Alaja, miegamaji parodyk, a?
Miegamajam (tik) toks stilius man pats paciausias
Na kiek kvadratu net nezinau dabar tiksliai,na standartinis Seskines butas,tik mes daug kur sienas isgriovem,tai atrodo didesne.Mmmm ir as noreciau taip pasilepinti kaip Alaja,prie zidinuko .Bet kaip as suprantu tu cia naujos statybos bute gyveni,nes ne visur zidinuka galima isirengti.
QUOTE(Iliuzija`` @ 2006 11 08, 22:44)
Miegamasis,deja, ne tokio stiliaus.Jo nuotr.idejau temoj apie miegamojo lovu uztiesalus
Papildyta:
QUOTE(Lalaa @ 2006 11 08, 22:12)
O man tai kazkaip nesiziuri zidinys ir saliai telikas jei jo nebutu, butu graziau
Turi tada but labai didziule patalpa,kad irengt pasisedejima prie zidinio,ir atskirai prie teliko.O,jei patalpoje to neimanoma padaryti del patalpos dydzio,tada belieka tik toks variantas.
Papildyta:
QUOTE(lilja @ 2006 11 08, 23:25)
Alaja, tavo interjeras labai gražus, super . o kokią funkciją atliko širma tavo virtuvėje?
Kadangi pas mus planavimas ne standartinis,tai sirma uzdenge virtuves dali nuo kolidoriaus.
Papildyta:
QUOTE(Kieli @ 2006 11 08, 21:09)
Be zodziu....Super Ar patys rengiates?Gal kas patarinejo stiliaus klausimais?Apakus
Tikrai niekas nepatarinejo Taip isivaizdavau.Bet kita buta truputi kitaip isirenginesiu.
ACIU VISOMS UZ PAGYRAS
QUOTE(lilja @ 2006 11 09, 00:04)
alaja, o kaip atrodo ta širma koridoriaus fone? gal turi nuotrauką? idomus sprendimas? o kokius įsivaizduoji savo naujus namus?
Tokius balksvus,grietineles spalvos,a la provance stiliumi
O nuotr.neturiu,gal ryt nufotkinsiu.
QUOTE(Alaja @ 2006 11 07, 22:32)
Uz tokia kaina galetu but geresne kokybe
o kas negerai .. ?
QUOTE(Shyna @ 2006 11 07, 11:31)
Viskas tarpusavyje suderinta, bet - kad del skonio negalima gincytis tai tiesa.. man toks vaizdelis labai smarkiai per niurus...
Ir... na neisizeisk... Labai primena mano mociutes buta.. Cia apie svetaine konkreciai - virtuve ir vonia zinoma visai kas kita.
Ir... na neisizeisk... Labai primena mano mociutes buta.. Cia apie svetaine konkreciai - virtuve ir vonia zinoma visai kas kita.
Man irgi pirmos nuotraukos (virtuvė ir vonia) - super, labai skoningai viskas parinkta, moderni klasika, šaunu, atrodo tikrai kad daiktai labai kokybiški ir mieli. O svetainėkažkaip išplaukia iš konteksto, tarsi iš visai kito buto būtų...
Papildyta:
QUOTE(oberfukse @ 2006 11 07, 15:14)
Ne taip jau ir sunku Paimi du skirtingos spalvos kamstines dnagos laktus, sudedi viena ant kito, juos kuo nors sutvirtini ir spec. peiliuku ispjaustai ko reikia, po to viena spalva palieki kaip fona, kita kaip paveiksliuka ir viskas
oberfukse, nerealiai gražu, ir svarbiausia - niekas nieko panašaus neturi
Is kontekso tikrai neisplaukia,nes realiai geriau atrodo
QUOTE(Alaja @ 2006 11 07, 15:31)
Labai originalu ,tik bandau isivaizduot,kiek darbo ir kruopstumo reikejo Patinka man kamstis Sename bute turejom kamsti tarp virtuviniu spinteliu ant sienos,tai taip fainai buvo Nei jo valyt,nei priziuret
Papildyta:
Nuo kieno pavirsiaus?Spinteliu?Ar virykles?
Papildyta:
Nuo kieno pavirsiaus?Spinteliu?Ar virykles?
Alaja, sakot, kad turėjote kamštį tarp virtuvės spintelių. O ten gi taukais išsitepa nuo viryklės? Arba nesimato? Ir aš norėčiau ne plytelių, o kokios kitos medžiagos toj vietoj, bet nežinau, kas būtų praktiška
QUOTE(Irine @ 2006 11 09, 13:02)
Alaja, sakot, kad turėjote kamštį tarp virtuvės spintelių. O ten gi taukais išsitepa nuo viryklės? Arba nesimato? Ir aš norėčiau ne plytelių, o kokios kitos medžiagos toj vietoj, bet nežinau, kas būtų praktiška
nulakuoji kamsti matiniu laku, ir jokie riebalai nebaisus