Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai 2

QUOTE(Japoniene @ 2006 11 16, 13:35)
Pas mus tokios tik melsvos biggrin.gif , nežinau kas gamintojas, bet pirkom Kaune Dubingiuose biggrin.gif (jeiku ką tai dar ir nebrangiai)

o kaip su prieziura? nes kaip suprantu pavirsius nelygus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almante: 16 lapkričio 2006 - 16:42
QUOTE(almante @ 2006 11 16, 12:48)
kokios plyteles grazios pirmoj nuotraukoj. Kur pas mus galima tokiu rasti?  ax.gif

vasara senukuose lygiai tojius maciau mirksiukas.gif, atkreipiau demesi, nes pas mus tokie ax.gif tik tie kur rudi, tai tamsiai oranziniai,o kur sviesus, tai lygiai tokios spalvos.o valyt tikrai nesunku, daug lengviau nei glazuruotas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violetik: 16 lapkričio 2006 - 16:47
QUOTE(violetik @ 2006 11 16, 16:43)
vasara senukuose lygiai tojius maciau mirksiukas.gif

reiks pasizvalgyt, o tai pavasari laukia buto irengimas, reiks pradet galvoti kas ir kaip... smile.gif
Atsakyti
GALVOJAU ATEISIU , PASIŽIŪRĖSIU BUTŲ FOTOALBUMŲ, PAIEŠKOSIU MINČIŲ.. O ČIA VIEN PLEPALAI.. KAŽKAIP TEMA TURINIO NEATITINKA.. doh.gif
Atsakyti
Tai tu neziurek,tu dek savo buto albumus thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai,pasigedom nuotrauku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2006 11 16, 18:42)
Tai tu neziurek,tu dek savo buto albumus thumbup.gif

GERIAU JAU NEDĖSIU ax.gif .. IEŠKAU MINČIŲ..
Atsakyti
Aš norėjau įdėti savo namučius, bet kaip supratau, visos čia esam super-duper dizainerės profesionalės ir į viską žiūrime didžiojo kritiko akimis. Man labai patiktų ši tema, jeigu nebūtų jokių komentarų-tik nuotraukos.
Atsakyti
QUOTE(Mįsliukė @ 2006 11 16, 22:42)
Aš norėjau įdėti savo namučius, bet  kaip supratau, visos čia esam super-duper dizainerės profesionalės ir į viską žiūrime didžiojo kritiko akimis. Man labai patiktų ši tema, jeigu nebūtų jokių komentarų-tik nuotraukos.

pritariu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mįsliukė @ 2006 11 16, 22:42)
Aš norėjau įdėti savo namučius, bet  kaip supratau, visos čia esam super-duper dizainerės profesionalės ir į viską žiūrime didžiojo kritiko akimis. Man labai patiktų ši tema, jeigu nebūtų jokių komentarų-tik nuotraukos.

Tai tu įdėk savo buto nuotraukas ir prirašyk didelėmis raidėmis "KOMENTARŲ NEPAGEIDAUJU" biggrin.gif
Aišku, kad dėk nuotraukas. o čia tik taip atrodo, kad super-duper dizainerės visos, čia tik komentarus lengva rašyti ir patarinėti kitiems biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2006 11 17, 08:45)
Tai tu įdėk savo buto nuotraukas ir prirašyk didelėmis raidėmis "KOMENTARŲ NEPAGEIDAUJU"  biggrin.gif
Aišku, kad dėk nuotraukas. o čia tik taip atrodo, kad super-duper dizainerės visos, čia tik komentarus lengva rašyti ir patarinėti kitiems  biggrin.gif

Arba prirasyti- Laukiami tik geri komentarai biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
na, įdėčiau ir aš savo foto, bet pirma namučius rei apsikuopti lotuliukas.gif nebent norit mano vaiko žaislų lobyną apžiūrėti lotuliukas.gif
Atsakyti