Įkraunama...
Įkraunama...

Riebūs plaukai

Tinaa, tikrai yra - kad ir to paties Oriflame. Bet as tokiais nepasitikiu. Kaip tas pats daiktas gali ir sausinti ir drekinti? Nemegstu universaliu priemoniu. As verciau rinkciausi sampuna riebiems arba normaliems plaukams plaukams (saknims isvalyti), o galiukus gaivinciau kauke ar serumais.
Nezuprantu, kodel rasau "pirkciau, daryciau" doh.gif Juk pas mane taip ir yra - riebios saknys, sausi galiukai, ir elgiuosi butent taip wink.gif
Atsakyti
QUOTE(tinaa @ 2005 12 07, 11:29)
tai jeigu pas mane dazyti plaukai, saknys riebaluotos, o galiukai sausi, tai kaip ir nera gero sampuno? tokio, kuris subalansuotu riebalines liaukas ir akrtu neisdziovintu galiuku? siaubas............... g.gif  ka reiks daryti? help!!!

plaukus plauk riebiems plaukams skirtu šampūnų, o galiukus po kiekvieno plovimo pasitep tam skirtu aliejuku, aš perku iš kirpyklos su sėmenimis kaina apie 25 Lt, užtenk apaie pusę metų, arba abar įsigijau rusišką iš parduotuvės, žiūrėsiu kaip jis man padės.
Atsakyti
niu nusipirkau aš ampoles orising euro vaistinėj.. jos tipo nuo riebalavimosi gydo plaukus... išbandžiau... dabar galvoju, jei nenaudojus jų liks toks pats rezultatas tai thumbup.gif ... bet apie tai vėliau parašysiu... viena ampulė kainuoja apie 4 lt... tai kaip ir normaliai va kitą diena plaukai nesiriebaluoja... bet tik ar kai baigsiu naudot bus tas pats... gal kas bandėt? na bent jau plaukus pastiprinsiu... bigsmile.gif biggrin.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kachiukai @ 2005 12 07, 13:44)
Tinaa, tikrai yra - kad ir to paties Oriflame. Bet as tokiais nepasitikiu. Kaip tas pats daiktas gali ir sausinti ir drekinti? Nemegstu universaliu priemoniu. As verciau rinkciausi sampuna riebiems arba normaliems plaukams plaukams (saknims isvalyti), o galiukus gaivinciau kauke ar serumais.
Nezuprantu, kodel rasau "pirkciau, daryciau" doh.gif Juk pas mane taip ir yra - riebios saknys, sausi galiukai, ir elgiuosi butent taip wink.gif

Pas mane taip pat. Galiukams turiu Cutrin firmos
aliejuka, jis tikrai geras. O visam plaukui bandau ieskoti
gero sampuno, taciau tenka daznokai juos keisti.
Tik vat niekaip neatsiderinu balzamo ir kaukes plaukams.
Isbandziau tikrai daugeli, taciau veiksmingumas laikinas.
Atsakyti
Mano plaukai tokie patys, šaknys greit riebaluojasi, o galiukai sausi, del to kad anksčiau šviesinau sruogeles, dabar bandau atsiauginti savo natūralius plaukus ir daugiau nebešviesinu. O šampūna naudoju Cutrin firmos drėkinantį, kirpėja rekomendavo, žinoma jis riebalinimosi nemažina, bet drėkina plaukus ir nesausina galiukų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balta avele: 23 sausio 2006 - 13:15
QUOTE(Hestija @ 2005 11 24, 19:22)
Tai va, pasakysiu aš jums stebuklingą priemonę (nu bent jaumano plaukams čia buvo metų atradimas tongue.gif ). Vyriškas "Oriflame" šampūnas nuo pleiskanų. Kad pačiai būtų kas pasakęs, tai dar kvailu išvadinčiau. Bet kai pati išmėginau, tai  thumbup.gif Jei anksčiau plaukai susiriebaluodavo per dieną, tai dabar su "purvina" galva drąsiai ištempiu 4 dienas  mirksiukas.gif

