Įkraunama...
Įkraunama...

Noreva - LED priemonės

Oj... tiek nuomonių, ir visos skirtingos. Buvau pas kosmetologę veido valymui. Ji man pasakė, kad dabar odą išvalys, bet ją reikia gydyti. Davė kažkokį kremuką dienai(jis įpiltas į indelį, tai pavadinimo nežianau) ir Actipur gelį nakčiai. Sakė, žiūrėk kaip oda reaguos, koks bus poveikis ir po to nuspresim ar Zeniac ar Actipur vartosi. Mano oda yra pakankamai išberta. Gaila būtų tokių pinigų, jei nieks nepadės. verysad.gif
Atsakyti
Mane ir atėjus šalčiam, ar nuo baseino ar dar neaišku nuo ko baisiai bert pradėjo... kaip paauglystėj. Šiandien užbėgus nusipirkau Actipur kremuka su spalva ir prausiklį. Žiūrėsiu, kaip veikia... nusiprausiau jau veiduką, tai traukia, bet dar pakenčiamai. O kremukas visai neblogai padengė - oda labai švelni pasijautė.
Žiūrėsiu, kokie rezultatai bus per pora savaičių - gydys odą ar ne..
Atsakyti
Pradėjau naudoti ACTIpur linijos produkciją: prausiklį, kremuką su spalva ir naktinį kremą. Kolkas oda atrodo ir jaučiasi thumbup.gif
Tikiuosi susitvarkys padidėjęs riebaluotumas
Atsakyti
kas naudojate ilgeliau..? idomu butu isgirsti atsiliepimus , ar padeda , ar vistik tas pats kaip ir nuo visu priemoniu..? ax.gif
Atsakyti
as naudoju ZENIAC prausikli tai jis man issausina oda jei kasdien naudoju,nes mano oda su amziumi pasidare misri is riebios tai tas vietas ir issausina kur sausesne oda
Atsakyti
O nuo kurio tiksliai kremuko oda išlieka matinė? Planuojuosi pirktis ką nors... oda mišri, linkusi spuoguotis, drėkinu anna lotan balansuojamuoju geliu ir alijošiaus geliu, jie truputi spuogelius irgi nuima. Bet ieškau tonuojančio, jei matiškumui padės - ir naktinio. Prausiklį kol kas turiu...
Kol kas didžiausia problema - po kelių h "išplaukiantis" nuo riebalų makiažas, na ir išsiplėtusios poros su inkštiriukais ant nosies.
Atsakyti
QUOTE(Alijena @ 2008 07 16, 23:54)
Naudoju Actipur jau 3 menesiukus. Kosmetologe padare veiduko valyma ir rekomendavo pabandyti sia kosmetika - dieninis, naktinis ir prausiklis. Minejo, kad po savaiteles turetu padaugeti spuogu, nes oda is giliau turetu valytis, nepadaugejo ir kremukai nepadejo.
  Manau kad man tiesiog netiko. Spuogeliai kaip kylo, taip ir tebekyla. Uzsirasiau pas dermatole, gal pades issiaiskinti priezasti del ko taip oda beria.
  Net juokinga - lyg ir ne uz ilgo reikes raukslemis rupintis, o vis dar negaliu atsikratyti paaugliskai isbertos odo  rolleyes.gif

Tai va - galiu parasyti rezultata po puses metu. Apsilankiau pas dermatologe GK klinikoje. Ji apziurejo veida, nustate, kad yra lengva aknes forma. Veidas mano ties smakru ir smilkinias buvo isbertas giluminiais spuogais.
Rekomendavo Biodermos prausikli ir geliuka, bei 4 rusiu tepaliukus, kuriuos reikejo keisti kas vakara. Veidas tikrai pagyjo, jau nebeauga draugeliai vienas ant kito. Dar dave sarasiuka prausikliu ir kremu - pagal finansines galimybes tikrai galima issirinkti sau tinkama.
Dabar belieka gydyti likusius randus. Jau uzsirasiau pas kosmetologe, praejus laikui parasysiu, kokie rezultatai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alijena @ 2009 02 19, 10:00)
Tai va - galiu parasyti rezultata po puses metu. Apsilankiau pas dermatologe GK klinikoje. Ji apziurejo veida, nustate, kad yra lengva aknes forma. Veidas mano ties smakru ir smilkinias buvo isbertas giluminiais spuogais.
  Rekomendavo Biodermos prausikli ir geliuka, bei 4 rusiu tepaliukus, kuriuos reikejo keisti kas vakara. Veidas tikrai pagyjo, jau nebeauga draugeliai vienas ant kito. Dar dave sarasiuka prausikliu ir kremu - pagal finansines galimybes tikrai galima issirinkti sau tinkama.
  Dabar belieka gydyti likusius randus. Jau uzsirasiau pas kosmetologe, praejus laikui parasysiu, kokie rezultatai smile.gif

hm. kas per 4 rusiu tepaliukai.. ? bigsmile.gif
atbek i temele "spuoguotos odos prieziura " ten dalinames kaip gydomes niekadejus spuogus.
Atsakyti
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2009 01 06, 22:16)
Pradėjau naudoti ACTIpur linijos produkciją: prausiklį, kremuką su spalva ir naktinį kremą. Kolkas oda atrodo ir jaučiasi  thumbup.gif
Tikiuosi susitvarkys padidėjęs riebaluotumas

ar tebenaudojat ,ar vis dar patenkinta?
Atsakyti
Nesenai buvau pas dermatologe, ji man pasiule naudoti ACTIpur serija, todel, kad mane beria mazais mazais spuogiukais ir inkstyru daug. O sake, jeigu butu dideli spuogai, tuomet reiktu rinktis ZENIAC priemones. Toks ir skirtumas. Dar kolkas nenusipirkau. Vis galvoju, tiek daug pinigeliu kainuos....
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 04 08, 13:17)
prausimosi zele tik viena is actipur, gali pabandyti biodermos zalios linijos prausikli (pavadinimo nepasakysiu, nes dabar naudoju actipur), naktine zele Gel Physio-Regulateur, dieninis kremas - Physio Creme Purifiante, biodermos drekinamieji kremai - Sensibio Light, Intensive Remoisturising and Soothing Cream ir sudirgusiai odai, kai parasuat oda - Atoderm PO Zinc

Ar dieninis kremukas tinka kaip makiazo pagrindas?
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 02 22, 01:58)
ne Drogui tokios kainos biggrin.gif

aš Actipur kremo su spalva pirksiu, tą šviesiąją kai tik pasirodys, nes ta tamsioji tai  schmoll.gif

per tamsi? g.gif as dabar gerokai nusvilus soliariume, galvoju, kuria man reiktu pirkti is tu dvieju spalvu g.gif
o kuris kremukas cia taip padeda sumazint riebalavimasi? beje, kazkurioj temoj skaiciau, kad dabar sunku siuo priemoniu rasti, kazkas su tiekimu g.gif
Atsakyti