Įkraunama...
Įkraunama...

Noreva - LED priemonės

Niu va, perpirkau vienoj temoj actipur šviesią, merginai pasirodė per šviesi. Mano per žiemą išblyškusiam snukučiui gal vos tamsoka (lengvą rusvą atspalvį suteikia), bet iš esmės gana natūrali, žiūrėsiu šiandien, kaip visą dieną temps... ir kaip mano odelė reaguos. Ankstesnį kremą atidaviau mamai - anksčiau ir man buvo gerai, bet po 1+ buteliuko pradėdavo labai jau "plaukt" pavakare...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alinva: 16 kovo 2009 - 08:26
[Ir as naudoju Actipur su atspalviu, labai patinka. Taciau vakarais daznai naudoju drekinanti Duoskin krema, labai greitai dregme atstato, nuramina oda.
Atsakyti
sveikutes,
as taip pat naudoju zeniac kosmetika.turiu pasakyti labai gera.rezultatai puikus. thumbup.gif pagaliau matau,kad veidukas gyja nuo spuogeliu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif aisku svarbiausia issirinkt geriausiai odai tinkanti,o tada pagydyti.man jau ir veiduko valymo nebereikia daryti.o iki tol kas menesi lekti reikedavo.
Atsakyti
QUOTE(sandra.g @ 2009 03 30, 16:06)
sveikutes,
as taip pat naudoju zeniac kosmetika.turiu pasakyti labai gera.rezultatai puikus. thumbup.gif pagaliau matau,kad veidukas gyja nuo spuogeliu thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif aisku svarbiausia issirinkt geriausiai odai tinkanti,o tada pagydyti.man jau ir veiduko valymo nebereikia daryti.o iki tol kas menesi lekti reikedavo.

o ka naudoji..? is zeniac..? ax.gif
as kazko noriu nakciai .. tik nzn ka issirinkti, galvoju apie gali.,. maciau, reijk gal su vaistininke pasitarti.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2009 03 16, 10:25)
Niu va, perpirkau vienoj temoj actipur šviesią, merginai pasirodė per šviesi. Mano per žiemą išblyškusiam snukučiui gal vos tamsoka (lengvą rusvą atspalvį suteikia), bet iš esmės gana natūrali, žiūrėsiu šiandien, kaip visą dieną temps... ir kaip mano odelė reaguos. Ankstesnį kremą atidaviau mamai - anksčiau ir man buvo gerai, bet po 1+ buteliuko pradėdavo labai jau "plaukt" pavakare...

Na, ir kokie atsiliepimai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpulpulka @ 2009 04 03, 19:10)
Na, ir  kokie atsiliepimai? bigsmile.gif

Dar nedaug naudojau, nebuvo nuotaikos mozotis smile.gif tuo labiau, kad man kiek tamsoka, šiek tiek įdegti reiktų... Šiaip net nežinau - sausina odą šiek tiek, tas tiesa, bet kartu gerai, kad spuogeliai gyjantys gerai nusausėja. Vis tiek nakčiai drėkinantį naudoju ir dėl gydomųjų priemonių, tai nusausėjimas įtakos neturi. į pavakarę šiek tiek blizgėt pradeda, bet šiaip labai natūraliai ir gražiai atrodo, maskuoja neblogai, spuogelių... hm, na keli buvo, bet negaliu sakyt, kad labai daug atsiranda vien nuo jos - gal jie ir taip būtų atsiradę. Tai kaip ir dedu didelį pliusą smile.gif ir mažą minusiuką dėl spalvos smile.gif
Atsakyti
[quote=La.lune,2009 02 21, 21:12]
Nesenai buvau pas dermatologe, ji man pasiule naudoti ACTIpur serija, todel, kad mane beria mazais mazais spuogiukais ir inkstyru daug. O sake, jeigu butu dideli spuogai, tuomet reiktu rinktis ZENIAC priemones. Toks ir skirtumas. Dar kolkas nenusipirkau. Vis galvoju, tiek daug pinigeliu kainuos....

