Įkraunama...
Įkraunama...

Riebūs plaukai

Sveikos super mamos 4u.gif nu zinokit betvarke su mano plaukais.... kol buvau blondine,plaukus plaudavau kas tris dienas,dabar persidaziau tamsia spalva,tai plaukus reikia plauti kas diena,be proto riebaluojasi doh.gif . Ar gali buti tai nuo dazu???
Atsakyti
Ar riebių plaukų dar labiau neapsunkins beržų ar dilgelių vanduo? unsure.gif
Atsakyti
O man kažkada viena kirpėja sakė kad riebūs plaukai- sveiki plaukai biggrin.gif
Aš jau daug metu plaunu plaukus kiekviena diena ryte, nes jei is vakaro tai jau pasiriebalave ryte buna... ryte issiplaunu, o gryzus po darbo jau plaukai sulipe...
Negana to... galiukai šakojasi kaip pasiutę...
Skaiciau neblogu atsiliepimu apie Keune riebiems plaukams... kai kam padeda tai reiks pabandyt, nes dauguma kitu jau isbandyti ir jokio poveikio doh.gif
Atsakyti
Sveikos! smile.gif ir mane kamavo "riebūs plaukai", pamenu dar visai neseniai,riebaluodavosi labai greit, pvz. išsiplaudavau ryte, tai jau po kokių 2 val. vaikščiojau lyg kokias 3 dienas galvos neplovus... verysad.gif ir taip gerus 4-5 metus kiekvieną mielą rytą plaudavau plaukus, tačiau situacija pasikeitė, kai pradėjau dėtis į savaitę kartą kefyro kaukę (laikau apie 30min.) ir pakeičiau visus tuos šampūnus parduotuvinius pilnus chemijos į ekologišką. Tai jau antra savaitė kai galvą plaunu kas dvi dienas, ko nebuvo oi kaip senai! thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nikė* @ 2010 03 25, 16:48)
Tai jau antra savaitė kai galvą plaunu kas dvi dienas, ko nebuvo oi kaip senai!  thumbup.gif  4u.gif

Kur ekologišką šampūną perkat?
Atsakyti
Pirkau Urtekram firmos, savanorių Rimi (čia Vln), ekologiškų prekių skyriuje. O šiaip tai kiek esu buvus tose ekologiškų prekių parduotuvėse, tai daugelyje iš jų yra šios firmos šampūnų. Tikriausiai dėl to, kad jie nėra brangūs. biggrin.gif

http://imunitetas.lt...mid=5&gkatid=16
Atsakyti

Sveikos! smile.gif ir mane kamavo "riebūs plaukai", pamenu dar visai neseniai,riebaluodavosi labai greit, pvz. išsiplaudavau ryte, tai jau po kokių 2 val. vaikščiojau lyg kokias 3 dienas galvos neplovus... verysad.gif ir taip gerus 4-5 metus kiekvieną mielą rytą plaudavau plaukus, tačiau situacija pasikeitė, kai pradėjau dėtis į savaitę kartą kefyro kaukę (laikau apie 30min.) ir pakeičiau visus tuos šampūnus parduotuvinius pilnus chemijos į ekologišką. Tai jau antra savaitė kai galvą plaunu kas dvi dienas, ko nebuvo oi kaip senai! thumbup.gif 4u.gif
[/quote]
Laba, kefyro kauke, tai cia kaip ??? g.gif
Atsakyti
kefyrą palaikau apie pusę dienos, kartais ir per naktį kambario temperatūroje, ta prasme, kad nededu į šaldytuvą, ir po to įtrinu į galvos odą ir plaukus, ir pabūnu kokį pusvalandį. smile.gif
Atsakyti
o kuris is tu sampunu tinkamiausias riebiems plaukams? 4u.gif
Atsakyti
Norėdama sušvelninti savo 'stagarus', po kiekvieno plovimo galvą perskalauju virintu vandeniu. Švelnumo gal ir nepridėjo kol kas, bet tikrai pastebėjau, kad plaukai mažiau riebaluojasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nikė* @ 2010 03 28, 18:06)
kefyrą palaikau apie pusę dienos, kartais ir per naktį kambario temperatūroje, ta prasme, kad nededu į šaldytuvą, ir po to įtrinu į galvos odą ir plaukus, ir pabūnu kokį pusvalandį.  smile.gif

nepamirskit, kad riebiai odai tinka tik neriebus kefyras, o sausiems plaukams kuo riebesnis.
as irgi dariau tokia kauke seniai, patiko. bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,
subalamutino mane kirpykloj visiskai tai kreipiuos pagalbos 4u.gif
Rasiau, kad noriu keunes sampuna pabandyt riebiems plaukams,
bet kai nuejau nusipirkt, sako man, vaikeli, negerai tau tas sampunas nes tipo labai stipriai išvalo galvos odą ir plaukus,tada oda noredama atstatyt naturalu riebalu kieki vel isskiria riebalus... tai gaunasi kad po kiekvieno tokios plovimo papildomai juos isskirines ir plaukai dar labiau prades riebaluotis...
Nu ir isejau nenusipirkus to sampuno ir dabar suku galva cia tikrai taip yra? g.gif

O kefyro kauke butinai isbandysiu thumbup.gif
Atsakyti