Įkraunama...
Įkraunama...

Priaugtas svoris ir ūgis nuo gimimo iki metukų

QUOTE(milonyte @ 2009 03 22, 18:43)
Mano dukryte gime 4500 g ir 55 cm dabar yra 5 savaiciu ir penkt.vuvome pas gydytoja, tai sveria 6000 g ir 58 cm  smile.gif

oho kokia dicke 4u.gif thumbup.gif mano mergaite gime 3150 gr 51 cm o siandien kaip tik ejom tikrintis tai 7400 g ir 64 cm sesele sake idealiai net zurnala istraukus parode biggrin.gif clap.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(milonyte @ 2009 03 22, 18:43)
Mano dukryte gime 4500 g ir 55 cm dabar yra 5 savaiciu ir penkt.vuvome pas gydytoja, tai sveria 6000 g ir 58 cm  smile.gif

musu svoris kai gimem buvo irgi didelis 4544 g, po pirmo menesiuko buvo 5900 g. smile.gif , tai as jau maniau, kad jei tokiais tempais ir toliau augsim, tai as savo sunelio nepakelsiu, bet deje deje po to prasidejo bedeles su diegliukais ir svoris daug prasciau augo unsure.gif daba valgom kosytes bet irgi ne ka priauginam schmoll.gif sveriam apie 9 kg.
Atsakyti
QUOTE(zali @ 2009 03 24, 10:45)
musu svoris kai gimem buvo irgi didelis 4544 g, po pirmo menesiuko buvo 5900 g. smile.gif , tai as jau maniau, kad jei tokiais tempais ir toliau augsim, tai as savo sunelio nepakelsiu, bet deje deje po to prasidejo bedeles su diegliukais ir svoris daug prasciau augo unsure.gif daba valgom kosytes bet irgi ne ka priauginam schmoll.gif sveriam apie 9 kg.

sveikute smile.gif manau 9 kg tokio amziaus kudikiui yra labai normaliai thumbup.gif na mano mergina gime mazesne ,per pirma men priaugom panasiai kaip ir jus 1300g po to du men po 1000g po to 700g o paskutini menesiuka tik 400 g smile.gif prasitarus gyditojai kad mazokai gavau atsakyma nenorek i menesi po kilograma biggrin.gif blush2.gif vaikas auga idealiai biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
mano pypliukas gime 3992g ir 53cm, o siandien sveremes tai 9500g ir 74cm, krepsininkas sesute sake bus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mums jau 4 menesiais sveriame 8.300gr o ugis 66cm
Atsakyti
O mano mazoji gime 3.860kg. ir 53cm ugio. Dabar mum 5men.ir sav. sveriam 9.650kg. ugis 74cm. doh.gif "maze"ant svarstykliu nebetelpa lotuliukas.gif Niu laaabai didele! Kas pamato netiki kad jai tik 5men. biggrin.gif
Atsakyti
ir mes prisijungsim...
mano dukryte gime anksciau laiko, tai svere 2360g. ir buvo 43 cm. priaugineja gan normaliai, valgo MP ir jau pora savaiteliu ragaujam kosytes. 6 men. apziurai kai buvom tai svere 7300 ir 63 cm,manekenes nebusim biggrin.gif
Atsakyti
Mano dukrytė irgi gimė didelė - 4.450 kg 57 cm, bet su svoriu pas mus problemos - kovoju už kiekvieną suvalgytą maisto šaukštelį.. verysad.gif Kas mėnesį priaugam ne daugiau kaip 500 gr. Dabar (mums jau 7 su puse mėn.) sveriam tik truputį virš 8 kg, o ūgis - 73 m. - tikra manekenė smile.gif Nors iš veiduko ji visai storuliukė atrodo ir šiaip sveika, tai per daug ir nepergyvenu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės, jungiamės ir mes... Mūsų mažyliui 5 mėn.Gimė 3.780ir 54cm, dabar sveria 8.100, manau normaliai, iki šiol priauginėdavo po kg, o šį mėnesį, tik500g, bet matyt taip ir turi būti, šiaip maitinuMP, naktį duodu mišinuko.
Atsakyti
Sveikutes, mes irgi labai dideli, gime 4,170kg ir 55cm, o dabar 4men ir sveria 8,5kg, 69cm smile.gif buvau issigandus, kad labai didelis doh.gif bet ziuriu cia ir daugiau tokiu yra thumbup.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti