Įkraunama...
Įkraunama...

Riebūs plaukai

Aš anksčiau kiekvieną dieną turėdavau plauti galvą, o jei vakare norėdavau, kad plaukučiai gražus būtų, tai vėl tekdavo plaut doh.gif Pradejau dėti naminias kaukės ir žiūriu, kad tris-keturias dienas galiu išbūti ir plaukučiai nesiriebaluoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2010 08 22, 15:29)
Aš anksčiau kiekvieną dieną turėdavau plauti galvą, o jei vakare norėdavau, kad plaukučiai gražus būtų, tai vėl tekdavo plaut doh.gif Pradejau dėti naminias kaukės ir žiūriu, kad tris-keturias dienas galiu išbūti ir plaukučiai nesiriebaluoja 4u.gif

Kas per naminės kaukės?
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2010 08 22, 21:10)
Kas per naminės kaukės?

Forume yra tema apie namines, naturalias kaukes plaukams... smile.gif
o aš darydavau iš kiaušinio trynio, migdolų aliejaus, medaus ir alijošiaus sulčių arba rozmarinų eterinio aliejaus 4u.gif ax.gif tikėjausi atgaivint plaukus, o pasirodo dar ir nebesiriebaluoja taip thumbup.gif
Atsakyti
na tikuosii nenupliksiu, sumaisiau savo du sampunas vienas riebiems plaukams kitas tiesinantis plauka, plaunu du kartus nu ir kaip viskas ir ok blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2010 08 22, 23:19)
Forume yra tema apie namines, naturalias kaukes plaukams... smile.gif
o aš darydavau iš kiaušinio trynio, migdolų aliejaus, medaus ir alijošiaus sulčių arba rozmarinų eterinio aliejaus 4u.gif  ax.gif tikėjausi atgaivint plaukus, o pasirodo dar ir nebesiriebaluoja taip thumbup.gif

O kaukes tepi tik ant plaukų ar ir ant galvos odos? Aš anksčiau į šampūną lašindavau rozmarinį EA, skatina augimą. Veiksminga.
Atsakyti
QUOTE(Mirtenė @ 2010 08 25, 13:00)
O kaukes tepi tik ant plaukų ar ir ant galvos odos? Aš anksčiau į šampūną lašindavau rozmarinį EA, skatina augimą. Veiksminga.

Tepu per visą plauko ilgį, tai dalis turbūt patenka ir ant odos smile.gif
Atsakyti

i 
Skelbimai forume draudžiami.
Atsakyti
isbandziau nebloga alfa parf sampuna riebiems plaukams. deja, vistiek reik kasdien plauti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirtenė @ 2010 08 25, 13:00)

mano irgi labai riebus plaukai, as taip pat lasindavau i sampuna rozmarino, pastebejau, kad man ypatingai gerai jis, nuima niezejima, kazkoki toki kaip nemalonuma nuo galvos, plaukai papure labiau, bet plauti tokius plaukus vistiek kasdien tenka smile.gif
Atsakyti
O man labai padeda Vichy sampunas riebiems plaukams. Tiesa, nepigus. Apie 43 Lt, bet tikrai laaabai geras.
Atsakyti
Mergaitės, o rozmarinas daug kaštuoja?
Atsakyti
QUOTE(Tobsita @ 2010 11 08, 03:39)
Mergaitės, o rozmarinas daug kaštuoja?

Eterinis aliejus plius minus 10 LT kainuoja
Atsakyti