Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai 2

QUOTE(frederica @ 2006 11 19, 14:06)
FREDERIKOS VIRTUVE.            Plyteles ispaniskos,pirkau senukuose(vilniuje),tiesa pries 5metus,tai net nezinau ar dabar ju yra,labai panasiu yra dvarcioniu keramikos,o del kamscio,tai jis geriausias ''draugas'' kai nusibaladoja krastai,uzklijuoji gabaleli ir siena vel nauja.    Stalciaus vidu uzpildziau pati,darau tokius paveikslus(koliazus)po stiklu , smagiausia tai,kad bet kuriai progai ''turini'' gliu keisti.Pvz.;kaledom bus snsigiu puga mirksiukas.gif

tai turi meniniu gabumu! ape toki stala ir as galvoju... tik taip graziai nemokeciau papuosti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(besyte @ 2006 11 19, 16:04)
Fredericos virtuve thumbup.gif  spalvos labai taiklios bigsmile.gif  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif labai grazi virtuvele wub.gif
Atsakyti
Sveikos, man kazko nerodo "prisegti faila" mygtuko, tad skubu kurti fotkyje albumus, ir parodysiu jums ka gero padarem savo rankom smile.gif

noreciau jusu ivertinimo, nes rezultatas vis tiek neisejo kokio tikejomes pilnai (kaip visada pritruko finansu, todel dekoracija ir t.t. dar iki galo nebaigta...) dirbom daug , patys, ir sunkiai, aukodami paskutiniuosius nervus pries vestuves lotuliukas.gif Albumus padarysiu pries ir po remonto smile.gif

Atsakyti
http://public.fotki....ai-pries-ir-po/

ivertinkit g.gif
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2006 11 19, 16:16)

Labai,labai thumbup.gif ,o akvariumas ............svajone
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2006 11 19, 16:16)

Man labai patiko savom rankom pervilkta sofa thumbup.gif. Šaunuoliai!
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2006 11 19, 16:37)
Labai,labai thumbup.gif ,o akvariumas ............svajone

QUOTE(Augustina @ 2006 11 19, 16:46)
Man labai patiko savom rankom pervilkta sofa  thumbup.gif. Šaunuoliai!

aciu, paguodet, nors kam nors patiko smile.gif 4u.gif kaip miela kai pats susikuri viska, tada labiau tausot pradedi smile.gif))

nors mes tokie labiau pasikeitimus megstantys, ir visada kuriam planus ka cia dar pakeitus blush2.gif blush2.gif jum virtuve nekliuna?
Atsakyti
Fredericos labai grazi virtuvele o staliukas....svajone... wub.gif
Atsakyti
Kycia super thumbup.gif labai fainiai namučius įsirengėt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2006 11 19, 17:36)
Kycia super thumbup.gif labai fainiai namučius įsirengėt thumbup.gif

aha, tas staliukas ir man labai patiko, ar tokiu su istraukiamu stalciumi yra pirkt? smile.gif

Mes neisirengem, jau buvo irengta, bet 10 metu senumo ir kai kur tik siaip, a la "baldai" sunesti is SSRS lotuliukas.gif lotuliukas.gif palikom virtuve ir vonia, o visa kita buvo ne prie sirdies... tongue.gif aciu.
Atsakyti
KYCIA,o man nuostabus tavo piestas paveikslas miegamajame.Super spalvytes.Ir virtuve dar visai sauni.Kur kreslas stovi,jei butu daugiau geliu,butu zaliasis ramybes kampelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2006 11 19, 17:16)

Aciu, kad parodei savo buta 4u.gif

Buvo labai idomu pasiziureti, nes dabar irgi darome remonta rolleyes.gif

Viskas labai patiko smile.gif

Saunuoliai wub.gif
Atsakyti