Įkraunama...
Įkraunama...

Noreva - LED priemonės

Aš kartoju viską nuo pradžių : Zeniac prausiklis (Zeniac Gel Purifiant), tada Zeniac kremukas plonai odai (Zeniac LP Soin Kératorégulateur). Vėliau pereisu prie Actipur prausiklio be muilo (Actipur Dermo-Nettoyant sans savon) ir kremukų: gydomasis dieninis ( Actipur Crème Matifiante Anti-imperfections) bei maskuojantis kremukas (Actipur Crème Teintée Claire) mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau klausiau kitoj temoj, bet dar ir cia pasikartosiu biggrin.gif noriu isbandyti Actipur krema su spalva, taigi kaip jis maskuoja? ar uzmaskuotu mazus spuogelius ir nelabai ryskius kapiliarus? ar ant veido neatrodo kaip kauke? ir koki atspalvi reiketu imti vidutinio tamsumo odai? 4u.gif bijau, kad tas tamsus, nebutu labai oranzinis, o sviesus - lb jau isblyskintu, o ant rankos pabandzius nlb ir suprast eina.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2010 01 20, 19:38)
Jau klausiau kitoj temoj, bet dar ir cia pasikartosiu biggrin.gif noriu isbandyti Actipur krema su spalva, taigi kaip jis maskuoja? ar uzmaskuotu mazus spuogelius ir nelabai ryskius kapiliarus? ar ant veido neatrodo kaip kauke? ir koki atspalvi reiketu imti vidutinio tamsumo odai? 4u.gif  bijau, kad tas tamsus, nebutu labai oranzinis, o sviesus - lb jau isblyskintu, o ant rankos pabandzius nlb ir suprast eina.. g.gif

Mažus spuogelius ir kapiliarus užmaskuotų, labai neblogai maskuojantis. O dėl tamsumo... nežinau, tiesą sakant. Aš natūrali šviesiaodė (na ne baltutėle oda, tokia šiek tiek persikine), tai man šviesiausias atspalvis truputį per tamsus.
Šiaip siūlau kaip spalvą taisyt - ant viršaus kompaktinės pudros su šepetuku stambiu šiek tiek. Aš taip dariau, kai vienas atspalvis kitos krempudros pasidarė per šviesus vasarą - tai tepdavau jį, o ant viršaus man kiek per tamsią kompaktinę vos vos šepetuku patapšnodavau. Gaudavosi labai natūralus ir gražus veido atspalvis... Ir dabartinę per tamsią su šviesesne pudra taisau.
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2010 01 20, 20:38)
Jau klausiau kitoj temoj, bet dar ir cia pasikartosiu biggrin.gif noriu isbandyti Actipur krema su spalva, taigi kaip jis maskuoja? ar uzmaskuotu mazus spuogelius ir nelabai ryskius kapiliarus? ar ant veido neatrodo kaip kauke? ir koki atspalvi reiketu imti vidutinio tamsumo odai? 4u.gif  bijau, kad tas tamsus, nebutu labai oranzinis, o sviesus - lb jau isblyskintu, o ant rankos pabandzius nlb ir suprast eina.. g.gif

Sveika, as esu sviesiaode, bet naudoju ta tamsiasne, tai galiu pasakyti, kad tikrai nera ji labai tamsi, bet as maisau ja su drekinanciu kremuku, nes man sausina oda labai ji viena smile.gif tai tiek smile.gif perku gal kau 4 ar 5 karta ir esu patenkinta jau vien del to , kad nekemsa poru ir atrodo naturaliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciukas @ 2010 01 20, 20:25)
Sveika, as esu sviesiaode, bet naudoju ta tamsiasne, tai galiu pasakyti, kad tikrai nera ji labai tamsi, bet as maisau ja su drekinanciu kremuku, nes man sausina oda labai ji viena smile.gif tai tiek smile.gif perku gal kau 4 ar 5 karta ir esu patenkinta jau vien del to , kad nekemsa poru ir atrodo naturaliai smile.gif

Nesakau, kad ji labai tamsi, tačiau mano ir plaukai natūraliai šviesūs, ir oda dėl to šviesesnė - bet žinau, kam šviesesnis atspalvis buvo per šviesus, nors irgi skaito save šviesiaode smile.gif Aš su šviesesniu atspalviu atrodau kaip šiek tiek įdegus.
Atsakyti
rekomendavo ir man odos gydytoja zeniac piestuką spuogams, tik va dar nežinau ar padeda jis man kažkiek g.gif ar yra naudojančių? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 01 26, 20:50)
rekomendavo ir man odos gydytoja zeniac piestuką spuogams, tik va dar nežinau ar padeda jis man kažkiek  g.gif  ar yra naudojančių?  bigsmile.gif

pieštuko neteko bandyti, bet dėl zeniac plonai odai - esu visiškai patenkinta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 01 26, 20:50)
rekomendavo ir man odos gydytoja zeniac piestuką spuogams, tik va dar nežinau ar padeda jis man kažkiek  g.gif  ar yra naudojančių?  bigsmile.gif

