Įkraunama...
Įkraunama...

Riebūs plaukai

QUOTE(mecia @ 2009 04 06, 14:08)
sveika prisijungusi mirksiukas.gif
ta Margaritos šampūną ir aš kažkada naudojau, neblogas šiaip, bet man gal per daug plauką išsausino, aš jį nebent pamainom su kažkokiu švelnesniu šampūnu galiu naudoti g.gif manau, kad labai gerai padarei, kad riebesnę kaukę nusipirkai, nes tada bent galai taip nenusausės mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
As nusipirkau himalaya sampuna riebiems plaukams,dar ploviau tik 2 kartus,bet rezultatas pamazu pradejo jaustis smile.gif ziuresim kaip bus po ilgesnio jo naudojimo smile.gif
Merginos,kas pirkot himalaya,tai pirkot tik sampuna,ar kur 2 in 1 sampunas + kondicionierius?
Atsakyti
QUOTE(Rutalt @ 2009 06 10, 17:55)
As nusipirkau himalaya sampuna riebiems plaukams,dar ploviau tik 2 kartus,bet rezultatas pamazu pradejo jaustis smile.gif  ziuresim kaip bus po ilgesnio jo naudojimo smile.gif
Merginos,kas pirkot himalaya,tai pirkot tik sampuna,ar kur 2 in 1 sampunas + kondicionierius?

As 2 in 1 su proteinais turejau, tai man toks jausmas buvo kad dar greiciau riebaluojasi unsure.gif O Tu paprasta imei?
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 06 10, 23:14)
As 2 in 1 su proteinais turejau, tai man toks jausmas buvo kad dar greiciau riebaluojasi unsure.gif O Tu paprasta imei?

jo paprasta,bet pastebejau,kad tikrai kazkiek maziau pradejo riebaluotis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutalt @ 2009 06 17, 16:29)
jo paprasta,bet pastebejau,kad tikrai kazkiek maziau pradejo riebaluotis smile.gif

gal ir man reiketu nusipirkti nes sakes galva turiu plauti kiekvien diena doh.gif doh.gif doh.gif

Kokia jo kaina?
Atsakyti
QUOTE((Honey) @ 2009 06 21, 17:49)
gal ir man reiketu nusipirkti nes sakes galva turiu plauti kiekvien diena doh.gif  doh.gif  doh.gif

Kokia jo kaina?

nebrangus apie 9 lt smile.gif dabar pradejau pakaitom su juo plauti,kad poto labai plaukai nepriprastu smile.gif as seip ne taip istempiu 2 dienas neplovus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutalt @ 2009 06 21, 17:19)
nebrangus apie 9 lt smile.gif dabar pradejau pakaitom su juo plauti,kad poto labai plaukai nepriprastu  smile.gif  as seip ne taip istempiu 2 dienas neplovus doh.gif

aš sugebėjau prie šito šampūno plaukus pripratinti, po kažkelinto buteliuko taip gerai jau nebeveikė...
man visai tiko i+m šampūnas riebiems plaukams ir pleiskanotis linkusiai odai, tikrai galiu jau ir 3 dienas neplovus padoriai atrodyti, bet vargstu su juo plaudama, nes natūralus, labai tirštas, sudėtinga man su juo ilgus plaukus išplauti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mecia @ 2009 06 21, 20:20)
man visai tiko i+m šampūnas riebiems plaukams ir pleiskanotis linkusiai odai,

o kur pirkai šitą šampūną?
Atsakyti
as zurnale viena labai keista dalyka skaiciau,kad riebiems plaukams reikia naudotu normaliu plauku sampuna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutalt @ 2009 06 21, 21:00)
as zurnale viena labai keista dalyka skaiciau,kad riebiems plaukams reikia naudotu normaliu plauku sampuna g.gif

Tai be abejo, logiška mirksiukas.gif Aš jau seniai taip darau mirksiukas.gif
Nes jeigu naudoji riebiems plaukams skirtą, dažnai jis tik nudžiovina galvos odą, žinoma, tuo pačiu ir plaukus. Ir oda ginasi nuo džiovinimo dar labiau besiriebaluodama
Tas pats galioja ir veido odai iš principo, ne tik plaukams
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2009 06 21, 23:13)
Tai be abejo, logiška mirksiukas.gif  Aš jau seniai taip darau mirksiukas.gif
Nes jeigu naudoji riebiems plaukams skirtą, dažnai jis tik nudžiovina galvos odą, žinoma, tuo pačiu ir plaukus. Ir oda ginasi nuo džiovinimo dar labiau besiriebaluodama
Tas pats galioja ir veido odai iš principo, ne tik plaukams

Pritariu 4u.gif

Man taip ir buvo ir su veidu ir su plaukais.

Visada kai ateidavau pirkti krema man siulydavo misriai odai, o as vis turedavau problemu tiek su veido berimu tiek su serpetojimu.
dabar naudoju Kvapu namu Subalansuota alieju normaliai odai ir viska veidui naudoju tik naturalius. Siuo metu negaliu patiket, kad kazkada didziausius pinigus leidau kremams, kurie man tik kenkdavo.

Plauakms naudoju taip pat naturalias priemones, tiek sampunus tiek losionus.
Labiausiai padejo nuo plauku riebalavimosi "Metos" ekologiski ekstraktai: dilgeliu, berzu lapu-pumpuru bei specialiai skirtas riebiems plaukams.

Ir viskas daug pigiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2009 06 21, 20:24)
o kur pirkai šitą šampūną?

pirkau Šiauliuose sveikų produktų krautuvėlėje, importuoja šiuos šampūnus Sanga, gal rasi informacijos kur dar galima įsigyti mirksiukas.gif

deimantech, kurios iš natūralių priemonių labiausiai tiko (be tų ekstraktų)?
Atsakyti