Įkraunama...

Riebūs plaukai

O gal naudojate kuri sausa plauku sampuna kai plaukai susiriebaluoja ,o plauti nera laiko ,pavyzdziui kad ir Klorane? Ar tikrai duoda toki poveiki kaip kad raso? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diamondness: 05 balandžio 2010 - 19:08
QUOTE(Rutic @ 2010 04 02, 22:19)

Rutic, 02 Bal 2010 - 22:19, parašė:

Rutic, 02 Bal 2010 - 22:19, parašė:

Bandykit po kiekvieno plovimo plaukus perskalaut dilgeliu nuoviru smile.gif Aisku,is kart rezultato gal ir nebus matyti,bet laikui begant pristabdys ta riebalavimasi.Mano irgi riebus plaukai,plaunu kas antra diena,naudojant ta dilgeliu nuovira situacija buvo geresne,bet vis man kazkaip pritruksta laiko su juo "zaist" kas ryta mirksiukas.gif

Bandykit po kiekvieno plovimo plaukus perskalaut dilgeliu nuoviru smile.gif Aisku,is kart rezultato gal ir nebus matyti,bet laikui begant pristabdys ta riebalavimasi.Mano irgi riebus plaukai,plaunu kas antra diena,naudojant ta dilgeliu nuovira situacija buvo geresne,bet vis man kazkaip pritruksta laiko su juo "zaist" kas ryta mirksiukas.gif

Aš Body Shop šampūna turiu su dilgėlių ekstraktu, riebiems plaukams... nepastebėjau jokio poveikio... aisku naturalus poroduktas geriau, gal reiks pabandyt, bet pirmiau eileje laukia dar kefyro kauke pabandyt... biggrin.gif

O dėl plovimo tai as jau pripratau kasdien plaut tik norisi kad iki dienos galo bent jau plaukai svarus issilaikytu... biggrin.gif
Atsakyti
Pradejau lankytis pas nauja kirpeja ji man rekomendavo sampuna (be sulfatu, sudetyje daug eteriniu alieju ir baltojo molio) deja tikriausiai lietuvoje nera ir kaina nemaza 14E
My Webpage

uztepu ant sausu (!!!! ) plauku ir imasazuoju, tada isplanu plaukus ir dar karta naudoju sampuna ant slapiu plauku. 1 karta per savaite pylingas. dabar bent jau vakaro sulaukiu normaliais plaukais. kartais rytais dar iseina nueiti i sporto sale ir tik paskui plauti galva.
bet noretusi, kad nereiketu kasdien plauti tos galvos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 14 balandžio 2010 - 23:22
riebiems plaukams super yra loreal professionnel pure resource sampunas, sureguliuoja naturalius riebalus ir truputi purina plaukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*spanguolyte @ 2010 04 18, 17:08)

*spanguolyte, 18 Bal 2010 - 17:08, parašė:

*spanguolyte, 18 Bal 2010 - 17:08, parašė:

riebiems plaukams super yra loreal professionnel pure resource sampunas, sureguliuoja naturalius riebalus ir truputi purina plaukus  smile.gif

riebiems plaukams super yra loreal professionnel pure resource sampunas, sureguliuoja naturalius riebalus ir truputi purina plaukus  smile.gif

O gal zinai Kaune kur nusipirkt galima? idomu pabandyt butu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2010 04 19, 17:24)

Weronica, 19 Bal 2010 - 17:24, parašė:

Weronica, 19 Bal 2010 - 17:24, parašė:

jei domina parasyk i AZ, duosiu kontaktus
Atsakyti
sveikos, na va as ir su bedom visada paludavau ka3-4 dienas galva, dabar po pora val jau reik plaut vel, nesuprantu kas atsitiko, plaukai nesiriebaluoja, bet nuo galvos odos sklinda kvapas nemalonus, palietus lieka ant pirstu riebalas, naudoju kruva sampunu ir nebezinau ka daryt doh.gif gal kam buvo taip?
Atsakyti
QUOTE(giedruze @ 2010 08 19, 14:30)

giedruze, 19 Rug 2010 - 14:30, parašė:

sveikos, na va as ir su bedom visada paludavau ka3-4 dienas galva, dabar po pora val jau reik plaut vel, nesuprantu kas atsitiko, plaukai nesiriebaluoja, bet nuo galvos odos sklinda kvapas nemalonus, palietus lieka ant pirstu riebalas, naudoju kruva  sampunu ir nebezinau ka daryt doh.gif gal kam buvo taip?

sveikos, na va as ir su bedom visada paludavau ka3-4 dienas galva, dabar po pora val jau reik plaut vel, nesuprantu kas atsitiko, plaukai nesiriebaluoja, bet nuo galvos odos sklinda kvapas nemalonus, palietus lieka ant pirstu riebalas, naudoju kruva  sampunu ir nebezinau ka daryt doh.gif gal kam buvo taip?

Sveika! Kaune neseniai pirkau toki sampuna Azuolyno vaistineje Phytocedrat - kaina kazkas apie 40 LT, o dabar is ten pat nupirkau toki Item Alphacedre, tas paskutinis grynai dermatologinis ir kaina gera, kazkas apie 25 LT, prancuzu. Zinok, kai abudu normaliai panaudojau, tai labai padejo - nera ka lyginti su kirpyklu produktais. Tik vienintele - reikia laikyti apie 5minutes ir jie skystesni, nes turi gerai isiskvebti i glvos oda. Pabandyk gal pades, nes man tikri visai gerai - dabar plaunu kas trecia diena, o ne kasdien:)
Atsakyti
QUOTE(giedruze @ 2010 08 19, 14:30)

Kreipkites i gyd-dermatologa,nes gali buti rimta odos lyga,negasdinu,bet tikrai jei taip staigiai pasikeite jusu odos bukle,nereikia laukti stebuklu is kosmetiniu sampunu,reikia issitirt.
Atsakyti
Siaip siulyciau nedet vilciu i feno atsisakyma ar retesni galvos plovima smile.gif Fena naudoju itin retai, o plaukai kaip riebaluojasi, taip riebaluojasi smile.gif Galva dazniausiai plaunu kasdien, nors vasarom buna ilgu periodu, kai del aplinkybiu tenka plaut karta ar du per savaite smile.gif Nuo to jie leciau riebaluotis nepradeda smile.gif Aisku, gal sitie dalykai truputi macyja, bet tikrai ne toms, kurioms galva reikia plauti kasdien smile.gif

Man plaukai maziau riebalavosi nuo to Lorealio baltai-raudonam buteliuke (Maximinio), bet atsirado kita beda - pleiskanos doh.gif Panasiai buvo ir su vaikisku Johnsonu ax.gif

Siaip manau, kad cia stipriai veikia hormonai (man plauku riebalavimosi problema prasidejo su brendimu), tad sampunais ja sunku issprest. Nebent jus ta sampuna gertumet, nes problema kyla is vidaus drinks_cheers.gif
Papildyta:
user posted image

Man plaukai leciau susiriebaluoja, kai naudoju sita reikaliuka smile.gif Ir ruzava purskiama Lorealio kondicionieriu smile.gif Bet isryskeja kitos bedos: plaukai labiau veliasi, plaukas sauseja ... doh.gif
Atsakyti
Man irgi plaukai nuo kasdienio plovimo veliasi, sausėja. Nors džiovintuvo, plaukų formavimo priemonių beveik nenaudoju. Kai tik yra proga, stengiuosi galvos neplauti. Nors mažiau plaukai nuo to nesiriebaluoja, bet bent jau taip nesausėja.
Plaukus šukuoju prieš plaunant galvą (kad natūralūs riebalai geriau pasisirstytų ant plauko ir jį sudrėkintų). Tada šampūno niekad nepilu tiesiai ant galvos- pirma paskirstau tarp delnų ir patrinu, kad suputotų. Be to, nemuilinu pačių plaukų, tik skalpą. Išmasažuoju galvą šampūnu, tada tik perbraukiu putotu delnu per likusius plaukus. Taip ir nesusivelia, ir mažiau sausėja. Ir, žinoma, kondicionierių tepu tik žemiau ausų, kad nepatektų ant skalpo. Kadangi man jau į pavakarę plaukai nebešvieži atrodo, naudoju serumus. Nes ar su serumu, ar be jo vistiek riebaluota vaikštau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 21 rugpjūčio 2010 - 17:43

drinks_cheers.gif Labai panasia praktika vykdau smile.gif Gaila, gaila, skalpo riebalavimosi tokia rupestinga prieziura ne kiek neveikia smile.gif

QUOTE(himalaia @ 2010 08 21, 18:41)

himalaia, 21 Rug 2010 - 18:41, parašė:

himalaia, 21 Rug 2010 - 18:41, parašė:

Man irgi plaukai nuo kasdienio plovimo veliasi, sausėja. Nors džiovintuvo, plaukų formavimo priemonių beveik nenaudoju. Kai tik yra proga, stengiuosi galvos neplauti. Nors mažiau plaukai nuo to nesiriebaluoja, bet bent jau taip nesausėja.
Plaukus šukuoju prieš plaunant galvą (kad natūralūs riebalai geriau pasisirstytų ant plauko ir jį sudrėkintų). Tada šampūno niekad nepilu tiesiai ant galvos- pirma paskirstau tarp delnų ir patrinu, kad suputotų. Be to, nemuilinu pačių plaukų, tik skalpą. Išmasažuoju galvą šampūnu, tada tik perbraukiu putotu delnu per likusius plaukus. Taip ir nesusivelia, ir mažiau sausėja. Ir, žinoma, kondicionierių tepu tik žemiau ausų, kad nepatektų ant skalpo. Kadangi man jau į pavakarę plaukai nebešvieži atrodo, naudoju serumus. Nes ar su serumu, ar be jo vistiek riebaluota vaikštau smile.gif

Atsakyti