Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai 2

QUOTE(happy @ 2006 11 15, 15:24)
o kazin kaip lietuviskos lovos?

Korpusiniai baldai šiaip ir lietuviški man nieko, bet vis tik turbūt geriau rinktis natūralaus lukšto faneruotę arba masyvą ax.gif O čiužiniai -tai kol kas be nuomonės g.gif

Stalą vat pirkau iš Vilniaus baldų- kaina aišku juokinga , bet kol kas laiko ir nei bąla, nei braižosi per daug.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 15 lapkričio 2006 - 14:53
QUOTE(happy @ 2006 11 15, 15:12)
is Magres daugiau nepirkciau  doh.gif turejom kampa -tai po 5 metu jis parejo totaliai  doh.gif ,pufas iluzo po metu  doh.gif -kai isardem tai paaiskejo,kad belekaip viduj fanera ar kas ten buvo sukalta. Kampo porankiai susmego, isisedejo,miegamas mechanizmas parejo ir t.t.. Nezinau gal tai normalu baldus keisti kas 5 metus  doh.gif  Pirkom mes jy baldu parodoj,daug mokejom,naujas modelis buvo... vienzo-didelis ššššššššššššššššš Tik pagiriamasis zodis -Audejo audiniui,rinkomes jo gobelena,tai po 5 metu isvalius jis atrodydavo kaip naujas  thumbup.gif , ir su Kirby kai buvo ateje-nieko neisiurbe is jo,sake,kad labai kokybiskas  thumbup.gif

Nu va, o aš jau buvau užmetus akį į baldus su ąžuoliniu rėmu...O gal kas turit patirtį su Lauksvos ar Uko baldais?
Atsakyti
QUOTE(Iliuzija`` @ 2006 11 15, 09:59)
g.gif O kur "broka" matai? g.gif

kampuose ax.gif kur sienu sujungimai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2006 11 15, 14:20)
gal kas ir susidūrė su kitokia patirtim, bet galiu paskyti ka nei vienas lietuviškas minkštas baldas (nu bent jau iš tų kur turėjom ar pas draugus matėm) neatrodė gražiai ilgiau negu metai ar du doh.gif

na kaip čia pasakius g.gif pas mano tėvus prieš 11 metų pirktas baldų kombinato svetainės komplektas dar dabar stovi ir nekaitant truputį nusitrynusių siūlių ( veliūrinis) dar atrodo visai gerai, o trintas kiekvieną dieną ne tik žmonių, bet ir šunų (didelių). Aš asmeniškai didžiąją dalį baldų savo bute taip pat pirkau lietuviškus; pvz. svetainėje Juodojo Alksnio minkšta dalis, kol kas pusę metų naudojam, tai thumbup.gif ir šunų plaukai labai lengvai nusivalo ir nagelius gobelenas labai gerai atlaiko biggrin.gif miegamajame lietuviška lova (gamintojo dabar tiksliai nepamenu), čiužinys ( padvaisko) - naudojam metus, taip pat viskas l. gerai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lacosta: 15 lapkričio 2006 - 18:42
QUOTE(Iliuzija`` @ 2006 11 13, 21:30)
Atsiusk man i vizijax@gmail.com
Sukelsiu 4u.gif

dekui,jau issiunciau X-iukei,turetu sukelti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(violetik @ 2006 11 15, 16:56)
kampuose ax.gif kur sienu sujungimai blush2.gif

O kas ten negerai? Siūlės sueina lygiai. Kaip ir nėra prie ko prikibt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eimutė @ 2006 11 16, 07:27)
O kas ten negerai? Siūlės sueina lygiai. Kaip ir nėra prie ko prikibt  ax.gif

sueit tai sueina, bet padorus meistras pries klijuojant ispradziu apskaiciuoja, kiek plyteliu "guls" i "eile", kad kiekviena siena atrodytu vienodai - ta prasme, ten kur sujungimai , butu arba nepjautos plyteles, o jei kitaip neiseina, tai bent vienodai nupjautos jos turi but 4u.gif nelabai moku paaiskint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(violetik @ 2006 11 16, 09:51)
sueit tai sueina, bet padorus meistras pries klijuojant ispradziu apskaiciuoja, kiek plyteliu "guls" i "eile", kad kiekviena siena atrodytu vienodai - ta prasme, ten kur sujungimai , butu arba nepjautos plyteles, o jei kitaip neiseina, tai bent vienodai nupjautos jos turi but 4u.gif nelabai moku paaiskint doh.gif

Čia jau kaip kas pageidauja ax.gif Mes patys nenorėjom abiejose pusėse galiukų, tai prašėm, kad pjautų plytelę tik vienam šone. Ir dėl to sakyti, kad tokius meistrus vyti lauk reikia, tai nežinau g.gif Daug daugiau bėdų jie pridaro, nei plytelių vienodumas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eimutė: 16 lapkričio 2006 - 10:10
gal tu ir teisi g.gif be abejo, kaip pageidauja klientas, meistras taip ir daro biggrin.gif gali panoret sienas zalias, lubas raudonas ir baltas grindys doh.gif zhelanije klienta zakon tongue.gif tiesiog musu meistras taip pasake, ir man kazkaip neziurisi tos plonos juosteles tik ant vienos sienos schmoll.gif
jauti skirtuma?:
user posted image
ir
user posted image
man 2 nuotraukoj daug grazesne vonia, plyteles, bet vat ta juostele - schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(violetik @ 2006 11 16, 10:54)
user posted image
man 2 nuotraukoj daug grazesne vonia, plyteles, bet vat ta juostele -  schmoll.gif  doh.gif

Labai gražiai grindų plytelės žiūrisi, labai gražūs perėjimai.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(violetik @ 2006 11 16, 10:54)
gal tu ir teisi g.gif be abejo, kaip pageidauja klientas, meistras taip ir daro biggrin.gif gali panoret sienas zalias, lubas raudonas ir baltas grindys doh.gif zhelanije klienta zakon tongue.gif tiesiog musu meistras taip pasake, ir man kazkaip neziurisi tos plonos juosteles tik ant vienos sienos schmoll.gif
jauti skirtuma?:
user posted image
ir
user posted image
man 2 nuotraukoj daug grazesne vonia, plyteles, bet vat ta juostele -  schmoll.gif  doh.gif

kokios plyteles grazios pirmoj nuotraukoj. Kur pas mus galima tokiu rasti? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almante: 16 lapkričio 2006 - 12:48
Pas mus tokios tik melsvos biggrin.gif , nežinau kas gamintojas, bet pirkom Kaune Dubingiuose biggrin.gif (jeiku ką tai dar ir nebrangiai)
Atsakyti