Įkraunama...
Įkraunama...

Riebūs plaukai

vienintelis kas padejo, tai margaritos dilgeliu sampunas, taip pat galima su dilgeliu nuoviru skalauti. galva plaudavau kas dien, dabar i savaite du tris kartus
Atsakyti
Šią problemą jau turiu 6 metus, ką bebandžiau rezultatas labai laikinas, kaip ploviau kas dieną taip ir plaunu, jei kokį savaitglį einam į kokį klubą ar vakarėlį, tai dar ir vakare plaunu. Keltis turiu pusvalandžiu anksčiau,kol susitvarkau, nes plaukai netrumpi. Neplauti galvos galiu leisti tik labai retai, nebent sekmadienį, kai neiškyšu nosies iš lovos. doh.gif
Atsakyti
Jeigu riebi oda tai nepadės aš iki šiol kankinuos doh.gif
Atsakyti
Čia rimta bėda. Plaunu galvą kas dvi dienos - pirmąją dar atlaikau, o antrąją jau būna nekas. Jei užtempiu ir trečią dieną, atrodau kaip paskutinė nevala. Pradėti plauti kasdien bijau, nes nuo dažnesnio plovimo tik dar labiau riebaluojasi, tada ir į dienos pabaigą taukai varvėtų. Kažkiek padeda lakas, bet prisipurškiu tik išsiplovus galvą ir išsidžiovinus, antrą dieną purškiant net nebesilaiko, vienas bardakas ant galvos, makaronai kabo. Dabar darau eksperimetą, antrą dieną po plovimo ant sausų kiek pasiriebalavusių plaukų užpurškiau Sunsilk nenuplaunamo kondicionieriaus riebiems plaukams (šiaip jau jis purškiamas po plovimo ant drėgnų) - lyg ir papureno kažkiek, lyg ir dalį riebalų sugėrė g.gif Matysim ryt.
Atsakyti
as taippat palaunu kas antra diena nors dabar esu ir trumpoaplaukis. nieko cia ne[padarysi, o smpunas nepades, na aisku reiktu kuo sauseni smpuna. bet vistek kas duota tas duota ir cia nelabai ka pakeisi.
Atsakyti
nusipirkau ir ash ta margaritos dilgeliu sampuna, jokio stebuklingo powejkio nebuwo ir galwa kaip plaunu kasdien taip plaunu...fuuj...maciau paneles zurnale kazkokie witaminaj buwo reklamuoti, wadinas "nutra style" is gamtos namu...raso kad amzina plauku riebalawimasi ir luzinejima...gal rejktu pabandyti? bet manau kad bus 0 swejku... doh.gif
Atsakyti
Kilo klausimas, kaip kerpasi riebių plaukų savininkės? Ar renkatės kirpimą atsižvelgdamos į šią plaukų savybę? Eretiška mintis - galbūt yra tokių kirpimų, kur plaukų riebumą galima išnaudoti kaip privalumą? rolleyes.gif

Mano plaukai gana ilgi (siekia žemiau menčių), per visą ilgį iškarpyti - tam tikra prasme jiems "tinka" sušokti sruogomis, bet, aišku, iki tam tikros ribos lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai va, pasakysiu aš jums stebuklingą priemonę (nu bent jaumano plaukams čia buvo metų atradimas  ). Vyriškas "Oriflame" šampūnas nuo pleiskanų. Kad pačiai būtų kas pasakęs, tai dar kvailu išvadinčiau. Bet kai pati išmėginau, tai  Jei anksčiau plaukai susiriebaluodavo per dieną, tai dabar su "purvina" galva drąsiai ištempiu 4 dienas 

QUOTE(Gold Man @ 2006 02 13, 23:06)

Perku ta stebuklą ir parašysiu įspudžius smile.gif

Na, nieko gero, plaukai riebalojasi kaip reikalas + dar ir pleiskanų atsirado verysad.gif
Atsakyti
Kas turi riebių plaukų problemą galiu patart pabandyti šampūną "Londa Care" purenantį. Pati jį naudoju. Kiek šampūnų esu išbandžiusi - niekas netiko. Bandžiau net tuos gerus kirpyklinius visokius - bet iš visų išbandytų - tik šitas man geriausias thumbup.gif thumbup.gif Dabar galvą plaunu kas antrą dieną arba ir truputuką rečiau.
jį perku kirpyklinių prekių parduotuvėje (nes prekybos centruose ir kosmetikos parduotuvėse jo neteko matyti). Perku 1L talpos bankę - ilgam užtenka, o ir kainuoja ji berods 22 Lt (dėl kainos tiklsiai tiksliai negaliu pasakyt, nes senokai pirkau, bet maždaug apie tiek) - nors šeip yra jų ir mažos talpos buteliuke virš 10 Lt kainuoja.
Vienas niuansas - jis gali netikti dažytom blondinėm. Tiesiog jų plaukas ir taip būna nuo šviesių dažų nusausintas, tai nuo to šampūno tik dar labiau gali pleiskanoti oda (mano mamai būtent taip ir buvo). O vat man pačiai - liux (esu tamsiaplaukė) thumbup.gif

Dar vienas dalykas - kas kovojat su pleiskanom - labai geras dalykas yra "Sulsena" pasta nuo pleiskanų thumbup.gif (jos yra pirkti PC "IKI", mačiau ir "Droge") kainuoja virš 2 Lt jos naudoti reikia nedaug, o ir užtenka ilgam. Efektas irgi stulbinantis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cekava @ 2006 04 12, 13:07)
Kas turi riebių plaukų problemą galiu patart pabandyti šampūną "Londa Care" purenantį. 

o kur pirkti Vilniuje?
taip ir vadinasi - purenantis?
Atsakyti
Oj, Vilniuj net nzn - aš Kaune perku. Gal pas kirpėjas, kurios Londa priemones naudoja reiktų pasiteirauti g.gif ?

Taip ir vadinasi "Londa Care" purenantis šampūnas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 04 12, 13:14)
o kur pirkti Vilniuje?
taip ir vadinasi - purenantis?

Gali buti Pasilaiciose parduotuvei Grazuole arba Kamviloje (Naugarduko gatvei) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lala: 12 balandžio 2006 - 15:43