QUOTE(rutuliak @ 2005 03 26, 15:25)
Va mano plaukai irgi labai riebaluojasi, bet ta beda isgydziau su AVON sampnu, taciau paskui nusikirpau grifkele. Po to nei AVOn nepadejo, plaukus tekdavo plauti kas diena. Dabar naudoju Dove sampna, labai gerai padeda, galiu isbuti neplovus iki 2-3 dienas. Tas sampnuas apie senatve yra Herbal esencis zalios spalvos su kivi ir ginkanais. Man labai padejo, tikrai geras, drauge bande irgi sake liuks.
Nelabai supratau, o kas pasikeite grifka nusikirpus? ar plaukai kitokie tapo?

O tos nesamones apie tai, kad kuo ilgiau neplauni - tuo ilgiau nesiriebaluoja - tai cia nezinau kas sugalvojo... Jei veido oda riebi, tai ka su ja darom? Valom, plaunam, visokiom priemonem tepam... Zodziu, palaikom svariai ir graziai. O kuo galvos oda blogesne? Ka su ja daryt siulome?

Amerikieciai galva plauna kiekviena diena - ir nieks dar nuo to nenupliko. Be to, cia gal mociutems musu galima budavo galvos neplauti... O pas mus - gatve pavaikstai mieste - ir ant plauku jau visokiu nesamoniu lieka. Oras nebe toks geras, uzterstas...

QUOTE(inore @ 2005 03 26, 19:20)
As girdejau viena patarima bet dar pati nebandziau. Pas mane plaukai labai riebaluojasi, plaut turiu kasdien. Viena kirpeja sake kad galima padaryti kaip dedantis chemini su tais chemikalais, viska daryt kaip cheminiam tik negarbanoti, sake poveikis tikrai yra. Man jau beviltiska viska isbandziau tai manau reiktu pabandyti taip padaryt, gal is tiesu ne taip riebaluotusi.
Inore, paskaityk virsuj, as buvau susidejus chemini... Neilgam jis tepadeda, tas drastiskas budas ir nenoras plauku plauti kasdien

O po cheminio - atauge nauji plaukuciau taigi riebaluojiasi. Tai koki sampuna pirkt? Dabar eisiu kirptis, nes galai jau i plaukus nebepanasus po to cheminio. Kaip plastmasiniai. Nebenoriu cheminiu

Vienzo, pasidariau as isvada, kad teks juos plauti, jei norime tureti grazius ir sveikus