Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai 2

Norim norim, viskas tinka thumbup.gif
Atsakyti
man tai patinka ziureti i kitu namuciu foto..na kartais pakritikuoju kai tos duper super dizaineres pacios nusivaziuoja 4u.gif pati ir ieskau ideju nes paciai teks irengineti buta tai doh.gif
o as tai manau, kad kai ruosiesi pvz uzsisakineti virtuves komplekta visai gal ir gerai butu parodyti SM dizainerem, nes is sono geriau matyti visi trukumai ir tt...nes dar kai esu jauna ir nepatyrusi tai arba viskas tinka arba ne.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyte_ @ 2006 11 17, 14:40)
man tai patinka ziureti i kitu namuciu foto..na kartais pakritikuoju kai tos duper super dizaineres pacios nusivaziuoja  4u.gif pati ir ieskau ideju nes paciai teks irengineti buta tai  doh.gif
o as tai manau, kad kai ruosiesi pvz uzsisakineti virtuves komplekta visai gal ir gerai butu parodyti SM dizainerem, nes is sono geriau matyti visi trukumai ir tt...nes dar kai esu jauna ir nepatyrusi tai arba viskas tinka arba ne..  blush2.gif

Tavo poste matau priestaravimus paciai sau su cinizmo prieskoniu tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2006 11 17, 10:43)
na, įdėčiau ir aš savo foto, bet pirma namučius rei apsikuopti  lotuliukas.gif nebent norit mano vaiko žaislų lobyną apžiūrėti  lotuliukas.gif

Nu tai mes tada iš super-duper dizainerių virstume super - duper pedagogėmis-psichologėmis ir "sudirbtume" tave , kad netikusius žaislus vaikui perki ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(almante @ 2006 11 16, 13:48)
kokios plyteles grazios pirmoj nuotraukoj. Kur pas mus galima tokiu rasti?  ax.gif

Dvarčionių keramikoj mirksiukas.gif
Atsakyti
gal galit patarti,kaip ideti nuotraukas,mes susitvarkem svetaine,tai noreciau suzinoti jusu nuomone,aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgjtaaa @ 2006 11 17, 17:29)
gal galit patarti,kaip ideti nuotraukas,mes susitvarkem svetaine,tai noreciau suzinoti jusu nuomone,aciu 4u.gif

parašiau tau žinutę.
Atsakyti
QUOTE(Rrina @ 2006 11 17, 18:50)
parašiau tau žinutę.

as tau bandau atsiusti ,bet nepavyksta.Gal as ka nors darau netaip,nezinau.as turiu dabar isvaziuoti ,tai rytoj pabandysiu dar.
Atsakyti
QUOTE(mergyte_ @ 2006 11 17, 15:40)
man tai patinka ziureti i kitu namuciu foto..na kartais pakritikuoju kai tos duper super dizaineres pacios nusivaziuoja  4u.gif pati ir ieskau ideju nes paciai teks irengineti buta tai  doh.gif
o as tai manau, kad kai ruosiesi pvz uzsisakineti virtuves komplekta visai gal ir gerai butu parodyti SM dizainerem, nes is sono geriau matyti visi trukumai ir tt...nes dar kai esu jauna ir nepatyrusi tai arba viskas tinka arba ne..  blush2.gif

Keistokai tu cia g.gif Tai gal geriau nedek,o tai zinai,kaip su tom super-duper rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Alaja @ 2006 11 17, 19:16)
Keistokai tu cia g.gif Tai gal geriau nedek,o tai zinai,kaip su tom super-duper rolleyes.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mįsliukė @ 2006 11 17, 14:53)
Nu tai mes tada iš super-duper dizainerių virstume super - duper pedagogėmis-psichologėmis ir "sudirbtume" tave , kad netikusius žaislus vaikui perki  ir t.t.  biggrin.gif

cha, mane galima apkaltinti nebent per dideliu žaislų kiekiu lotuliukas.gif po savaitgalio įkelsiu foto, prifotkinsiu per laisvas dienas, atrinksiu tinkamas publikavimui ir jau tada galėsit varyt, vartyt, komentuot, kritikuot - ale kad pas mane nuobodžiai įprastas butukas tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alaja @ 2006 11 15, 07:08)
Jos glazuruotos?Kaip su vandens apnasom(kalkem)?As tai sename bute vargau su tokiom.

jo jos glazuruotos, tik grindys kazkokios "pasiurkstintos", nemoku paaiskinti blush2.gif o vandens apnasos labai gerai nusivalo (turiu dabartiniam bute panasias) trupucio fairy ar kitokio indu plovikli ir viskas nusivalo ciki thumbup.gif

QUOTE(violetik @ 2006 11 15, 08:04)
P.S.beje, o plyteles patys klijavot ar meistras koks?jei patys nepatyre, tai tada gal ir nebligai, o jei meistras, tai varykit ta meistra bash.gif

nieko mes patys nedarom viska daro statybinikai, mes tik pasakom savo pageidavimus ir viskas blush2.gif jus nemate kaip is tikro tos sienos atrodo, kreivos sleivos ir t.t. doh.gif vyras tai edasi su visasi statybininkais, nes kai pats yra stalius, tai mato visus trukumus, ir kip mes sakom ne lietuviaai dirba ir nelietuviaia doh.gif pas airius nuostata tokia bile, o airiai ivs tiek perka, kad ir kaip namas pasatatas ir buvo didziaia nepoatenkitni kai mes pradejom savo reikalvaimus kelti blink.gif o ten kur laidas jau yra momentinis dusas.
QUOTE(Iliuzija`` @ 2006 11 15, 08:59)
g.gif O kur "broka" matai? g.gif

yra tu broku daug, ale kazkaip labai jau tiek neisgilinam kas ir kaip blush2.gif

QUOTE(Zaneta75 @ 2006 11 15, 09:33)
Man patiko tavoji (tik ash noreciau tamsios medienos) - gal isduosi kas dare?  mirksiukas.gif

matai mes ne is lietuvos blush2.gif tai pasakyti kas dare, kazakip kebloka butu tongue.gif

QUOTE(violetik @ 2006 11 15, 15:56)
kampuose ax.gif kur sienu sujungimai blush2.gif

va ten kur sakai as nematau broku, siaip visur tie kampukai nelygiaai ne itin graziai suleisti, bet ka darysi, kai vyra juokiasi, ko ko tai plyteliu nemoku kloti lotuliukas.gif dar grindi gal ir galeciau bet ne visas sineas lotuliukas.gif
Atsakyti