Fredericos virtuvele (sumontuota sandeliuko vietoje)
Idėja staliukui:
QUOTE(Iliuzija`` @ 2006 11 18, 12:48)
Labai gerai sugalvojate
Ir spalvos geros!!!
Kamstis labai patinka!!!
QUOTE(Iliuzija`` @ 2006 11 18, 12:48)
grazios plyteles virtuveje
man irgi patiko fredericos idejos! o satle itaisyti juros motyvai, pacios padaryti?
labai faina ideja, kai nedaug erdves namuose
QUOTE(boruzzze @ 2006 11 18, 14:23)
man irgi patiko fredericos idejos! o satle itaisyti juros motyvai, pacios padaryti?
Kaip federica man rase, tai staliuka pagamio meistras, o "uzpilda" jinai sugalvojo pati. Saunuole
QUOTE(almante @ 2006 11 16, 13:48)
kokios plyteles grazios pirmoj nuotraukoj. Kur pas mus galima tokiu rasti?
"IRIS" panasiu yra...
Sveikutes,taip senai cia buvau uzsukusi pas jus,ziuriu ir nuotraukyciu ideta nauju Labai gerai isnaudota kai erdve maza,sauniai sugalvota
QUOTE(Atgaja @ 2006 11 15, 15:15)
Nu va, o aš jau buvau užmetus akį į baldus su ąžuoliniu rėmu...O gal kas turit patirtį su Lauksvos ar Uko baldais?
labai grazus baldai yra- firmos Sendvario baldai berods www.sendvariobaldai.eu .....bet cia toms, kurios megsta senovini stiliu...bet jau kaineles sakem, miegamaji apstatysim taip, bet be kokiu 12 000 neapsieisim...bet kaip grazu ir sveika- tikras, kvapnus medis QUOTE(simina @ 2006 11 19, 00:10)
p.s po keliu men ir as galesiu parodyt virtuvini ir vonia....nes isikraustom i savo nauja buta
Fredericos virtuve spalvos labai taiklios
FREDERIKOS VIRTUVE. Plyteles ispaniskos,pirkau senukuose(vilniuje),tiesa pries 5metus,tai net nezinau ar dabar ju yra,labai panasiu yra dvarcioniu keramikos,o del kamscio,tai jis geriausias ''draugas'' kai nusibaladoja krastai,uzklijuoji gabaleli ir siena vel nauja. Stalciaus vidu uzpildziau pati,darau tokius paveikslus(koliazus)po stiklu , smagiausia tai,kad bet kuriai progai ''turini'' gliu keisti.Pvz.;kaledom bus snsigiu puga