Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai 2

QUOTE(Vaka @ 2006 11 19, 21:56)
Kycia šaunūs pokyčiai  thumbup.gif , o jau miegamojo lovos užtiesalas  wub.gif
fantastiška spalva  thumbup.gif

dekui bigsmile.gif cia ne uztiesalas, cia antklode. Tokios pat spalvos visas komplektas. Ner pinigu uztiesalui ir grazaus nesu maciusi dar. Be to, ar buna tokiu uztiesalu, kad nedengtu lovos sonu (kad butu taip kaip toj mano fotkej) ? ir ar tokiu atveju reikia kaskart nuimti patalyne, tik ant pliko ciuzinio kloti uztiesala?
Atsakyti
kycia norejau paklausti vonia kai tamsi ar labai matosi nesvarumai, nes pastebejau kazkaip labai matyt laseliai ant plyteliu blush2.gif o as pasakysiu ir savo nuomone padaret tikrai gera varianta uz tam tikra suma..bet va man ir nepatinka kaip ir tu sakei virtuve...man ir perdaug spinteliu na spinteliu pasaulis... turetu buti maziau tikiuos tu man ir pritari..ir kai darysit pagal savo skoni bus viskas kitaip mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyte_ @ 2006 11 19, 23:14)
kycia norejau paklausti vonia kai tamsi ar labai matosi nesvarumai, nes pastebejau kazkaip labai matyt laseliai ant plyteliu  blush2.gif o as pasakysiu ir savo nuomone padaret tikrai gera varianta uz tam tikra suma..bet va man ir nepatinka kaip ir tu sakei virtuve...man ir perdaug spinteliu na spinteliu pasaulis... turetu buti maziau tikiuos tu man ir pritari..ir kai darysit pagal savo skoni bus viskas kitaip  mirksiukas.gif  ax.gif

aciu ir uz kritika 4u.gif puolu gintis, nes toje nuotraukoje tikrai nesimato jokiu laseliu, ten nuo blico blizga plyteles tongue.gif laseliai matosi nebent kai buna nuo kalkiu, bet tikrai reikia istisai valyti. Bet toj fotkej nesimato, gali butirami bigsmile.gif

Taip, virtuve kaip jau sakiau buvo pirkta pries gerus 9 metus, tais laikais tokiu modeliu kaip dabar ne su ziburiu nebutum rades. Arba visi tarybiniai, arba sitas is Vokes III.

Be to, ka reikejo daryti- virtuve didele, kazkaip erdve uzpildyt reikia smile.gif be to ne mes pirkom ja lotuliukas.gif Tik va, uz tokia kaina kaip ji buvo pirkta , nebeparduosim, ir dabar labai realiai klausiu- kur jusu manymu, reiketu ja deti, kai noresim naujos? nu negi kas nors pirktu? juk prie siuklsiu konteinerio nepastatysi? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2006 11 19, 22:54)
ir dabar labai realiai klausiu- kur jusu manymu, reiketu ja deti, kai noresim naujos? nu negi kas nors pirktu? juk prie siuklsiu konteinerio nepastatysi?  doh.gif

yra naudotų baldų parduotuvės , gal ten galima būtų g.gif
Gražiai įsirengėt 4u.gif
Atsakyti
oj kaip blogai kad ne taip mintis isreiskiau taip gavosi, kad ant tavo vonios matyti laseliai..o galvoja turejau drauges vonia ot kvaila boba nu...perskaiciau sms ir supratau ko tu teisintis pradejai neturiu tokios mados ziureti viska per padidinima stikla.. tik va kartais mintis isreiskiu netiksliai doh.gif turejau galvoja viena o parasiau kita...atsiprasau... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Perliukas @ 2006 11 20, 00:31)
yra naudotų baldų parduotuvės , gal ten galima būtų  g.gif
Gražiai įsirengėt  4u.gif

o ten ka daro- superka senas virtuves? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mergyte_ @ 2006 11 20, 00:38)
oj kaip blogai kad ne taip mintis isreiskiau taip gavosi, kad ant tavo vonios matyti laseliai..o galvoja turejau drauges vonia ot kvaila boba nu...perskaiciau sms ir supratau ko tu teisintis pradejai neturiu tokios mados ziureti viska per padidinima stikla.. tik va kartais mintis isreiskiu netiksliai  doh.gif turejau galvoja viena o parasiau kita...atsiprasau...  4u.gif

na as ir galvoju, kur tu tuos laselius matai lotuliukas.gif
As tai visai nesupykau. Bet vonios remonto tai noretusi, tik va jauciu brangiau atsieitu nei visos svetaines mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mergyte_ @ 2006 11 20, 00:38)
oj kaip blogai kad ne taip mintis isreiskiau taip gavosi, kad ant tavo vonios matyti laseliai..o galvoja turejau drauges vonia ot kvaila boba nu...perskaiciau sms ir supratau ko tu teisintis pradejai neturiu tokios mados ziureti viska per padidinima stikla.. tik va kartais mintis isreiskiu netiksliai  doh.gif turejau galvoja viena o parasiau kita...atsiprasau...  4u.gif

