Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai 2

QUOTE(kycia @ 2006 11 22, 20:33)
Kur laikyti knygas?
Ypac jei studijuoji ar esi koks nors mokslininkas (turiu omeny ne viena kita grozines literaturos knygele). Ir kas, jei darbo kambario atskiro neturi?
Kur laikyti Foto albumus? CD diskus?
Dokumentus, papuosalus?
Atsiprasant pas mane tik tai sudeta i "sekcija" bet jos mazinti nenoreciau, nes nebutu net tokiu "svetainisku" daikciuku kur sudet doh.gif

Nereikia pykti, jei tau patinka taip, nu ir daryk tas parodas, koks skirtumas, svarbu tau gerai mirksiukas.gif
Knygoms- knygų lentynos
CD diskams, jerguteliau doh.gif sekcija? Aš manau,- CD įdėklai, rašomieji stalčiai, CD stovas, kompiuterinio stalo lentynelė ir t.t.
Foto albumai-stalčiai ir tik stalčiai. Dar sienos smile.gif
Papuošalai- papuošalų dėžutėse ten kur dažaisi, pvz vonios spintelėj kasdieniniai, įmantresni lentynelėj prie veidrodžio flirt.gif

Papildyta:
QUOTE(AVIAV @ 2006 11 22, 21:39)
http://images14.fotk...P1010300-vi.jpg

Ką patartumėte mamytės dėl šviestuvų ir kokia sekcija man tiktų?

Ačiū

Ui kaip man patinka thumbup.gif thumbup.gif Aš statyčiau aukštą ploną, tamsiai rudą, arba pailgą, o virs jos paveikslą faina (su raudoniu) arba menine kokia foto smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Abonentienė @ 2006 11 22, 23:11)
Nereikia pykti, jei tau patinka taip, nu ir daryk tas parodas, koks skirtumas, svarbu tau gerai  mirksiukas.gif
Knygoms- knygų lentynos
CD diskams, jerguteliau  doh.gif  sekcija? Aš manau,- CD įdėklai, rašomieji stalčiai, CD stovas, kompiuterinio stalo lentynelė ir t.t.
Foto albumai-stalčiai ir tik stalčiai. Dar sienos smile.gif
Papuošalai- papuošalų dėžutėse ten kur dažaisi, pvz vonios spintelėj kasdieniniai, įmantresni lentynelėj prie veidrodžio flirt.gif
Papildyta:
Ui kaip man patinka  thumbup.gif  thumbup.gif  Aš statyčiau aukštą ploną, tamsiai rudą, arba pailgą, o virs jos paveikslą faina (su raudoniu) arba menine kokia foto smile.gif

as jokiu budu nepykstu smile.gif
tik sakau, kad tie minimalistiniai nedaug ka sutalpina, ir jei turi pvz du kambarius, tai i miegamaji juk visko nesukisi tongue.gif Nu pvz pas mane CD disku vien vestuviniu gal 8, filmu ir ivairiausiu vyro linuxu bei kitu prgramu, tai as to cd stovo netureciau kur pastatyti, tad dedu i sekcijos lentynas. UZima gal 2 lotuliukas.gif
Albumu turim LABAI dideliu ir gal 7, nes vien nepadarytu fotkiu kompe- 15 000.... Tai i albumus sudet net nesinori lotuliukas.gif Jie uzima taipogi 1,5 lentyneles (siuros aisku)
Rasomojo stalo stalciukyje, kuris pas mus deja tik 1, yra rasikliai ir kanceliarija smile.gif tai netelpa niekas. Papuosalai uzima viena is 2 sekcijos stalciu, kitame vos telpa dokumentai ir ivairus rastai. Stai ir papasakojau, kad vienos lentynos (kaip dabar madinga) tikrai neuztektu smile.gif as isvis nesidazau, todel uzgrusti vonia papildomom dezutem nenoriu blush2.gif ir dar lentyneles prie veidrodzio neturiu lotuliukas.gif tai stai tokie kontrargumentai. smile.gif manau kad tokia mano situacija patyre ne viena smile.gif As svajoju apie tokius namus, kur butu atskira "sandeliuko" patalpa, kur tilptu siurblys, sluotos ir t.t. (kol kas tokios neturiu), taip svajoju apie balkona... ir apie atskira darbo kambari, tada tikrai svetaineje- tik tv lentyna bei koks nors surnalinis staliukas smile.gif

Atsakyti
Tai aisku, kai vieto snera, sunku smile.gif bet viskas imanoma, juolab, kad tai jusu namai, galit perversmus daryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2006 11 19, 15:16)

