Zeniac kremuka panaudojau gan trumpai, kol oda susitvarke, neliko jokiu spuogeliuku skausmingu dabar Actipur kremukas, is pradziu viskas ok, dabar pastebejau, kad jis nepakankamai drekina oda, po uzitepimo, oda ji tiesiog sugeria ir lieka sausoka... del to piestuko pavieniams spuogeliams teko ji matyti, bet nepirkau, dabar manau - susigundysiu juo
QUOTE(vikaripe @ 2010 03 07, 21:29)
norėjau pasiteirauti ar zeniac kremukas nesausina odos? labai norėčiau jį įsigyti, gal tiks mano laaabai probleminei odai
Zeniac sausina , todel ji reikia tepti tik ant probleminu odos vietu : pvz, kur spuogeliai ar paraude
QUOTE(Centime @ 2010 03 07, 15:01)
Gal kas bandėte Actipur Valomosias putas ar Valomąjį gelį (prausikį)? Kaip jie,o beje kur jūs mergaitės perkate šią kosmetiką, nes tik pas kosmetologę aš gavau- sakau gal kur pigiau galima?
pirkti maciau ir Farma vaistinese
bandziau actipur prausikli, kai dar buvo senose pakuotese - melynose - man prastai makiaza nuvalydavo ypac, jei budavau pasitepus kremine pudra ir labai neskalsus - mazai putoja, daug susinaudoja - neekonomiskas palyginus su kaina
kelis kartus panaudojau actipur krema sus spalva - atsirado peroralinis dermatitas, tai daugiau tikrai nepirksiu kazka jie pakeite sudeti matyt, nes nuo senojo taip nebuvo naudojau metus laiko
Buvau sian pas dermatologa, tai irgi parekomendavo Zeniac plaunamaji valomaji geli, dar Zeniac LP krema vakarui ir Actipur krema sviesiai odai, bet jei visus iskart pirkt tai ojojoj, dabar tiek neturiu perskaiciau visa tema, tai atrodo kad tikrai verti siti dalykeliai visi to, bet yra kam ir nepadejo.. O gal zinot kurioj vaistinej pigiausiai galima ju isigyti?
Kas jau vartoja ilgiau, gali gal pasakyti ar sios priemones naikina randelius ? man jie labiausiai siuo metu kelia nerima..
Kas jau vartoja ilgiau, gali gal pasakyti ar sios priemones naikina randelius ? man jie labiausiai siuo metu kelia nerima..
QUOTE(nenu @ 2010 03 08, 15:29)
Buvau sian pas dermatologa, tai irgi parekomendavo Zeniac plaunamaji valomaji geli, dar Zeniac LP krema vakarui ir Actipur krema sviesiai odai, bet jei visus iskart pirkt tai ojojoj, dabar tiek neturiu perskaiciau visa tema, tai atrodo kad tikrai verti siti dalykeliai visi to, bet yra kam ir nepadejo.. O gal zinot kurioj vaistinej pigiausiai galima ju isigyti?
Prausiklis Zeniac tai man neypatingas, būna ir geresnių. Jei prausiklį turit omeny.
O Zeniac LP kremukas labai patiko
Zeniac prausiklis man maziau patiko nei Actipur , pastarasis tikrai geriau putoja ir kvepia maloniau
Na vat, ir bijau kad vieniems geras, kitiems nelabai.. Buvau va katik vaistinej gedimino pr., apsiziurejau kainas, tai galvoju kolkas pirkt actipur sviesiai odai, nes nlb gero kremo turiu, tai pradesiu nuo sito gal.. Dar mastau kad reik kuo maziau visko naudot ir maziau demesio kreit turbut i tuos spuogelius, nes pastebejau tada geriau truputi
O kai paklausiau apie ta actipur, tai buvo ant dezutes parasyta lengvo arba vidutinio atspalvio ar kazkas pan., tai cia tas sviesus taip vadinasi skaitos, ar yra dar atskirai sviesus? nes kiek girdejau rodos tik sviesus ir tamsus yra, bijau po to ne pa nusipirkt...
O kai paklausiau apie ta actipur, tai buvo ant dezutes parasyta lengvo arba vidutinio atspalvio ar kazkas pan., tai cia tas sviesus taip vadinasi skaitos, ar yra dar atskirai sviesus? nes kiek girdejau rodos tik sviesus ir tamsus yra, bijau po to ne pa nusipirkt...
QUOTE(nenu @ 2010 03 08, 21:09)
Na vat, ir bijau kad vieniems geras, kitiems nelabai.. Buvau va katik vaistinej gedimino pr., apsiziurejau kainas, tai galvoju kolkas pirkt actipur sviesiai odai, nes nlb gero kremo turiu, tai pradesiu nuo sito gal.. Dar mastau kad reik kuo maziau visko naudot ir maziau demesio kreit turbut i tuos spuogelius, nes pastebejau tada geriau truputi
atspalviai tik 2 - sviesus ir tamsus o del prausiklio - prasyk meginelio
QUOTE(irmulia @ 2010 03 11, 15:44)
Bandyk uzklausti universitetineje vaistineje arba pas oficialius atstovus LT
Savaites pradzioje Universiteto vaistineje buvau-tai jokiu meginuku neturejo . O Actipur kremas su spalva (sviesiausias) sviesiai odai tikrai bus per tamsus. Siaip neblogas, bet ilgainiui naudojant, eme sausinti oda
Man spalva tai gal ir nieko, bet kolkas negaliu naudot, nes uzsitepiau tai ziauriai per sausa oda,tai iskart ir nusiploviau, reik pirma kazkaip drekint turbut labiau.. nznau..gaila pinigu daros jau
QUOTE(nenu @ 2010 03 11, 22:18)
Man spalva tai gal ir nieko, bet kolkas negaliu naudot, nes uzsitepiau tai ziauriai per sausa oda,tai iskart ir nusiploviau, reik pirma kazkaip drekint turbut labiau.. nznau..gaila pinigu daros jau
sitas kremukas turi savybe prisitaikyt prie odos - pradzioje lyg ir matosi serpetojimai, bet kiek palaukus - jau nebe isbandyk ir neskubek nuplauti o drekinimui galima nusipirkti kokia kauke, tarkim yra dermatologine Bioderma Sensibio ar Hydrabio