Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai 2

Apie tai kad igriuvo lubos su visais daiktas,tai ne siaip prisigalvoju,bet buvo is tiesu,nezadu cia kurti pasaku-pabaisu.Pati esu isigriovusi ir tualete su vonia,ir dali sienos tarp svetaines ir virtuves.Rasiau,kad viska reikia protingai daryti,pati derinau projekta ir pas kaimynus ejau ziurejau kiek pas ka isgriauta.As kai darausi remonta tai dar ir i kaimynus atsizvelgiu,nesinori pakenkti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2006 11 13, 13:49)
Apie tai kad igriuvo lubos su visais daiktas,tai ne siaip prisigalvoju,bet buvo is tiesu,nezadu cia kurti pasaku-pabaisu.Pati esu isigriovusi ir tualete su vonia,ir dali sienos tarp svetaines ir virtuves.Rasiau,kad viska reikia protingai daryti,pati derinau projekta ir pas kaimynus ejau ziurejau kiek pas ka isgriauta.As kai darausi remonta tai dar ir i kaimynus atsizvelgiu,nesinori pakenkti schmoll.gif

o kai isgriovet koki pagrinda laikoma dejot????
Atsakyti
Gaila,kad esu dar naujoke ir negaliu ikelti nuotrauku,mes bute virtuve irengem juodame sandeliuke ir dalyje kolidoraus,tiesa kvietemes suprantancius zmones,tai viena sina leido isgriauti,o kitoje tiesiog ispjove skyle(netaisyklingos formos arka),taip 2 kamb. bute atsirado 3 kamb. Is senosios virtuves padarem vaikui kambari.O didysis kambarys susijunge su naujaja virtuve. Taip gelbejomes del vietos trukumo ir esu patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2006 11 13, 15:02)
Gaila,kad esu dar naujoke ir negaliu ikelti nuotrauku,mes bute virtuve irengem juodame sandeliuke ir dalyje kolidoraus,tiesa kvietemes suprantancius zmones,tai viena sina leido isgriauti,o kitoje tiesiog ispjove skyle(netaisyklingos formos arka),taip 2 kamb. bute atsirado 3 kamb. Is senosios virtuves padarem vaikui kambari.O didysis kambarys susijunge su naujaja virtuve. Taip gelbejomes del vietos trukumo ir esu patenkinta.

oj kaip būtų įdomu nuotraukytes pamatyti ax.gif
Atsakyti
Sienas griove kvalifikuoti meistrai,o kai isgriove tai sutvirtino gelezinem plokstem,tikria tvirtai padare thumbup.gif Tiksliai jau jum nepasakysiu kokiom,nes buvo cia pries pora metu,o beto kaip matosi ankstesnese nuotraukose-griovem ne visa siena,o tik trecdali thumbup.gif Vonioje jokiu sutvirtinimu nereikejo,nes kas griove tas zino kokiu pagrindu laikosi tualetas ir vonia.
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2006 11 13, 15:02)

Atsiusk man i vizijax@gmail.com
Sukelsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2006 11 10, 14:46)
turbūt kalbi apie alkantarą  g.gif .. Medžiaga panaši į zomšą.. Pati neturiu, bet kiek teko girdėt, kad pakankamai gerai prisižiūri..Aišku turbūt vis tiek labiau priklauso nuo spalvos - kuo šviesesnė, tuos sunkesnė priežiūra..
va čia kažkiek tos medžiagos matosi .beje man šita medžiaga labiau patinka nei oda  - šilta tokia  smile.gif
user posted image
O dėl kampo - aš asmeniškai mėgstu labiau taisyklingas formas  smile.gif Sau į namą užssisakiau va tokį , jei matosi  doh.gif
user posted image
kampas bus rudas, žadu jį apmėtyt kokiom pagalvėm, žiūrėsiu, kokios spalvos reikės prie interjero.. O vietoj stalo dėsiu odinį pufą smile.gif.. Bus ir kojom pasidėt, jei reikės ir puodelius padėsiu, o pristūmus prie kampo dar ir paguldyt ką nors galėsiu .. O ir nuvalyt nebus bėdų...

Atsiprasau, o kur toki kampa uzsakinejai? As internete niekur neradau nieko panasaus. As noreciau dar ilgesnio, ir kad butu miegamas, ir nebrangus. jauciu daug noriu doh.gif biggrin.gif
cia as apie 2-a varianta kalbejau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexia: 14 lapkričio 2006 - 14:51
ziuriu merginos daug diskutuojat apie namu dekoravima, tai as irgi dabar tokioj stadijoj, kad kai jau namo isore baigta, tai liko vidus, bet kol kas sakiau nieko nedarysiu labai jau daug, paliksiu sienas baltas, o paskiau jau pradesim galvoti kazka blush2.gif
idedu jusu teismui savo vonio kambario sienas blush2.gif
vonios kambario sienos
Atsakyti
QUOTE(*gidryte* @ 2006 11 14, 21:55)
ziuriu merginos daug diskutuojat apie namu dekoravima, tai as irgi dabar tokioj stadijoj, kad kai jau namo isore baigta, tai liko vidus, bet kol kas sakiau nieko nedarysiu labai jau daug, paliksiu sienas baltas, o paskiau jau pradesim galvoti kazka  blush2.gif
idedu jusu teismui savo vonio kambario sienas  blush2.gif
vonios kambario sienos

Labai baltos hihihi.gif . Juokauju.
Atsakyti
nu ne baltos o smelines ax.gif ar net sampanines tokios daugiau blush2.gif is pradziu labai dvejojau del tokios spalvos, paskiau pamaciau naturoj pas viena drauge namuose, tai taip patiko, kad nieko nemascius issirinkau tokia splava tik rastya kita blush2.gif pas mus beveik visur tokia smeline splava sviesi, net saliono baldai kreminiai tokie ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*gidryte* @ 2006 11 15, 01:06)
nu ne baltos o smelines  ax.gif ar net sampanines tokios daugiau  blush2.gif is pradziu labai dvejojau del tokios spalvos, paskiau pamaciau naturoj pas viena drauge namuose, tai taip patiko, kad nieko nemascius issirinkau tokia splava tik rastya kita  blush2.gif pas mus beveik visur tokia smeline splava sviesi, net saliono baldai kreminiai tokie  ax.gif

Jos glazuruotos?Kaip su vandens apnasom(kalkem)?As tai sename bute vargau su tokiom.
Atsakyti
QUOTE(*gidryte* @ 2006 11 14, 20:55)

idedu jusu teismui savo vonio kambario sienas  blush2.gif
vonios kambario sienos

sau as niekada neklijuociau tu "marmuriniu' plyteliu, bet mano mama net alpsta nuo tokiu doh.gif tikrai pastebejau, kad su jais galima pasiekt neblogo rezultato,pas tevus taip ir visai nieko doh.gif , nors cia pagal skoni ax.gif tarpeliu kaip supratau dar "nepildet"?o kas bus toj vietoj kur laidas?ir dar - vonia atrodo "apkalet" gipskartonu, o kas toliau? ax.gif
P.S.beje, o plyteles patys klijavot ar meistras koks?jei patys nepatyre, tai tada gal ir nebligai, o jei meistras, tai varykit ta meistra bash.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violetik: 15 lapkričio 2006 - 09:14