Na ar bandei is siulytu kremu ka nors?
Maziems spuogeliams (vadinamiems "tarka"),kaip tik padetu Zeniac kremas, o jei dideli giluminiai uzdegiminiai spuogai, tai Actipur linija, nes ji skirta jautriai odai.
Atsakyti
Mes vakar su drauge užsisakėme Zeniac ir Actipur priemonių iš Prancūzijos. Na gerokai pigiau nei LT pirkti - vienos priemonės kaina su atsiuntimu apie 40 Lt. Draugė naudoja Actipur jau kažkelis mėnesius, tai labai patenkinta, o aš nusprendžiau Zeniac losjoną didesniems plotams naudoti, nes man nugarą vis paberia. Žiūrėsim, kaip rezultatas.
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2009 12 09, 12:28)
Nuorodą gal galima? Kaip apmokėjimą darėt - pavedimu ar paypal? Jei pavedimu, ar daug nuskaičiuoja? Man krempudra kiek tamsoka, bet šiaip irgi tinka...

http://stores.shop.e...c0Q2em14?_pgn=1

Dėl vienos prekės neapsimoka, nes siuntimas 18.50 eur ir plius po 1 eur už kiekvieną papildomą prekę. Mes pirkome 8 prekes, tai siuntimas 29.50 eur.
Atsakyti
po ilgokos pertraukos sugrįžau prie Zeniac ir Actipur ir dar kartą įsitikinau, kad jų poveikis yra tiesiog 100 % Jau praėjus kelioms valandoms nuo priemonių panaudojimo jaučiamas teigiamas poveikis - apraminta oda, neatsiranda jokių naujų skausmingų spuogų ar juoduliukų , jokio paraudimo ar pan. thumbup.gif

Ir dėl kainų tai, deja, Lietuvoje tikrai kainos yra dvigubai ir daugiau didesnės nei kitoje Europos šalyje.

Pvz. parsivežiau šių priemonių iš FR, kur kainų skirtumas toks :

už vieno LT vaistinėje pirkto produkto kainą (~ 60lt) FR įsigijau du (vnt. kainuoja ~25lt) ir dar 10 lt lieka thumbup.gif aišku reikia paieškoti,nes skirtingose vaistinėse yra kitas kainų skirtumas, plius internete kiek žiūrėjau irgi vos vos brangiau, nes tikrai ne tiek, kiek tenka LT sumokėti.... doh.gif

Taip kad, merginos, jei turite galimybę nusipirkti iš FR, GB ,DE ar kt. šalies tiesiogiai ar siųstis internetu - pasinaudokite ja, nes Lietuvoje permokėti šitiek tiesiog ranka nebekyla doh.gif doh.gif doh.gif o priemonės tikrai vertos dėmesio.

Beje jei pastebėjote pasikeitė tiek Zeniac tiek Actipur įpakavimas - iš mėlynų-žydrų spalvų perėjo į žalias-šviesiai žalias .

Dabar šios priemonės atrodo štai taip:

Zeniac

user posted image

user posted image

user posted image

Actipur

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Zeniac LP ir man tiko bei patiko.

Jeigu kas žinot, iš kur būtų galima pigiau siųstis, ar galit pasidalinti informacija? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 01 11, 20:28)
po ilgokos pertraukos sugrįžau prie Zeniac ir Actipur ir dar kartą įsitikinau, kad jų poveikis yra tiesiog 100 %  Jau praėjus kelioms valandoms nuo priemonių panaudojimo jaučiamas teigiamas poveikis - apraminta oda, neatsiranda jokių naujų  skausmingų spuogų ar juoduliukų , jokio paraudimo ar pan.  thumbup.gif

Ir dėl kainų tai, deja, Lietuvoje tikrai kainos yra dvigubai ir daugiau didesnės nei kitoje Europos šalyje.

Pvz. parsivežiau šių priemonių iš FR, kur kainų skirtumas toks :

už vieno LT vaistinėje pirkto produkto kainą (~ 60lt) FR įsigijau du (vnt. kainuoja ~25lt) ir dar 10 lt lieka  thumbup.gif  aišku reikia paieškoti,nes skirtingose vaistinėse yra kitas kainų skirtumas, plius internete kiek žiūrėjau irgi vos vos brangiau, nes tikrai ne tiek, kiek tenka LT sumokėti....  doh.gif

Taip kad, merginos, jei turite galimybę nusipirkti iš FR,  GB ,DE ar kt. šalies tiesiogiai ar siųstis internetu - pasinaudokite ja, nes Lietuvoje permokėti šitiek tiesiog ranka nebekyla  doh.gif  doh.gif  doh.gif  o priemonės tikrai vertos dėmesio.

o kurias priemones naudoji? as pati esu naudojus tik attipur pudra, na man ji patinka, suteikia matiskuma ir oda neblizga tikrai ilgai, lyginant su bet kokiom kitom pudrom thumbup.gif
Atsakyti