Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai 2

man patinka durys thumbup.gif
Atsakyti
gražu, bet man spinta per didelis griozdas.. Nebent nėra kur dėt daiktų.. Lengvesnė spinta duotų daugiau erdvės smile.gif ..
Atsakyti
man tai nilabai blush2.gif
kažkaip pigiai atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2006 11 20, 10:53)
gražu, bet man spinta per didelis griozdas.. Nebent nėra kur dėt daiktų.. Lengvesnė spinta duotų daugiau erdvės  smile.gif ..

man tokios sekcijos patinka thumbup.gif
Atsakyti
Jurgitaoos man labai patinka užuolaidos ir apšvietimas. Spinta didelė, bet talpi thumbup.gif o ypač gerai, kai daiktų yra, o nėra kur susidėti drinks_cheers.gif
Atsakyti
aš iš viso sekcijų nemėgstu. .pas mane 2 kambarių bute tokia iš viso minimalistinė , ale jei būtų kur daiktus sudėt ir jos nebūtų doh.gif
va tokia , tik durelių nėr, bo tik sustatė ir pamačiau, kad stiklas atvirkščiai įdėjo, tai teko dureles sukt lauk smile.gif .. Turiu šią sekcijikę jau 3 metai ir patenkinta smile.gif
Ir prie pasoginių tėvų baldų tinka tongue.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 20 lapkričio 2006 - 11:50
Pas mane svetainėje irgi nėra sekcijos schmoll.gif tik tokia kaip indauja.Bet užtai kaip nėr kur daiktų susidėti doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Labai gražios nuotraukytės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Mes dabar pradedame remontus virtuvėje tai noriu nuotraukyčių 9 kv.m. virtuvės su baldais čia visos virtuvės didelės , bet bute g.gif .
Atsakyti
kai gimė mažasis , mano sekcija irgi buvo nukrauta visokiu šlamštu, nes visi daiktai buvo sukelti, į ,,trečią aukštą" ...Net eglutę va kaip kabinom hihihi.gif
user posted image
Dabar vėl viskas grįžta į savo vietas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2006 11 19, 23:54)
Be to, ka reikejo daryti- virtuve didele, kazkaip erdve uzpildyt reikia smile.gif be to ne mes pirkom ja  lotuliukas.gif  Tik va, uz tokia kaina kaip ji buvo pirkta , nebeparduosim, ir dabar labai realiai klausiu- kur jusu manymu, reiketu ja deti, kai noresim naujos? nu negi kas nors pirktu? juk prie siuklsiu konteinerio nepastatysi?  doh.gif

o tu negalvoji, kad pavyzdziui galima apatines virtuves dalies pekeisti tik dureles i naujesne plokste pagal jusu skoni, aisku, jei vidus yra islikes pakankamai geras. Ir pasidaryti tik naujas virsutines spinteles. Dar gali pasikeisti stalvirsi.
Galbut tai butu variantas, jei narasit kur deti senosios virtuves, nes bus labai jau sunku kitam prisitaikyti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2006 11 20, 14:01)
kai gimė mažasis , mano sekcija irgi buvo nukrauta visokiu šlamštu, nes visi daiktai buvo sukelti, į ,,trečią aukštą" ...Net eglutę va kaip kabinom  hihihi.gif
user posted image
Dabar vėl viskas grįžta į savo vietas  rolleyes.gif

Nu eglute tai jegine thumbup.gif pas mus ta pati problema siemet...gera ideja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pumis @ 2006 11 20, 15:25)
Nu eglute tai jegine thumbup.gif pas mus ta pati problema siemet...gera ideja bigsmile.gif

tai kad čia buvo vienintelė vieta , kurios jam nėjo pasiekt doh.gif
Atsakyti