Įkraunama...
Įkraunama...

Skiepai nuo gripo

Tikrai imuninės sistemos skiepai nesuardo. Todėl tai nėra reklama, kuri nori pakenkti mūsų visų sveikatai. Jei skiepas visiškai ir neapsaugo nuo ligos, tai nuo sunkių komplikacijų apsaugo.
Nuo gripo mažus vaikus, kurie nelanko kolektyvo, skiepyti nėra būtina. Bet visi namiškiai turi pasiskiepyti, kad , gripo epidemijos metu, neparneštų viruso į namus.
O nuo haemophilus jau pasveikusį vaiką paskiepykite, jis mažiau sirgs.
heart.gif
Atsakyti
Kai vaikas pasveiks, tada ir pasiskiepysite. heart.gif
Atsakyti
Norėtume pasiskiepinti nuo gripo ir todėl buvome nueėję pasitarti su gydytoja. Ji nežinojo blink.gif kokią dozę reiktų skiepinti, todėl paklausė seselės. Ši patarė skiepinti 2 kartus po pilną suaugusių dozę. Ar tai ir yra septynmečio norma? Bet juk suaugusius skiepina 1 kartą pilna doze, o čia tik septynmetis??? Prašaumpatarkite, ačiū
Atsakyti
Tokio amžiaus vaiką reikia skiepyti pilna doze vieną kartą. Nes pusine doze du kartus skiepijami vaikai iki trejų metų. heart.gif
Atsakyti
Laba diena. Norėjau pasikonsultuoti ar verta 2.5 metų vaiką skiepyti nuo gripo. Darželyje žada visus vaikučius paskiepyti nemokamai. Nu mes sergam dažnokai, bet ar tas skiepas ateityje nesukels kokių nors neaiškumų ir ar vėliau vaikas nemus dar imlesnis šiai ligai? Be to vartojam geriamąją vakciną bronchomunal - ar galima ir tą vartoti ir skiepytis.Koks turėtų būti intervalas?Dėkoju iš anksto.
P.S. Liepos mėnesį pasiskiepijom Pneumo-23
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuika1: 10 lapkričio 2005 - 09:20
Jei vaikas dar ir dažnai serga, tikrai verta paskiepyti nuo gripo. Su bronchomunaliu tai nesikerta. Galite jį gerti ir toliau. O tarp skiepų turi praeiti 4 savaičių intervalas. Jeigu vaikas buvo skiepytas tik liepos mėnesį, dabar galite jį skiepyti.
Atsakyti
mano lelius beveik 9 men, lapkricio 18 einam skiepytis nuo gripo. ir dar vis neapsisprendziu ar verta, sako kad po jo vaikai tuoj ir suserga. patarkit man, nes jau nezinau ka daryti, skiepyti ar ne?
Atsakyti
Pavėluotas atsakymas. Bet aš iki 1 metų vaikų skiepyti nuo gripo nepatariu.
Atsakyti