Pirmiausiai tai noriu pasidžiaugti kad tikrai įdomi ir manau daug kam naudinga ši tema
QUOTE(kycia @ 2006 11 19, 17:48)
Noreciau isgirsti nuomone tu, pas kuriuos visos sienos dramblio kaulo- ar netruksta spalvingumo? Man miegamasis labai rudai baltas atrodo, nors uzmusk norisi kazkokios spalvos sienoje.
Ir dar- ar yra kas dare lubas ne baltas?
Mes svetainę darėme dramblio kaulo spalvos, tiksliau tapetavome ir dažėme, bet vieną sieną dažėme kita spalva, šviesiai mėlyna ir man labai patinka. O pagyvina ir paveikslai, ir baldai, jei nėra irgi tokios pat spalvos, kilimai kas deda ir t.t.
QUOTE(kycia @ 2006 11 19, 18:03)
kokias siais laikais svetaines daro- ar jos praktiskos? turiu omeny televizoriaus LENTA, viena lentyna ir stalciuka? cia tas minimalistinis stilius vadinamas...bet kaip i viena lentyna susidet visus daiktus?
Kai pradėjome remontą, pirmas dalykas mums buvo ne grožis ar mada, o tik praktiškumas. Na nebent gyvenčiau didelime name, kur daug kambarių, tai galima būtų leisti sau prabangą svetainę daryti minimalistinę, nes visus daiktus sudėtum kažkur kitur, bet gyvenant bute
O šiaip norėjau pagirti judu su vyru, Kycia, kad patys atlikot tokį didelį darbą. Butas dabar švieus, jaukus ir tvarkingas
Ai, dar dėl vonios, aš irgi niekad nedėčiau tamsių ir dar blizgiu paviršium plytelių, nebet yra noro ir laiko jas dažnai valyti