Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai 2

Fredericos virtuvele (sumontuota sandeliuko vietoje) 4u.gif
user posted image
user posted image
Idėja staliukui:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Iliuzija`` @ 2006 11 18, 12:48)
user posted image
user posted image
Idėja staliukui:
user posted image
user posted image
user posted image

Labai gerai sugalvojate thumbup.gif thumbup.gif
Ir spalvos geros!!!

Kamstis labai patinka!!!
Atsakyti
QUOTE(Iliuzija`` @ 2006 11 18, 12:48)
user posted image
user posted image
Idėja staliukui:
user posted image
user posted image
user posted image

grazios plyteles virtuveje thumbup.gif
Atsakyti
man irgi patiko fredericos idejos! drinks_cheers.gif thumbup.gif o satle itaisyti juros motyvai, pacios padaryti? g.gif
Atsakyti
labai faina ideja, kai nedaug erdves namuose thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzzze @ 2006 11 18, 14:23)
man irgi patiko fredericos idejos! drinks_cheers.gif  thumbup.gif  o satle itaisyti juros motyvai, pacios padaryti? g.gif

Kaip federica man rase, tai staliuka pagamio meistras, o "uzpilda" jinai sugalvojo pati. Saunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(almante @ 2006 11 16, 13:48)
kokios plyteles grazios pirmoj nuotraukoj. Kur pas mus galima tokiu rasti?  ax.gif

"IRIS" panasiu yra...
Atsakyti
Fredericos virtuvele labai thumbup.gif va taip norėčiau thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abonentienė: 19 lapkričio 2006 - 01:50
Sveikutes,taip senai cia buvau uzsukusi pas jus,ziuriu ir nuotraukyciu ideta nauju blush2.gif Labai gerai isnaudota kai erdve maza,sauniai sugalvota thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Atgaja @ 2006 11 15, 15:15)
Nu va, o aš jau buvau užmetus akį į baldus su ąžuoliniu rėmu...O gal kas turit patirtį su Lauksvos ar Uko baldais?
labai grazus baldai yra- firmos Sendvario baldai berods www.sendvariobaldai.eu .....bet cia toms, kurios megsta senovini stiliu...bet jau kaineles doh.gif sakem, miegamaji apstatysim taip, bet be kokiu 12 000 neapsieisim...bet kaip grazu ir sveika- tikras, kvapnus medis thumbup.gif
QUOTE(simina @ 2006 11 19, 00:10)
user posted image
sitas man grazesnis, tik ar ne per aukstai pakabintos virsutines spinteles? bet gal cia taip tik makete atrodo g.gif

p.s po keliu men ir as galesiu parodyt virtuvini ir vonia....nes isikraustom i savo nauja buta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cikadelė: 19 lapkričio 2006 - 14:04
Fredericos virtuve thumbup.gif spalvos labai taiklios bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
FREDERIKOS VIRTUVE. Plyteles ispaniskos,pirkau senukuose(vilniuje),tiesa pries 5metus,tai net nezinau ar dabar ju yra,labai panasiu yra dvarcioniu keramikos,o del kamscio,tai jis geriausias ''draugas'' kai nusibaladoja krastai,uzklijuoji gabaleli ir siena vel nauja. Stalciaus vidu uzpildziau pati,darau tokius paveikslus(koliazus)po stiklu , smagiausia tai,kad bet kuriai progai ''turini'' gliu keisti.Pvz.;kaledom bus snsigiu puga mirksiukas.gif
Atsakyti