Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai 2

Rodau savo minimalistine spinta smile.gif
user posted image
user posted image

Pamirsau pridurt, kad knygu spinta. O ten salia tos pailgos spinteles dar stovi staciakampe tos pacios serijos, tik nesimato.
Dar pasakysiu, kad interjeras kol kas "negyvas", tik pacius baldus rodau. Gal kas turi ideju? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexia: 20 lapkričio 2006 - 15:00
QUOTE(Alexia @ 2006 11 20, 15:58)
Rodau savo minimalistine spinta smile.gif
user posted image
user posted image

Pamirsau pridurt, kad knygu spinta. O ten salia tos pailgos spinteles dar stovi staciakampe tos pacios serijos, tik nesimato.
Dar pasakysiu, kad interjeras kol kas "negyvas", tik pacius baldus rodau. Gal kas turi ideju?  biggrin.gif

virš tv reikėtų kokio paveikslo pailgo, ir manau niek daugiau nereik.. natūrali naminė ,,netvarka" užpildys vaizdelį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2006 11 20, 15:54)
virš tv reikėtų kokio paveikslo pailgo, ir manau niek daugiau nereik.. natūrali naminė ,,netvarka" užpildys vaizdelį  smile.gif

jo, aš irgi apie paveikslą pagalvojau
arba juodai baltos šeimos foto, bet tokia turi būti stiliova

kampe reikėtų didesnio augalo - pvz. jukos blush2.gif bet tik vieno 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 11 20, 16:55)
jo, aš irgi apie paveikslą pagalvojau
arba juodai baltos šeimos foto, bet tokia turi būti stiliova

kampe reikėtų didesnio augalo - pvz. jukos blush2.gif bet tik vieno 4u.gif

gal net labiau foto sendinta tiktu, na rudai balta tipo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2006 11 20, 16:11)
gal net labiau foto sendinta tiktu, na rudai balta tipo  smile.gif

aha bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2006 11 20, 10:27)
Pirmiausiai tai noriu pasidžiaugti kad tikrai įdomi ir manau daug kam naudinga ši tema thumbup.gif
Mes svetainę darėme dramblio kaulo spalvos, tiksliau tapetavome ir dažėme, bet vieną sieną dažėme kita spalva, šviesiai mėlyna ir man labai patinka. O pagyvina ir paveikslai, ir baldai, jei nėra irgi tokios pat spalvos, kilimai kas deda ir t.t.
Kai pradėjome remontą, pirmas dalykas mums buvo ne grožis ar mada, o tik praktiškumas. Na nebent gyvenčiau didelime name, kur daug kambarių, tai galima būtų leisti sau prabangą svetainę daryti minimalistinę, nes visus daiktus sudėtum kažkur kitur, bet gyvenant bute g.gif
O šiaip norėjau pagirti judu su vyru, Kycia, kad patys atlikot tokį didelį darbą. Butas dabar švieus, jaukus ir tvarkingas thumbup.gif Ai, dar dėl vonios, aš irgi niekad nedėčiau tamsių ir dar blizgiu paviršium plytelių, nebet yra noro ir laiko jas dažnai valyti tongue.gif

TAIP, ir mum reikia praktiskumo, nes kur dizaineriu foto internete yra- tai garantuoju - po pirmo zmogiskos butybes prisilietimo ir vienos dienos pagyvenimo tuose kambariuose- kiltu chaosas smile.gif nebutu nei praktiska, nei taip blizgetu, kaip ka tik sustatyti blink.gif blush2.gif Man irgi sekcija griozdina atrodo viska, bet kurgi sudet daiktus? knygas? suprantu, jei yra atskiras darbo kambarys- ofisas, tada taip, svetainele telieka foto albumai, cd su muzika, telikas, nu dar kazkokios figureles smile.gif

QUOTE(Forma @ 2006 11 20, 13:07)
o tu negalvoji, kad pavyzdziui galima apatines virtuves dalies pekeisti tik dureles i naujesne plokste pagal jusu skoni, aisku, jei vidus yra islikes pakankamai geras. Ir pasidaryti tik naujas virsutines spinteles. Dar gali pasikeisti stalvirsi.
Galbut tai butu variantas, jei narasit kur deti senosios virtuves, nes bus labai jau sunku kitam prisitaikyti.  g.gif

hm, idomus pasiulymas, aciu rolleyes.gif tik realiai tai labai daug kainuotu...as noreciau daug mazesnes virtuves ir kitam kampe- ten kur valgomojo stalas. Tada skliaute detume stoglangius per visa ploti ir butu pagaliau SVIESU. Ir tada spinteles virsuje butu siauros ir ilgos, tiksliau ju butu gal 2-3, o viskas apacioje.

Vidus tikrai labai geras ir funkcionalus apacioje, bet virsuje as nepasiekiu...ir ten apsvietimas, viskas sukomplektuota, gaila ardyt ir tiesiog mest. O mokejo tai blink.gif blink.gif Tai tiesiog manem, kad bent uz ketvirtadali galima butu parduot, o prie tos sumos prisidejus kazkiek nauja isigyti. Tai bent nauja bus, o cia kad ir pakeisi stalvirsi, o kaip apatines dureles pakeisi? arba apatinio remo balta spalva jau netiks prie bet kokio medzio. Nu zodziu nesamone doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2006 11 20, 14:54)
tai kad čia buvo vienintelė vieta , kurios jam nėjo pasiekt  doh.gif

O tai ji čia kaip nors spec tvirtinasi???
Atsakyti
aciu uz komentarus,gyvenam 2 kambariu bute tai kazko neisvaidinsi.Vaikams reikia kambario ,o daiktu irgi nemazai,todel pirkom didele sekcija,nors neprarandu vilties nusipirkti kazkada mazesne.Dar karteli aciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2006 11 20, 12:01)
kai gimė mažasis , mano sekcija irgi buvo nukrauta visokiu šlamštu, nes visi daiktai buvo sukelti, į ,,trečią aukštą" ...Net eglutę va kaip kabinom  hihihi.gif
user posted image
Dabar vėl viskas grįžta į savo vietas  rolleyes.gif

bet gyvos taip nepakabinsi tongue.gif o man Kalėdos be tikros eglutės- ne Kalėdos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2006 11 20, 11:50)
aš iš viso sekcijų nemėgstu. .pas mane 2 kambarių bute tokia iš viso minimalistinė , ale jei būtų kur daiktus sudėt ir jos nebūtų  doh.gif

Westa as irgi nemegstu. net LABAI LABAI LABAI nemegstu, net siurpas krato. Kažkokia mistinė neapykanta tom sekcijom doh.gif lotuliukas.gif
Ypac kai visi indai buna sukrauti kaip vitrinose wacko.gif wacko.gif stikliukai, zvakides, nuotraukos, saldainiai, alkoholis, lėkštės, statulėlės, atvirukai, vazelės,- jergau doh.gif

O jei jau kazkokia sekcija stovi, tikrai ne atvirom lentynom demonstruojant savo "turtą" huh.gif
Atsakyti
as tai uz minimalizma . kai daiktu neperdaugiausiai jie nera ant akiu. ir dar mane zavi langas per visa siena. iki zemes . mes neseniai toki isidejome . na nemazai sumokejome su apdaila kazkur apie 3000 tukst isejo, labai grazu.
Atsakyti
QUOTE(Rrina @ 2006 11 20, 11:17)
Kad ir pavėluotai, įkeliu jurgjtaaa'os svetainę smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

is ko pagamintos sios durys? g.gif nesuprantu kokia tai medzio spalva? g.gif
Atsakyti