Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai 2

QUOTE(melana @ 2006 11 08, 18:31)
prabangų stilių pasidarius  biggrin.gif

gražu ax.gif

nelabai prabangus tongue.gif Tiesiog man mininimalistika ir modernizmas-nepatinka. schmoll.gif
Atsakyti
jolita.martyna- kokio dydžio tavo virtuvė buvo prieš darant remontą?
Atsakyti
QUOTE(Alaja @ 2006 11 08, 16:33)
nelabai prabangus tongue.gif Tiesiog man mininimalistika ir modernizmas-nepatinka. schmoll.gif

aaa... Man tai visi patinka stiliai svarbu jie tinkamai įgyvendinti ir tinkamai išlaikytas visas stilius kambaryje, o ne taip kad sofkė moderni, stalas senovinis, sekcija iš kokios futurizmo srities biggrin.gif
Atsakyti
Alajos svetainė tai man laabai prabangi atrodo. Gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2006 11 08, 17:45)
aaa... Man tai visi patinka stiliai svarbu jie tinkamai įgyvendinti ir tinkamai išlaikytas visas stilius kambaryje, o ne taip kad sofkė moderni, stalas senovinis, sekcija iš kokios futurizmo srities  biggrin.gif

thumbup.gif pasakyta thumbup.gif
Labai grazu, Alaja 4u.gif Bet man tik paziureti grazu, pas save taip nedaryciau, nes linkusi i minimalizma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2006 11 05, 12:52)
Sveiki, kol kas idedu tik virtuves ir vonios nuotraukas,  svetaines foto idesiu po poros dienu.

user posted image

Ei, mergytes ir mamytes, o jus matet, koks Jolitos.Martynos klozeto dangtis??? thumbup.gif Va cia tai daiktas! Pirma karta toki matau, tai stebeilijausi ilgiausiai kaip i koki meno kurini lotuliukas.gif Gal gali papasakoti, kur pirkai ir is ko jis padarytas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Undine-Laume-Ragana @ 2006 11 08, 17:23)
Ei, mergytes ir mamytes, o jus matet, koks Jolitos.Martynos klozeto dangtis???  thumbup.gif  Va cia tai daiktas! Pirma karta toki matau, tai stebeilijausi ilgiausiai kaip i koki meno kurini  lotuliukas.gif  Gal gali papasakoti, kur pirkai ir is ko jis padarytas?  blush2.gif

Mačiau aš tokių pirkti jie iš plastmasės būna ir kriaukliu visokių pridedą, žuvyčių...Šiaip gražu, originalu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2006 11 08, 19:26)
Mačiau aš tokių pirkti jie iš plastmasės būna ir kriaukliu visokių pridedą, žuvyčių...Šiaip gražu, originalu ax.gif

O Vokietijoj maciau su spygliuota viela unsure.gif
O aplamai,jolitos.martynos butas labai skoningas 4u.gif[/B]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alaja: 08 lapkričio 2006 - 17:48
Klozeto dangtis tikrai ne is plastmases,ir as maciau tokiu pardavime,bet tik panasiu doh.gif.Pas mane toks kaip guminis,pasiltintas,labai smagu sedeti thumbup.gif O pirkai Europoje,uzsisakiau is katalogo ir atveze. thumbup.gif
Papildyta:
Nu o man Alajos butas tai tikrai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,labai jau viskas suderinta priderinta na ir is vis thumbup.gif O zidinys pas jus tikras?
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2006 11 08, 19:55)
Klozeto dangtis tikrai ne is plastmases,ir as maciau tokiu pardavime,bet tik panasiu  doh.gif.Pas mane toks kaip guminis,pasiltintas,labai smagu sedeti thumbup.gif  O pirkai Europoje,uzsisakiau is katalogo ir atveze. thumbup.gif
Papildyta:
Nu o man Alajos butas tai tikrai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ,labai jau viskas suderinta priderinta na ir is vis thumbup.gif O zidinys pas jus tikras?

DEkUI.
Zinoma tikras. :bigsmile:Kiekviena savaitgali kepam ka nors rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alaja: 08 lapkričio 2006 - 17:58
QUOTE(Alaja @ 2006 11 08, 17:20)
1 puslapi jau yra svetaines gabaliuko nuotr.,tai cia dar vienas gabaliukas.
URL=http://imageshack.us]user posted image[/URL]

thumbup.gif Be zodziu....Super thumbup.gif Ar patys rengiates?Gal kas patarinejo stiliaus klausimais?Apakus bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alaja @ 2006 11 08, 19:57)
DEkUI.
Zinoma tikras. :bigsmile:Kiekviena savaitgali kepam ka nors  rolleyes.gif

O man tai kazkaip nesiziuri zidinys ir saliai telikas g.gif jei jo nebutu, butu graziau ax.gif
Atsakyti