Perku ta stebuklą ir parašysiu įspudžius smile.gif
Atsakyti
Aš irgi turiu plaukus plauti kiekvieną dieną,nes mano galvos oda riebi,o plaukų galiukai linkę šakotis.Buvau pasidarius cheminį-padėjo.Galvą plaudavau jau kas 2-3 dienas.Bet plaukai nuaugo,reikėjo vėl daryt cheminį.Pasidariau,bet rezultatas buvo kitoks nei pirmą kartą-plaukai riebalavosi kaip be cheminio,tik galiukai dar labiau nutriušo verysad.gif. Šampūnų irgi begalę išbandžiau,bet to vienintelio stebuklingo taip ir neradau.Šiuo metu naudoju HEAD&SHOULDERS CITRUS FRESH ir galiu pasakyti tik tiek,kad yra neblogesnis už kitus.Manau,kad pats laikas būtų išbandyti kapsules riebiai galvos odai ir tikėtis,kad padės smile.gif .
Atsakyti
Kad ir kokį šampūną bandyčiau, stebuklų nepasitaiko, plaukai riebaluojasi kaip riebalavęsi...
Atsakyti
QUOTE(mildunux @ 2006 02 17, 11:08)
Kad ir kokį šampūną bandyčiau, stebuklų nepasitaiko, plaukai riebaluojasi kaip riebalavęsi...

Ech.... man vis tas pats...... beviltiška padėtis, o taip norėtusi neplauti galvos kiekvieną dieną. O dabar vos pusdienis praeina ir plaukai susiriebaluoja. Atsisakiau visų tų pigių šampūnų, galvą trenku daugiau šaknis, o galiukus palepinu kondic. Niekas nepadeda. Kurį laiką buvau atsisakiusi feno, bet ir tai nepadėjo....
Atsakyti
ash turiu tokia pacia problemele... galiu daryti ka tik noriu bet wistiek plaukai riebaluojas... tiesa esu girdejus, kad negalima ejti miegoti slapia galwa atseit tada dar grejciau riebaluojas, bet is ryto galwos issiplauti nespeju...tajgi tenka ejti miegoti slapiai... doh.gif ar nieko nesate girdeje? taip pat man teta yra dawusi patarim,a jej jau enspejaj issiplauti galwos tai papursk laku, pawelk ir bus geraj..bet akzkodel manes tas lb newejkia...o nuo to glawos plowimo plaukaj mano pasidare kaip siaudaj...aj tiesa nusipirkau toky sampuna ir balzama is firmos safe formula ar kazkas pan( pardaweja patare) tokios dideles bonkos ir kajnuoja nebrangiai..kiekwiena po 10 lt kazkur... kad amziau riebaluotusi nepasakyciau, taciau plaukaj labaj blizget pradejo....smile.gif tiesa seniau kazkokiam zurnale skajciau, kad ejj lb riebaluojasi rejkia kreipstis i gygdytoja, ir kad riebalines liaukos yra nesunkiai pagydomos...pati nieko nebandziau, tajgi pasekmiu aptarti nlb galiu... blush2.gif
Atsakyti
MAniškiai irgi linkė riebaluotis ir dar slinkti. Tai labai patiko iš universiteto vaistinės pirktas losijonas įtrinti galvos odą. Tik tas kampato kvapelis doh.gif: bet plaukai tapo standesni, mažiau riebaluotis pradėjo ir nustojo slinkę. Gal kam ir tiks mirksiukas.gif
Atsakyti
jo slenka ir mano, ir speju, kad nuo dazno plowimo... doh.gif bet kad kitaip neisejna...o tas losjonas kaip vadinas? ir ar paprastose vajstinese buna? kas patare tau ji? rolleyes.gif
Atsakyti