Įkraunama...
Įkraunama...

Riebūs plaukai

QUOTE(rutuliak @ 2005 03 26, 15:25)
Va mano plaukai irgi labai riebaluojasi, bet ta beda isgydziau su AVON sampnu, taciau paskui nusikirpau grifkele. Po to nei AVOn nepadejo, plaukus tekdavo plauti kas diena. Dabar naudoju Dove sampna, labai gerai padeda, galiu isbuti neplovus iki 2-3 dienas. Tas sampnuas apie senatve yra Herbal esencis zalios spalvos su kivi ir ginkanais. Man labai padejo, tikrai geras, drauge bande irgi sake liuks.

Nelabai supratau, o kas pasikeite grifka nusikirpus? ar plaukai kitokie tapo? g.gif Sakyciau tokie patys, ir nieko sampunai negydo (bent jau ne nuo besirebaluojanciu plauku!!!), tik kad grifka tu dazniau lieti rankomis, pasitaisai, ir siaip ji lieciasi su kaktos oda, kuri daug pas ka yra riebi. Stai toks ir gydymas.
O tos nesamones apie tai, kad kuo ilgiau neplauni - tuo ilgiau nesiriebaluoja - tai cia nezinau kas sugalvojo... Jei veido oda riebi, tai ka su ja darom? Valom, plaunam, visokiom priemonem tepam... Zodziu, palaikom svariai ir graziai. O kuo galvos oda blogesne? Ka su ja daryt siulome? umn.gif Laikom nesvariai ir tikimes, kad nesiriebaluos? Nu kur gi logika???
Amerikieciai galva plauna kiekviena diena - ir nieks dar nuo to nenupliko. Be to, cia gal mociutems musu galima budavo galvos neplauti... O pas mus - gatve pavaikstai mieste - ir ant plauku jau visokiu nesamoniu lieka. Oras nebe toks geras, uzterstas... unsure.gif Taigi reikia ir galvos oda rupintis. Ir plauti pagal poreiki - jei riebaluojasi kiekviena diena, tai ir plaut teks... Pas mane tokia pati problema, ir priejau isvada, kad nieko as su ja nepadarysiu, ir is viso - jokia cia problema, tereikia savo plaukuciams skirti daugiau laiko. drinks_cheers.gif

QUOTE(inore @ 2005 03 26, 19:20)
As girdejau viena patarima bet dar pati nebandziau. Pas mane plaukai labai riebaluojasi, plaut turiu kasdien. Viena kirpeja sake kad galima padaryti kaip dedantis chemini su tais chemikalais, viska daryt kaip cheminiam tik negarbanoti, sake poveikis tikrai yra. Man jau beviltiska viska isbandziau tai manau reiktu pabandyti taip padaryt, gal is tiesu ne taip riebaluotusi.

Inore, paskaityk virsuj, as buvau susidejus chemini... Neilgam jis tepadeda, tas drastiskas budas ir nenoras plauku plauti kasdien smile.gif Gaila, kad musu klimatas ne siltas. Amerikoj pati plaudavau galva kiekviena miela diena, ir laikiau tai normaliu dalyku. Pas mus problematiskiau. Bet tereikia prie to priprast. Isbandziau isgirtaji Herbal essences - snipstas... Vis tiek plaukai po 2 dienu nesvarus atrodo, reikia plauti.
O po cheminio - atauge nauji plaukuciau taigi riebaluojiasi. Tai koki sampuna pirkt? Dabar eisiu kirptis, nes galai jau i plaukus nebepanasus po to cheminio. Kaip plastmasiniai. Nebenoriu cheminiu schmoll.gif

Vienzo, pasidariau as isvada, kad teks juos plauti, jei norime tureti grazius ir sveikus 4u.gif Ir jokie sampunai nepades. tongue.gif Pasiduodu. surrender.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frosted_berry: 27 kovo 2005 - 10:53
vaje vaje, ir man tas pats.. cry.gif
pasiklausau kartais, kazkam sampunai yvairus padeda, o man nieko, tai net verkti norisi..
savo plaukuciu isvis stengiuosi neliesti, nes tada jau super greit susiriebaluoja..
dabar naudoju Nivea riebiems plaukams- visai nieko, bet tik 2dienom, ir tai, antra diena palaidais nepavaiksciosi..
Atsakyti
QUOTE(Sesilija @ 2003 08 21, 00:09)
Prisiminiau apie kazkada girdeta 10 dienu programa riebiems plaukams. Esme tokia: 10 d. is eiles reikia plauti galva bet kokiu riebiems plaukams skirtu sampunu ir leisti isdziuti naturaliai. Pati vis neturiu laiko, visa laika dziovinu plaukus dziovintuvu, nes kitaip siaubingai susigarbanoja. Jei isbandysite, pasidalinkite ispudziais!