na as ir galvoju, kur tu tuos laselius matai lotuliukas.gif
As tai visai nesupykau. Bet vonios remonto tai noretusi, tik va jauciu brangiau atsieitu nei visos svetaines mirksiukas.gif
Atsakyti
na mum ir reikia viska remontuoti, o va vonia ir tualetas pats sunkiausia, nes MB darys viska pats, o plyteliu nera klijeves tai truputeli bijo bet sako viskas bus okis.. ax.gif remontuosim, baldus pirksim nes nieko neturim tai kartais pagalvoju kiek mum tai viskas kainuos..tai nesinori net pradeti bet juk norisi graziu namuciu ir dar savo... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergyte_: 19 lapkričio 2006 - 23:50
QUOTE(mergyte_ @ 2006 11 20, 00:47)
na mum ir reikia viska remontuoti, o va vonia ir tualetas pats sunkiausia, nes MB darys viska pats, o plyteliu nera klijeves tai truputeli bijo bet sako viskas bus okis..  ax.gif remontuosim, baldus  pirksim nes nieko neturim tai kartais pagalvoju kiek mum tai viskas kainuos..tai nesinori net pradeti bet juk norisi graziu namuciu ir dar savo...  wub.gif

nu su vonia va maniskis ir pabijojo. Padares visa palepe, suklijaves tapetus, surinkes baldus ir t.t. dabar sako, kad vonios ir plyteliu klijavimas galimas tik bevent 1,5 kv/m ploto tuolete, kur nelabai ir rupi, ar matosi suklijavimai ar ne. Nes musu vonia yra 6 kv, ir sako ant sienu ypac matytusi nors meniausias nelygumas, nukrypimas nuo linijos, o ppfesionaliai ta daro tik profesionalai. Pats sake neuzsiimtu blink.gif
Atsakyti
Kycia, tavo katinas - man pati gražiausia interjero detalė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merguzele: 20 lapkričio 2006 - 00:51
QUOTE(kycia @ 2006 11 19, 23:53)
nu su vonia va maniskis ir pabijojo. Padares visa palepe, suklijaves tapetus, surinkes baldus ir t.t. dabar sako, kad vonios ir plyteliu klijavimas galimas tik bevent 1,5 kv/m ploto tuolete, kur nelabai ir rupi, ar matosi suklijavimai ar ne. Nes musu vonia yra 6 kv, ir sako ant sienu ypac matytusi nors meniausias nelygumas, nukrypimas nuo linijos, o ppfesionaliai ta daro tik profesionalai. Pats sake neuzsiimtu  blink.gif

O mes viską patys darysim. Nes gausim tik plikas sienas, o dar baldai, buitinė technika doh.gif
Nori nenori, darysim i rklijuosim. na sakė, klijuot padės dėdė, draugai. Gal susitvarkysim biggrin.gif
Vienas profas pasakė, kad kiekvienas idealiai gali pats išsiklijuot, tik reik apie viska pasidomėt ir labai neskubant, kruopščiai ir ilgai daryt cool.gif
Atsakyti
Pirmiausiai tai noriu pasidžiaugti kad tikrai įdomi ir manau daug kam naudinga ši tema thumbup.gif

QUOTE(kycia @ 2006 11 19, 17:48)
Noreciau isgirsti nuomone tu, pas kuriuos visos sienos dramblio kaulo- ar netruksta spalvingumo? Man miegamasis labai rudai baltas atrodo, nors uzmusk norisi kazkokios spalvos sienoje.
Ir dar- ar yra kas dare lubas ne baltas?  wub.gif

Mes svetainę darėme dramblio kaulo spalvos, tiksliau tapetavome ir dažėme, bet vieną sieną dažėme kita spalva, šviesiai mėlyna ir man labai patinka. O pagyvina ir paveikslai, ir baldai, jei nėra irgi tokios pat spalvos, kilimai kas deda ir t.t.

QUOTE(kycia @ 2006 11 19, 18:03)
kokias siais laikais svetaines daro- ar jos praktiskos? turiu omeny televizoriaus LENTA, viena lentyna ir stalciuka? cia tas minimalistinis stilius vadinamas...bet kaip i viena lentyna susidet visus daiktus? doh.gif

Kai pradėjome remontą, pirmas dalykas mums buvo ne grožis ar mada, o tik praktiškumas. Na nebent gyvenčiau didelime name, kur daug kambarių, tai galima būtų leisti sau prabangą svetainę daryti minimalistinę, nes visus daiktus sudėtum kažkur kitur, bet gyvenant bute g.gif
O šiaip norėjau pagirti judu su vyru, Kycia, kad patys atlikot tokį didelį darbą. Butas dabar švieus, jaukus ir tvarkingas thumbup.gif Ai, dar dėl vonios, aš irgi niekad nedėčiau tamsių ir dar blizgiu paviršium plytelių, nebet yra noro ir laiko jas dažnai valyti tongue.gif
Atsakyti
Kad ir pavėluotai, įkeliu jurgjtaaa'os svetainę smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti