Įkraunama...
Įkraunama...

Noreva - LED priemonės

QUOTE(tikpasilik @ 2014 03 18, 12:23)
Eurovaistineje, 53 lt beveik berods  g.gif  (siaip 70 kainuoja, si men 25 proc visai kosmetikai su medaus kortele, tai gera kaina gavos labai  thumbup.gif  )

Aš ir galvojau ar pritailkytų šiam kremui nuolaidą ar ne. biggrin.gif Liux, pirksiu ir aš. smile.gif
Atsakyti
Aš kelinta diena jau tepuosi Norevos global kremu, nu ir nežinau nežinau...Ant kaktos keli spuogeliai iškilo, virš lūpos giluminis g.gif Tikiuosi čia tik sutapimas. Bandysiu tepti toliau ir stebėti situaciją, nes paskutiniu metu su naudotais produktais Biodermos AKN ir La Roche posay tokius dalykus kaip ir pamiršus buvau.

beje Noreva pirkau už 40 Lt. iš http://www.cocooncenter.co.uk/
Atsakyti
Nusipirkau Acnomega 200, pirmas kartas ant odos nepatinka man jis, ko tai visiskai, patrinus veida "rutuliojasi", toks jausmas, kad pigena uzsitepiau. Gaila, kad susigundziau ir nusipirkau si, kazkada turejau Matidiane dienini simta kart geresnis buvo, odyte svari buvo, zandus kiek sausino tai tik t zonai tepiau. Naktinis - nepatiko, nieko nedare. sad.gif Na tikiuosi, kad ilgiau panaudojus, bent poras pravalys...

Cocosinė, o i Lt siuncia? Mokestis yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amukas: 20 kovo 2014 - 17:58
QUOTE(amukas @ 2014 03 20, 17:55)
Nusipirkau Acnomega 200, pirmas kartas ant odos nepatinka man jis, ko tai visiskai, patrinus veida "rutuliojasi", toks jausmas, kad pigena uzsitepiau. Gaila, kad susigundziau ir nusipirkau si, kazkada turejau Matidiane  dienini simta kart geresnis buvo, odyte svari buvo, zandus kiek sausino tai tik t zonai tepiau. Naktinis - nepatiko, nieko nedare.  sad.gif Na tikiuosi, kad ilgiau panaudojus, bent poras pravalys...

Cocosinė, o i Lt siuncia? Mokestis yra?

Jo, Acnomega toks riebus labai ir jei lieti veidą po to tai veliasi ar kaip čia pasakyt. Jau ryte prieš pudrą jo tikrai nepanaudotum smile.gif
Iš cocooncenter tai siunčiuosi kai šitoj temoj kasnors renką užsakymą, nuo € 149.00 siuntimas į LT nekainuoja mirksiukas.gif tai greitai užsakymas susirenka, o ateina per 3-5 dienas thumbup.gif
Atsakyti
aisku, o turi buti taip, pasitepiau veidas kaip burokas apiplikytas, raudonas ir labai kaista, cia man tik netinka? O ta tema sekt reikia? Ar gali parasyti kai rinks uzsakyma?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amukas: 20 kovo 2014 - 18:12
QUOTE(amukas @ 2014 03 20, 18:11)
aisku, o turi buti taip, pasitepiau veidas kaip burokas apiplikytas, raudonas ir labai kaista, cia man tik netinka? O ta tema sekt reikia? Ar gali parasyti kai rinks uzsakyma?

Sekt nebūtina, tiesiog kai jau kažko reikia eini ir pažiūri ar niekas nerenka iš ten užsakymo, dar aš pavyzdžiui žiūriu, kad Kaunietė rinktų ir t.t.

Mano veidas tikrai nebuvo raudonas. Padarykit pertrauką, kai nusiramins oda vėl pabandykit.
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2014 03 04, 14:56)
Bandau kelios dienos. Oda misri. Neriebina, kolkas nepastebejau kad kimstu. Kelios dienos dar tik, bet kolkas patinka.

Ar tebepatinka Aquareva Light kremukas? 4u.gif kokie atsiliepimai ilgiau panaudojus?
Atsakyti
pastarosiosmis dienomis naudoju matiadiane krema, tikrai gerai matizuoja riebia T zona, taciau sausesne zanduku oda eme pleiskanoti.
Atsakyti
Nutariau ir as po ilgu svarstymu pabandyti Noreva.
Vis delto ilgai rinkausi,nezianojau nuo ko pradeti.

Jau koks menuo smakro sr.kyla giluminiai spuogai doh.gif Smakro srytis kazkokia uztersta ,daug inkstiru.Oda misri.

Nusprendziau pradeti nuo `NOREVA EXFOLIAC ACNOMEGA 200 ir dar nusipirkau NOREVA ACTIPUR piestuka buten lokaliems spuogams.
Nezinau ar nuo teisingu priemoniu pradejau g.gif ,bet pabandysiu panaudoti iki vasaros.

Gal man dar ko reiktu nezinau ,pasimeciau as nuogausybes priemoniu pasiulos doh.gif

Kremuka AQUAREVA drekinanti light taip pat naudoju .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edicike: 07 balandžio 2014 - 20:42
QUOTE(edicike @ 2014 04 07, 20:41)
Nutariau ir as po ilgu svarstymu pabandyti Noreva.
Vis delto ilgai rinkausi,nezianojau nuo ko pradeti.

Jau koks menuo smakro sr.kyla giluminiai spuogai doh.gif Smakro srytis kazkokia uztersta ,daug inkstiru.Oda misri.

Nusprendziau pradeti nuo  `NOREVA EXFOLIAC ACNOMEGA 200  ir dar nusipirkau NOREVA ACTIPUR piestuka buten lokaliems spuogams.
Nezinau ar nuo teisingu priemoniu pradejau  g.gif ,bet pabandysiu panaudoti iki vasaros.

Gal man dar ko reiktu nezinau ,pasimeciau as nuogausybes priemoniu pasiulos doh.gif

Kremuka  AQUAREVA drekinanti light taip pat naudoju .

200 kosmetologė sakė naudoti tik nakčiai, nes jis su rūgštimi ir gan stiprus, tai dabar kai saulytė dažnas svečias, jau nebe patartina teptis dienos metu.
Atsakyti
QUOTE(leksyra @ 2014 04 08, 08:02)
200 kosmetologė sakė naudoti tik nakčiai, nes jis su rūgštimi ir gan stiprus, tai dabar kai saulytė dažnas svečias, jau nebe patartina teptis dienos metu.

Naudoju tik nakciai,ir visada ryte tepuosi krempudra su UV apsauga 4u.gif

Atsakyti
Pradejau ir as naudot. Pirkau Exfoliac serija. Savaite dar tik naudoju, nieko nepakomentuosiu dar. Noriu dar kauke nusipirk, gal bandet g.gif
Atsakyti