Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai 2

QUOTE(kusachius @ 2006 11 09, 18:25)
shyna, kadangi tavo sienu spalva saltoka rozine, tai silti persikiniai tonai tikrai netiks. gal pamegink koki sviesu, zaisminga varianta, su ryskesnem spalvom? pvz. kazka tokio:
http://s117.photobuc...mgAnch=imgAnch1

nu mano nuomone tai tikrai nekaip atrodo, tie minksti baldai, staliukas tinka, bet baldai.............
Atsakyti
JOLITA.MARTYNA,labai prasau jei nesunku,placiau apie unitazo dangti. Nes nesupratau is kokio katalogo uzsisakei ir kur Europoje uzsisakei g.gif
Atsakyti
QUOTE(lanaa @ 2006 11 09, 12:06)
nulakuoji kamsti matiniu laku, ir jokie riebalai nebaisus  smile.gif

Mes koridoriuj taip padarem thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2006 11 10, 01:05)
JOLITA.MARTYNA,labai prasau jei nesunku,placiau apie unitazo dangti. Nes nesupratau is kokio katalogo uzsisakei ir kur Europoje uzsisakei g.gif

Labukas, panasiu dalykeliu maciau vilniuje buv. CUP prie Lietuvos viesbucio... atrodo treciam aukste yra interjero skyreliu... Buvau visai neseniai tai ir su kriauklem, ir su drugeliais i su gelytem dangciai buvo...
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2006 11 09, 19:25)
shyna, kadangi tavo sienu spalva saltoka rozine, tai silti persikiniai tonai tikrai netiks. gal pamegink koki sviesu, zaisminga varianta, su ryskesnem spalvom? pvz. kazka tokio:
http://s117.photobuc...mgAnch=imgAnch1

Labai idomu kaip pertvarkei mano kambari smile.gif Photoshop? As kazkaip nesugalvojau taip pazaisti..

Seip tai man vaizdelis gal kiek blankokas... Juolab kad dar sviesiau viskas uz virtuve. labai jau viskas sviesu pas mane - galvoju gal tamsesniu baldu pastatyt, kad svorio kazkokio duotu. Ne melynos aisku spalvos kaip dabar.

Seip man labai grazu yra odiniai (arba ir gobelenas, bet nepraktiska) sviesus kreminiai tokie baldai su tamsaus medzio detalemis.. Mmmm... Bet irgi - atrodo kad tokei butu per blanku..
Papildyta:
QUOTE(atalyja @ 2006 11 09, 20:14)
nu mano nuomone tai tikrai nekaip atrodo, tie minksti baldai, staliukas tinka, bet baldai.............

Tai cia manau ne pati balda noreta pademonstruot, o jo spalva. paimta nuotrauka mano svetaines ir tu paciu baldu spalvom pazaista. Jo, tas kampas griozdas toks, bet kazkoki bendra vaizda susidaryt galima. Tik sakau gal man per sviesu.
Atsakyti
Shyna,as uz tamsesnius baldus.Kadangi blankios sienos,virtuvinis blankus,reikia kazkur ryskumo. ax.gif
Atsakyti
O kazin kaip ziuretusi raudoni (tarkim odiniai) baldai? g.gif ta ruzava sienu spalva nera sodri, kiek suprantu, tai vos vos vis atspalvis tik..?
Atsakyti
Shyna, aš galvočiau apie rudus baldus, gal net tamsiai rudus g.gif .. Šviesų kilimą ir rudą staliuką.. g.gif
Atsakyti
Sienu spalva beveik bal;ta - vos tonas rožinės. Kai įjungtas apšvietimas tai jis duoda tokią šiltą šviesą ir tos spalvos išvis beveik nesimato.

AAAi tokį minkštą baldą radau šiandien... Toksai tipo kampas, bet be kampų - apvalus... einu ieškot internete panašių nuotraukų. Noriu noriu noriu.... Reikia paderint spalvą ir užsisakyt turbūt.
Atsakyti
Va radau beveik tokią pat. gal ir visai panaši.

user posted image

Apie spalvas dar reikia apgalvoti. O nežinia da kokį gobelenų pasirinkimą pasiūlys.

Gal kas turit tokį gobeleną, kur audinys vienspalvis, tankus toks, ir panašus liečiant į zomšą? Kažin ar praktiškas dalykas? Aš kažkada žiūrinėjau - atrodo gan teplu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shyna: 10 lapkričio 2006 - 14:29
Klozeto dangti uzsisakiau prekybos centre Europoje,tik jau nepamenu kokioje parduotuveje,veliau parasysiu konkreciai kokioje,nes ne visur tie dangciai kokybiski. 000054.gif
Atsakyti
QUOTE(Shyna @ 2006 11 10, 15:28)
Va radau beveik tokią pat. gal ir visai panaši.

user posted image

Apie spalvas dar reikia apgalvoti. O nežinia da kokį gobelenų pasirinkimą pasiūlys.

Gal kas turit tokį gobeleną, kur audinys vienspalvis, tankus toks, ir panašus liečiant į zomšą? Kažin ar praktiškas dalykas? Aš kažkada žiūrinėjau - atrodo gan teplu..

turbūt kalbi apie alkantarą g.gif .. Medžiaga panaši į zomšą.. Pati neturiu, bet kiek teko girdėt, kad pakankamai gerai prisižiūri..Aišku turbūt vis tiek labiau priklauso nuo spalvos - kuo šviesesnė, tuos sunkesnė priežiūra..
va čia kažkiek tos medžiagos matosi .beje man šita medžiaga labiau patinka nei oda - šilta tokia smile.gif
user posted image
O dėl kampo - aš asmeniškai mėgstu labiau taisyklingas formas smile.gif Sau į namą užssisakiau va tokį , jei matosi doh.gif
user posted image
kampas bus rudas, žadu jį apmėtyt kokiom pagalvėm, žiūrėsiu, kokios spalvos reikės prie interjero.. O vietoj stalo dėsiu odinį pufą smile.gif.. Bus ir kojom pasidėt, jei reikės ir puodelius padėsiu, o pristūmus prie kampo dar ir paguldyt ką nors galėsiu .. O ir nuvalyt nebus bėdų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 10 lapkričio 2006 - 14:50