamsintas lyg ir gražiau, ne taip matosi, kai išteptas, sudaro prabangesnį vaizdą, tačiau neatitinka natūralių spalvų. Ką jūs patartumėt? Gal jau susidūrėt su tokiu klausimu? Gal kas turit?

pas vienus maciau kaip spinta, padaryta is paprasto bei trupuri tamsinto stiklo.vios durys buvo is paprasto, o kitos is tamsinto. tai atrode thumbup.gif aisku as net demesio neakreipiau, pakol nepastebejau, jog viname veidrodyje lyg ir tamsesne esu, o kitoje ne blink.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzzze @ 2006 11 23, 14:46)
pas vienus maciau kaip spinta, padaryta is paprasto bei trupuri tamsinto stiklo.vios durys buvo is paprasto, o kitos is tamsinto. tai atrode  thumbup.gif  aisku as net demesio neakreipiau, pakol nepastebejau, jog viname veidrodyje lyg ir tamsesne esu, o kitoje ne  blink.gif

Kai aš užsisakinėjau, tai man taip patarė: jei koridorius tamsus, nėra tiesioginės dienos šviesos, tai geriau dėti paprastą veidrodį. Aišku, gražiau tamsintas, bet ko nori:ar teisingo vaizdo ar gražesnio? Aš pasirinkau paprastą ir nesigailiu. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alvydė: 23 lapkričio 2006 - 14:54
mes ir rinkomes paprasta, nes kolidorius be tiesiogines saules ir ilgas:) esam labai patenkinti:) vaizdas neiskraipytas 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Astrėja @ 2006 11 23, 02:01)
Nu kaip grazu, oi kaip fainiai pasijauciau, nemoku pasakyt ir grazu, ir labai mielai viskas nupasakota, jauciuos, kaip sweciuos pas tawe pabuwus  thumbup.gif  4u.gif  labai orginalu ir grazu, o man ta tawo sena sofa iswis yspudi padare, ir siaip, studentai gerai gywena  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

hm, dekui smile.gif svecius nerealiai megstu tongue.gif as tai pas save nieko originalaus nematau... beje, tavo angeliuko vardas retas, kaip ir mano smile.gif kazkuo panasus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iliuzija`` @ 2006 11 23, 12:14)
Nugis tos griozdines sekcijos, tai sandeliukai susideti nereikalingus ir mazai naudojamus daiktus smile.gif Pas mane pacia buvo sekcija didoka, tai kiek ten chlamo visokio prisikaupe doh.gif O dabar minimalistine zema "sekcija", ir viskas telpa, ir vietos dar laisvos lieka bigsmile.gif

Tasi jei sandeliuko norisi, reik daryt siena, ir mazint kambari, - tokia kaina, kad tas šlamštas akių nebadytų, gal kiti nejaučia, kad labai negražu smile.gif na yra kur nera taip blogai, bet kai kur doh.gif Na, man labai nepatinka, nieko sau negaliu padaryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2006 11 23, 17:57)
hm, dekui smile.gif svecius nerealiai megstu  tongue.gif as tai pas save nieko originalaus nematau... beje, tavo angeliuko vardas retas, kaip ir mano smile.gif kazkuo panasus  4u.gif

Na tai lauk sweciu biggrin.gif .
Dekui, o koks tawo? smile.gif
Pas mus tai yra sandeliukas, zadejau drabuzine ten daryt, bet... turiu daug slamsto lotuliukas.gif taigi bus sandeliukas....
nors ir taip daug kambariu 4, bet manau sandeliukas reikalingiau biggrin.gif
panos, kazi kokia spalwa tikt prie balinto azuolo... (cia as apie sienas) gal kas patart g.gif nes kazko mastau tik apie zalia, tik kad jau ji netikt, o siaip patinka man...
Atsakyti
QUOTE(Astrėja @ 2006 11 24, 00:16)
panos, kazi kokia spalwa tikt prie balinto azuolo... (cia as apie sienas) gal kas patart  g.gif nes kazko mastau tik apie zalia, tik kad jau ji netikt, o siaip patinka man...

Bent man būtent prie ąžuolo ir gražiausiai žiūrisi visi žali, gelsvi atspalviai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatte @ 2006 11 23, 12:43)
Merginos, padėkit!!! Negaliu apsispręsti: koridoriuje darome drabužinę, duris labai noriu daryti veidrodines. Bet negaliu apsispręsti paprastą veidrodį dėti ar tamsintą. Tamsintas lyg ir gražiau, ne taip matosi, kai išteptas, sudaro prabangesnį vaizdą, tačiau neatitinka natūralių spalvų. Ką jūs patartumėt? Gal jau susidūrėt su tokiu klausimu? Gal kas turit?

Mes dėjom tamsintą veidrodį ir tikrai nesigailim, nes paslėpia visus trūkumus ir negadina nuotaikos. smile.gif
http://images.kodakg...62611_0_ALB.jpg
Atsakyti
QUOTE(AVIAV @ 2006 11 24, 14:37)
Mes dėjom tamsintą veidrodį ir tikrai nesigailim, nes paslėpia visus trūkumus ir negadina nuotaikos. smile.gif
http://images.kodakg...62611_0_ALB.jpg

verysad.gif nematau ne vienos tavo fotkes ne vienoje temoje
Atsakyti
nematau g.gif
Atsakyti
Mes dėjom tamsintą veidrodį ir tikrai nesigailim, nes paslėpia visus trūkumus ir negadina nuotaikos.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Astrėja @ 2006 11 24, 01:16)
Na tai lauk sweciu  biggrin.gif .
Dekui, o koks tawo?  smile.gif
Pas mus tai yra sandeliukas, zadejau drabuzine ten daryt, bet... turiu daug slamsto  lotuliukas.gif  taigi bus sandeliukas....
nors ir taip daug kambariu 4, bet manau sandeliukas reikalingiau  biggrin.gif
panos, kazi kokia spalwa tikt prie balinto azuolo... (cia as apie sienas) gal kas patart  g.gif nes kazko mastau tik apie zalia, tik kad jau ji netikt, o siaip patinka man...

negaliu skelbtis, koks mano, bet saknis ta pati smile.gif Mes is pradziu buvom pasidare, kaip matai "sandeli" palepeje, dabar galvoju, kad reik susimeistraut spinteles, uzsisakyt ploksciu is senuku ir susisukt varztus smile.gif
Atsakyti