NESAMONE, as sia programa vykdau jau metus ir ka? ogi nieko riebus kaip visad..
Atsakyti
QUOTE(body @ 2005 03 27, 14:41)
NESAMONE, as sia programa vykdau jau metus ir ka? ogi nieko riebus kaip visad..

Is tiesu kazkiek tiesos tame yra, bet tik tiek, kad dziovinant fenu, nuo karsto oro issiplecia odos poros, padideja riebalu issiskyrimas, taigi plaukai greiciau riebaluojasi. Bet as bandziau ir taip, ir anaip dziovinti - gal kazkiek jie ir maziau riebaluojasi, bet vis tiek antra diena jau galva reikia plauti... O 10d. ar metus sia "programa" vykdyti - cia jau sakyciau jokio skirtumo nera mirksiukas.gif
Body, jei turi laiko - tai tik sveikinu, kad galva taip dzioviniesi, plaukams fenas tokrai kenkia, net jei tu nekarstai dziovini - vis tiek toks poveikis, kaip ir nuo vejo - jie per daug dregmes praranda... sad.gif As kai turiu laiko taip pat duodu bent kiek isdziut, o po to "damusu" su fenu smile.gif bet kadangi dazniausiai laiko neturiu, tai... doh.gif
Atsakyti
Na mano plaukai anksciau normalus buvo, galedavau neplaut kokias keturias dienas laisvai biggrin.gif , o daba kazkas baisaus. jau kokia puse metu kaip mano plauko struktura pasikeitus: plaukas labai minkstas ir labai greit susiriebaluoja. kai issiplaunu galva, plaukai grazus, garbanoti atrodo ju labai daug, o kita diena siaubas, visi priglude, issitiesine ir jau reiktu galva plaut, su kokiais tik sampunais nebandziau. o anskciau plaikau kai stagarai budavo, gali po savaite neplaut doh.gif . daba kas paliecia plaukus tai iskart sako, kokie svelnus ir minksti. sudas, oi tongue.gif kai buvo kieti, tai bent ilgiau laikydavosi neplauti. nzn nzn, vargas, o kai jie dar ilgi... doh.gif
Atsakyti
tai gal kuri zinot to sampuno pavadinima, kur per reklama kazkoks vyras pasensta? biggrin.gif nemaciau as tos reklamos kazkaip...
Atsakyti
Aš irgi turėjau tokią bėdą, bet pabandžiau Mirra Lux šampūną ir toniką riebiems plaukams, nežinau, ar ilgam, bet kol kas poveikis yra thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jamie @ 2005 04 22, 15:20)
tai gal kuri zinot to sampuno pavadinima, kur per reklama kazkoks vyras pasensta? biggrin.gif  nemaciau as tos reklamos kazkaip...

Nugi jau rašė moteros - NUO HERBAL ESSENCES ŽALIO ŠAMPŪNO RIEBIEMS KATINAMS tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy @ 2005 04 22, 19:42)
Aš irgi turėjau tokią bėdą, bet pabandžiau Mirra Lux šampūną ir toniką riebiems plaukams, nežinau, ar ilgam, bet kol kas poveikis yra thumbup.gif  mirksiukas.gif

Kur pirkai?

QUOTE(Ratatankė @ 2005 04 22, 21:26)
Nugi jau rašė moteros - NUO HERBAL ESSENCES ŽALIO ŠAMPŪNO RIEBIEMS KATINAMS tongue.gif

laugh.gif biggrin.gif laugh.gif biggrin.gif Prajuokinai... Uzteks tiesiog zalio Herbal Essences...
Tiesa, pabandziau plauti galva ir balzamu po plovimo netepti, nu biski ilgiau nesiriebaluoja, bet jau su sukavimu problemos tada... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frosted_berry: 23 balandžio 2005 - 09:10
Na. Jūs ir duodat. Tai cheminį, kad nesiriebaluotų, tai rečiau plaut. Pasirinkit šampūną, skirtą kasdieniam vartojimui ir plaukit į sveikatą. Taip darau jau daugiau nei 10 metų ir tikrai nesu plika. Aišku, palepinu plaukus balzamais, kaukėm.
Atsakyti
QUOTE(rosa @ 2005 04 23, 18:00)
Na. Jūs ir duodat. Tai cheminį, kad nesiriebaluotų, tai rečiau plaut. Pasirinkit šampūną, skirtą kasdieniam vartojimui ir plaukit į sveikatą. Taip darau jau daugiau nei 10 metų ir tikrai nesu plika. Aišku, palepinu plaukus balzamais, kaukėm.

O kodel turetum nuplikti? g.gif Jei tavo plaukai susiriebaluoja per diena, tai ir reikia juos kasdien plauti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 04 23, 08:53)
Kur pirkai?

Jei domina, parašyk į AŽ, nes reklama forume neleidžiama doh.gif mirksiukas.gif Ši kosmetika tik per platintojus thumbup.gif
Atsakyti