Na va, galiu pasigirti, kad kolkas esu labai patenkinta tuo ka isigyjau, na t.y. siuo metu jau 4 dienas naudojau zeniac prausikli, actipur krema , o to su spalva kolkas nenaudoju nes per daug sausina, tai paprasta actipur be spalvos naudoju, ir vakare zeniac lp tas zeniac lp tai tikrai lb fainas ir visos priemones kvepia lb skaniai : )) aisku dar lb trumpai naudoju, bet manau kad jau po truputi padeda : ) po savaites dar parasinesiu kaip sekas
Šitam http://www.balticpha...a...ang=lt&id=6 psl perskaiciau, kad i actipur ieina mikrokempineles, o kazin, jos nekemsa poru? mano didžiausia problema - inkstirai, galvoju gal padėtų zeniac priemonės, bet į jas įeina visokių rūgščių, tai turbūt negalima bus eit į soliariumą?
na va, jau beveik menesis kaip naudoju sias priemones, bet nznau, stebuklo jos nedaro..turbut tikejaus per daug inkstiru nenaikina, na spuogeliu gal kiek apmazejo, ir ziauriai sausina oda..
Sveikos, as zeniac ir actipur naudoju jau trys metai, tai nusiskundimu neturiu, tik va, vasara su saule reaguoja, matyt tos rugstys, kurios sudetyje yra. Nera veidelis spindintis, karts nuo karto iskyla vienas kitas spuogelis. Bet seip, kiek esu isbandziusi priemoniu nuo spuogu, geresniu uz sias neradau
QUOTE(pumaxxx @ 2010 04 07, 13:22)
Sveikos, as zeniac ir actipur naudoju jau trys metai, tai nusiskundimu neturiu, tik va, vasara su saule reaguoja, matyt tos rugstys, kurios sudetyje yra. Nera veidelis spindintis, karts nuo karto iskyla vienas kitas spuogelis. Bet seip, kiek esu isbandziusi priemoniu nuo spuogu, geresniu uz sias neradau
Vasarą jei naudoji kremukus su AHA rūgštimi ( zeniac ir actipur turi) tai reikia papildomos apsaugos
QUOTE(nenu @ 2010 04 07, 13:13)
na va, jau beveik menesis kaip naudoju sias priemones, bet nznau, stebuklo jos nedaro..turbut tikejaus per daug inkstiru nenaikina, na spuogeliu gal kiek apmazejo, ir ziauriai sausina oda..
aš rezultatą tik po kelių mėnesių pajaučiau, bet čia kiekvienam individualiai. inkštirų neišnaikino (tam naudoju kaukes), bet odos būklę sutvarkė kol kas tai geriausios iš mano naudotų priemonių.
QUOTE(irmulia @ 2010 04 07, 15:09)
Vasarą jei naudoji kremukus su AHA rūgštimi ( zeniac ir actipur turi) tai reikia papildomos apsaugos
Tai cia pirmam kartui pamoka buvo, kai net nepagalvojau apie tokias pasekmes
Dar sausai odai naudoju is tu paciu Duo skin hydranta, tikrai greit susitvarko odele
Kagi, praėjo keli mėn. ( nuo 2009 12 31 d.) kai vėl atnaujinau šių priemonių naudojimą ir visai nesiskundžiu aišku, gerokai sausina, tad tenka dar papildomai kitą kremą naudoti, bet rezultatai akivaizdūs
QUOTE(irmulia @ 2010 04 09, 13:05)
Kagi, praėjo keli mėn. ( nuo 2009 12 31 d.) kai vėl atnaujinau šių priemonių naudojimą ir visai nesiskundžiu aišku, gerokai sausina, tad tenka dar papildomai kitą kremą naudoti, bet rezultatai akivaizdūs
Kokios rugstys sioje produkcijoje? Ir ar yra produktai su skirtingais % rugsciu?
QUOTE(Maserati @ 2010 04 09, 17:47)
Kokios rugstys sioje produkcijoje? Ir ar yra produktai su skirtingais % rugsciu?
Zeniac kremuose yra AHR RUGSTYS-MIGDOLINE RUGSTIS-Zeniac lp Kreme 5 proc., o LP FORTE - 9 proc.
ACTIPUR kremai rugsciu neturi, taigi juos gali naudoti istisus metus.
As taip pat uz sias priemones , taciau pagal odos tipa reikia atsirinkti ir jei pajauciate kad pradeda sausinti, tuomet vakarais drekinanti krema reikia naudoti, kad atstatyti odos barjera.
na stai ir as prisiskaiciau apie ivairius kremus riebiai odai ir nusipirkau cia taip isgirta Actipur.
deja, nepateisino jis mano vilciu ir nebesuprantu ko cia visi ji taip giria.
mano oda riebi, buna spuogeliu giluminiu. taigi galvojau sis actipur kremas su spalva pades atrodyti geriau (oda taps matine bent jau dienos metu)
deja nieko panasaus. pasitepus ant svarios odos jau po valandos blizgejo nosis o veliau ir visa T zona...
lyginant su kreminemis pudromis jis geresnis ,nes bent jau neatrodo kaip kauke ant veido, taciau visa kita apie tai, kad "mažina riebalų sekreciją, greitas ir stiprus antibakterinis veikimas. Dėka mikrokempinėlių oda atrodo matinė. Efektyviai šalina spuogus ir inkštyrus bei drėkina odą" yra kliedesiai...
gaila sumoketu pinigu...
deja, nepateisino jis mano vilciu ir nebesuprantu ko cia visi ji taip giria.
mano oda riebi, buna spuogeliu giluminiu. taigi galvojau sis actipur kremas su spalva pades atrodyti geriau (oda taps matine bent jau dienos metu)
deja nieko panasaus. pasitepus ant svarios odos jau po valandos blizgejo nosis o veliau ir visa T zona...
lyginant su kreminemis pudromis jis geresnis ,nes bent jau neatrodo kaip kauke ant veido, taciau visa kita apie tai, kad "mažina riebalų sekreciją, greitas ir stiprus antibakterinis veikimas. Dėka mikrokempinėlių oda atrodo matinė. Efektyviai šalina spuogus ir inkštyrus bei drėkina odą" yra kliedesiai...
gaila sumoketu pinigu...