Nu kaip grazu, oi kaip fainiai pasijauciau, nemoku pasakyt ir grazu, ir labai mielai viskas nupasakota, jauciuos, kaip sweciuos pas tawe pabuwus thumbup.gif 4u.gif labai orginalu ir grazu, o man ta tawo sena sofa iswis yspudi padare, ir siaip, studentai gerai gywena thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O man neatsidaro ta nuroda su sviestuvais verysad.gif
Taigi mano knygu spinta nedidele, bet knygoms vietos tikrai nemazai 4 skyriai po 2 eiles knygu, plius atviros lentynos virsuje ir apacioje (keleta psl. atgal.) O vidurine pailga spintele tuscia stovi, nes nebeturiu ka ten deti. Ir nereikejo jokios sekcijos.
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2006 11 23, 00:05)
as jokiu budu nepykstu smile.gif
tik sakau, kad tie minimalistiniai nedaug ka sutalpina, ir jei turi pvz du kambarius, tai i miegamaji juk visko nesukisi  tongue.gif  Nu pvz pas mane CD disku vien vestuviniu gal 8, filmu ir ivairiausiu vyro linuxu bei kitu prgramu, tai as to cd stovo netureciau kur pastatyti, tad dedu i sekcijos lentynas. UZima gal 2  lotuliukas.gif
Albumu turim LABAI dideliu ir gal 7, nes vien nepadarytu fotkiu kompe- 15 000.... Tai i albumus sudet net nesinori  lotuliukas.gif  Jie uzima taipogi 1,5 lentyneles (siuros aisku)
Rasomojo stalo stalciukyje, kuris pas mus deja tik 1, yra rasikliai ir kanceliarija smile.gif tai netelpa niekas. Papuosalai uzima viena is 2 sekcijos stalciu, kitame vos telpa dokumentai ir ivairus rastai. Stai ir papasakojau, kad vienos lentynos (kaip dabar madinga) tikrai neuztektu smile.gif as isvis nesidazau, todel uzgrusti vonia papildomom dezutem nenoriu  blush2.gif  ir dar lentyneles prie veidrodzio neturiu  lotuliukas.gif  tai stai tokie kontrargumentai. smile.gif manau kad tokia mano situacija patyre ne viena smile.gif As svajoju apie tokius namus, kur butu atskira "sandeliuko" patalpa, kur tilptu siurblys, sluotos ir t.t. (kol kas tokios neturiu), taip svajoju apie balkona... ir apie atskira darbo kambari, tada tikrai svetaineje- tik tv lentyna bei koks nors surnalinis staliukas smile.gif

pas mane du kambariai, esam 4 asmenys ir turiu va tokią minimalistinę sekciją.. nekaupiu jokių CD su filmai... Nu peržiūrėjau ir metu lauk smile.gif .. Kuo mažiau vietos, tuo mažiau tikimybės kaupt visokį ten šlamštą blush2.gif geriau pasidaryčiau miegamajam didesnę spintą smile.gif
Atsakyti
AVIAV įdėk nuotraukytes, tik virtuvę spėjau pamatyt, labai patiko, tai noriu pažiūrėt ir visą kitą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2006 11 23, 00:25)
Tai aisku, kai vieto snera, sunku smile.gif bet viskas imanoma, juolab, kad tai jusu namai, galit perversmus daryt smile.gif

Nugis tos griozdines sekcijos, tai sandeliukai susideti nereikalingus ir mazai naudojamus daiktus smile.gif Pas mane pacia buvo sekcija didoka, tai kiek ten chlamo visokio prisikaupe doh.gif O dabar minimalistine zema "sekcija", ir viskas telpa, ir vietos dar laisvos lieka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2006 11 21, 17:31)
taip, ir tada iseina stai kas:
ismeti visas virsutines spinteles ir darai NAUJAS.
Nulupi stalvirsi ir dedi NAUJA.
Nulupi dureles ir dedi NAUJAS.

Palieki tik vidines lentyneles, kurias realiai pats is medzio plokstes issipjaut gali smile.gif is tokiu ploksciu mes lubas susikalem su halogenais.

Isvada- tikrai maziau darbo su nauja smile.gif
Papildyta:
dekui smile.gif entuziazmas kam? vestuves buvo ant nosies, tai norejosi bent viena kambari susitvarkyti, o zinot, sesija  doh.gif  tai skubejom. Veliau per atostogas kitus likusius  tongue.gif

Na as tik pasiuliau jei nerasit kur deti senos virtuves ir darysites nauja, tai kam ja visa ismesti, geriau visa apacia palikti
Papildyta:
As jei daryciausi didele sekcija kaip jus sakot, tai daryciausi kazkokia uzdara, kad atrodytu beveik kaip siena, tarkim kazka tokio stiliaus
taip
ar taip
Atsakyti
Gerai kai turi daug vietos tada aišku galima minimalistinę sekciją statyti, bet kai kaip mes turim tik 1 kambario butą tai net kalba apie jokius minimalistinius neina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kilte @ 2006 11 23, 12:39)
Gerai kai turi daug vietos tada aišku galima minimalistinę sekciją statyti, bet kai kaip mes turim tik 1 kambario butą tai net kalba apie jokius minimalistinius neina  lotuliukas.gif

o tai niekas ir nesigin2ijo.. Kaip tik visos sutiko, kad kiekvienam pagal poreikius smile.gif
Atsakyti
Merginos, padėkit!!! Negaliu apsispręsti: koridoriuje darome drabužinę, duris labai noriu daryti veidrodines. Bet negaliu apsispręsti paprastą veidrodį dėti ar tamsintą. Tamsintas lyg ir gražiau, ne taip matosi, kai išteptas, sudaro prabangesnį vaizdą, tačiau neatitinka natūralių spalvų. Ką jūs patartumėt? Gal jau susidūrėt su tokiu klausimu? Gal kas turit?
Atsakyti