Įkraunama...
Įkraunama...

Riebūs plaukai

Ir mano plaukai greitai riebaluojasi... reikės pabandyti tą šampuniuką iš reklmos... bet ne taip jau viskas paprasta. Riebūs plaukai dažniausiai reiškia perdidelį vyriškų hormonų kiekį, kiti požymiai tai paukuotas kūnas ir spogai. Čia endokrinologas gali padėti, o ne šampūnas:)
Atsakyti
Beje, dar nepaminėjau, kad šampūnai riebiems plaukams netinka dažytiems plaukams: nes jie visų pirmą nusausina galiukus, nes plaukai spėja susiriebaluoti tik prie šaknų, o lietuvaitės - undinėlės gali pasigirti ilgomis plaukomis ir jais labai sunku rūpintis, nes galiukai dažnai būna sausi ir išblūkę, be to minėti šampūnai nuplauna spalvą ir atrodo ką tik dažyti plaukai praranda blizgesį, žinau iš savo patirties.... tai, problema tikrai rimta ir kol kas išeities neradau, reikia sveikai maitintis, o hormoninių prieparatų vartot nesinori, nors jie realiai galėtų padėti... ką manot?
Atsakyti
Padėkit, jau darosi visai nebepakeliama, kuomet galvą reikia plauti 2 kartus per dieną. Na juk yra tam tikros ribos. Tarkim norma, kuomet glavą tenka trinkti kas dieną. Juk kasdieninis galvos plovimas lyg ir normalu, bet kuomet plaukai sulimpa praejus vos 4 valandoms...... g.gif Kvepia kažkokiu sutrikimu.... nu nenormalu. Nežinau ko imtis, nes nuo dažno plaukų plovimo, jų galiukai skilinėja, tampa sunku iššukuoti. Plaukų šampūnus keičiu dažniau nei reikia, nes po kiekvieno pirkimo, jei nematau rezultatų, jie padedami į šalį...
padėkit................................................
Atsakyti
oho, cia jau tikrai negerai, pabandyk gal i gydytojus kreiptis, nes vargu ar cia paprastas sampunas pades..
Atsakyti
Nugi mergaitės parekomenduokite man kokį šampūną please... nebežinau jau ką rinktis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(body @ 2005 11 14, 13:15)
oho, cia jau tikrai negerai, pabandyk gal i gydytojus kreiptis, nes vargu ar cia paprastas sampunas pades..

vat aš ir susirūpinau...., kažkuri organizmo dalis 5 pavarą įjungė. Kasdieninis galvos plovimas manęs visai nevargindavo, bet dabartinė padėtis.... ohmy.gif
Iškilo klausimas pas kurį gydytoją verta apsilankyti? Pas dermatologą? O gal kas galitęsti diskusiją apie priežastis...
Atsakyti
QUOTE(ashley @ 2005 11 15, 22:08)
vat aš ir susirūpinau...., kažkuri organizmo dalis 5  pavarą įjungė. Kasdieninis galvos plovimas manęs visai nevargindavo, bet dabartinė padėtis.... ohmy.gif
Iškilo klausimas pas kurį gydytoją verta  apsilankyti? Pas dermatologą? O gal kas galitęsti diskusiją apie priežastis...

Man atrodo, tau reiktų gal net pas endokrinologą apsilankyti. Gal kas su hormonais negerai? g.gif Beje dar patarimas - nenaudok šampūnų riebiems plaukams, geriau normaliems. Nes teko ir girdėti, ir pačiai įsitikinti, kad kuo daugiau nuriebalini, tuo labiau vėl riebaluojasi. Teisiog sutrinka riebalinių liaukų veikla. Čia galioja ir plaukams, ir odai. Mano plaukai riebūs, bet stiprių šampūnų riebiems plaukams aš jau senokai vengiu. Nes galiausiai rezultatas būdavo atvirkštinis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2005 11 15, 22:36)
Beje dar patarimas - nenaudok šampūnų riebiems plaukams, geriau normaliems. Nes teko ir girdėti, ir pačiai įsitikinti, kad kuo daugiau nuriebalini, tuo labiau vėl riebaluojasi. Teisiog sutrinka riebalinių liaukų veikla. Čia galioja ir plaukams, ir odai.  Mano plaukai riebūs, bet stiprių šampūnų riebiems plaukams aš jau senokai vengiu. Nes galiausiai rezultatas būdavo atvirkštinis g.gif

Visiškai pritariu drinks_cheers.gif . Aš savo riebius plaukus plaunu šampūnu, skirtu kasdieniam plovimui normaliems plaukams, nes riebiems skirtas šampūnas sausina plauką, jie pradeda skilinėti ir išsišakoja plaukų galiukai sad.gif . Tiesiog plaunu kiekvieną dieną ir viskas.
Atsakyti
O bandet visokius purskaliukus riebiems plaukams? Pvz. sunsilk? As dabar turiu, tai kol kas poveikio jokio. Mano drauge naudojo - jai poveikis buvo, galejo ir 3 d. istempti neplovusi galvos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nenuorama82: 16 lapkričio 2005 - 12:05
As irgi vargstu su riebia galvos oda - kiekviena diena turiu plauti galva bet jau prie to ipratau. Is tikruju joks sampunas man iki siol nedare nei blogos nei geros itakos,bet visgi gal kam nors padejo kokios nors plauku prieziuros priemones ar vitaminai kad taip nesiriebaluotu plauku?
nenuorama82 man tai nepadeda tas sunsilk purskalas g.gif tik skaniai kvepia o gal bandei sunsilk sampuna riebiem? zadu isbandyti gal pades...
Atsakyti
Pabandykite plaukų putas, kurios didina apimtį. Man padeda. Patepu putomis plaukus nuo šaknų ir tikrai plaukai ilgiau išlieka nesulipę.
Atsakyti
Pabandykite plaukų putas, kurios didina apimtį. Man padeda. Patepu putomis plaukus nuo šaknų ir tikrai plaukai ilgiau išlieka nesulipę.
Atsakyti