Jei turite minty tą su plonu galiuku (gelis), na kur puslapis atgal įdėta foto- tai aš jį naudoju jau senokai, jo užtenka labai ilgam,o ir padeda labai, labai ilgai nesusitvarkiau su spuogeliais tik ant kaktos, juo pasinaudojau ir kaip ranka nuėmė. Kol neatsiranda kokių spuogelių - nenaudoju,nes ir nepataria,kol nėra poreikio neteplioti...tad tikrai pateisino mano viltis, nors tikrai pirkdama abejojau kai pasakė kaina kosmetologe mirksiukas.gif

Gal kas bandėte Actipur Valomosias putas ar Valomąjį gelį (prausikį)? Kaip jie,o beje kur jūs mergaitės perkate šią kosmetiką, nes tik pas kosmetologę aš gavau- sakau gal kur pigiau galima? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Centime: 07 kovo 2010 - 14:09
QUOTE(Centime @ 2010 03 07, 15:01)
Jei turite minty tą su plonu galiuku (gelis), na kur puslapis atgal įdėta foto- tai aš jį naudoju jau senokai, jo užtenka labai ilgam,o ir padeda labai, labai ilgai nesusitvarkiau su spuogeliais tik ant kaktos, juo pasinaudojau ir kaip ranka nuėmė. Kol neatsiranda kokių spuogelių - nenaudoju,nes ir nepataria,kol nėra poreikio neteplioti...tad tikrai pateisino mano viltis, nors tikrai pirkdama abejojau kai pasakė kaina kosmetologe  mirksiukas.gif

Ne, man ne toks wink.gif
http://www.chaya-sho.....ACTIV 3-4.jpg
Va toks pas mane wink.gif
Man gydytojas irgi sakė tepti ant pavienių spuogelių, kai jū atsiranda, tai retai ir naudoju, bet lyg nieko blogo sakyti negaliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 03 07, 15:22)
Ne, man ne toks wink.gif
http://www.chaya-sho.....ACTIV 3-4.jpg
Va toks pas mane wink.gif
Man gydytojas irgi sakė tepti ant pavienių spuogelių, kai jū atsiranda, tai retai ir naudoju, bet lyg nieko blogo sakyti negaliu  ax.gif

O sakyki, jei vakare pasitepi ant tų spuogelių, tai ryte atsikėlus būna tokia balta plevelė, ta toks apvalkaliukas, kurį reikia nuimti nuo šio pieštuko? Mane truoutį nervina,kad tas baltutė plevelė atsiranda,o ir ant pagalvės lieka, kažkaip nesmagu, sakau gal šitą pamėginti reiktų,kai jau aną pribaigsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Centime @ 2010 03 07, 18:48)
O sakyki, jei vakare pasitepi ant tų spuogelių, tai ryte atsikėlus būna tokia balta plevelė, ta toks apvalkaliukas, kurį reikia nuimti nuo šio pieštuko? Mane truoutį nervina,kad tas baltutė plevelė atsiranda,o ir ant pagalvės lieka, kažkaip nesmagu, sakau gal šitą pamėginti reiktų,kai jau aną pribaigsiu  mirksiukas.gif

Aš jį tepu rytais, nieko ant odos nelieka wink.gif vakarais naudoju kitus išrašytus losjonus, tai šis nebent rytais wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Centime @ 2010 03 07, 14:01)
Jei turite minty tą su plonu galiuku (gelis), na kur puslapis atgal įdėta foto- tai aš jį naudoju jau senokai, jo užtenka labai ilgam,o ir padeda labai, labai ilgai nesusitvarkiau su spuogeliais tik ant kaktos, juo pasinaudojau ir kaip ranka nuėmė. Kol neatsiranda kokių spuogelių - nenaudoju,nes ir nepataria,kol nėra poreikio neteplioti...tad tikrai pateisino mano viltis, nors tikrai pirkdama abejojau kai pasakė kaina kosmetologe  mirksiukas.gif

Gal kas bandėte Actipur Valomosias putas ar Valomąjį gelį (prausikį)? Kaip jie,o beje kur jūs mergaitės perkate šią kosmetiką, nes tik pas kosmetologę aš gavau- sakau gal kur pigiau galima?  mirksiukas.gif

tai jūs naudojate Actipur gelį, ne Zeniac? ax.gif nes lyg ir Zeniac tokio nėra smile.gif beje, aš taip pat naudoju tokį pieštuką, kaip aistuliaa.

mane taip pat domintų Actipur valomosios putos/gelis. g.gif reikės keisti prausiklį pavasarį (oda labiau riebaluojasi), dabar naudojamas (l'occitane raudonųjų ryžių), manau, bus per silpnas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Je t'aime: 07 kovo 2010 - 20:44