Įkraunama...
Įkraunama...

Noreva - LED priemonės

QUOTE(leksyra @ 2014 03 12, 17:56)
Gal kuri naudojat naująjį Exfoliac Global 6? Kokie atsiliepimai?

Aktualu ir man sis kremas g.gif galvoju vietoj atkuriamojo isbandyti global g.gif aisku, musu vaistinese megineliu nebuna g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikpasilik: 13 kovo 2014 - 18:48
global kremuka tepti reikia lokaliai ir jis yra skirtas dideliems , giluminiams spuogams . Bandziau pati , fulfa pratruko po keliu dienu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tikpasilik @ 2014 03 13, 18:41)
Aktualu ir man sis kremas  g.gif  galvoju vietoj atkuriamojo isbandyti global  g.gif  aisku, musu vaistinese megineliu nebuna  g.gif

Man kosmetologė davė porą mėginukų, tai patepliojau veidą ir labai patiko. Veidukas švelnus, matinis. Nepalieka riebus. Aišku, rezultatui kažkokiam pasiekti reikia panaudoti, dėl to labai įdomu, gal kuri jau ilgesnį laiką jį naudoja. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikuute @ 2014 03 13, 21:47)
global kremuka tepti reikia lokaliai ir jis yra skirtas dideliems , giluminiams spuogams . Bandziau pati , fulfa pratruko po keliu dienu  biggrin.gif

na pas mane tokie ir buvo, dabar kolkas ramu ant veido smile.gif Bet profilaktikai kažką norisi naudoti, prieš tai naudojau Biodermos Sebium Global g.gif
Papildyta:
QUOTE(leksyra @ 2014 03 14, 09:10)
Man kosmetologė davė porą mėginukų, tai patepliojau veidą ir labai patiko. Veidukas švelnus, matinis. Nepalieka riebus. Aišku, rezultatui kažkokiam pasiekti reikia panaudoti, dėl to labai įdomu, gal kuri jau ilgesnį laiką jį naudoja. smile.gif

Mano kosmetologė su Oda dirba, o dermatologė mėginėlių neturėjo, nes anot jos, nei viena firma dar jos nenupirkus, tai rekomenduoja, kas efektyviausia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tikpasilik @ 2014 03 14, 12:55)
na pas mane tokie ir buvo, dabar kolkas ramu ant veido  smile.gif  Bet profilaktikai kažką norisi naudoti, prieš tai naudojau Biodermos Sebium Global  g.gif
Papildyta:
Mano kosmetologė su Oda dirba, o dermatologė mėginėlių neturėjo, nes anot jos, nei viena firma dar jos nenupirkus, tai rekomenduoja, kas efektyviausia  biggrin.gif

Kokia cia dermatologe, sakykite? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Siurpuliukas @ 2014 03 14, 15:27)
Kokia cia dermatologe, sakykite? ax.gif

Ji dirba Biofirst klinikoje, nezinau ar taip galima viesinti pavardes g.gif
Atsakyti
QUOTE(tikpasilik @ 2014 03 14, 12:55)
na pas mane tokie ir buvo, dabar kolkas ramu ant veido  smile.gif  Bet profilaktikai kažką norisi naudoti, prieš tai naudojau Biodermos Sebium Global  g.gif
Papildyta:
Mano kosmetologė su Oda dirba, o dermatologė mėginėlių neturėjo, nes anot jos, nei viena firma dar jos nenupirkus, tai rekomenduoja, kas efektyviausia  biggrin.gif

Manoji irgi su O.D.A. Dirba, bet matyt "nupirko" ir ši firma. biggrin.gif
Atsakyti
[quote=tikpasilik,2014 03 14, 14:55]
na pas mane tokie ir buvo, dabar kolkas ramu ant veido smile.gif Bet profilaktikai kažką norisi naudoti, prieš tai naudojau Biodermos Sebium Global g.gif
Papildyta:
as profilaktikai naudoju Biodermos AKN veikia geriau nei globalis ... jo poveikio isvis nepajutau
Atsakyti
[quote=Vikuute,2014 03 17, 13:34]
[quote=tikpasilik,2014 03 14, 14:55]
Papildyta:
as profilaktikai naudoju Biodermos AKN veikia geriau nei globalis ... jo poveikio isvis nepajutau
[/quote]

O man butent global rekomendavo biodermos konsultante vaistineje, akn ir al nebandziau smile.gif
Dabar katik nusipirkau norevos global, vaistineje su konsultante svarstem, kuri man geriau imti -atkuriamaji, global. Paemiau pastaraji, jei sausins labai oda bandysiu atkuriamaji ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tikpasilik @ 2014 03 17, 20:06)
O man butent global rekomendavo biodermos konsultante vaistineje, akn ir al nebandziau smile.gif
Dabar katik nusipirkau norevos global, vaistineje su konsultante svarstem, kuri man geriau imti -atkuriamaji,  global. Paemiau pastaraji, jei sausins labai oda bandysiu atkuriamaji  ax.gif

Kurioj vaistinėj pirkot? Kiek sumokėjot? 4u.gif
Atsakyti
Gal kas bandėte kremuką nuo saulės su atspalviu? Pas mus Jonavoje nėra. Kaži, kaip ta spalvytė? g.gif
http://www.norevasho...ules-40-ml.html
Atsakyti
QUOTE(leksyra @ 2014 03 18, 12:01)
Kurioj vaistinėj pirkot? Kiek sumokėjot? 4u.gif

Eurovaistineje, 53 lt beveik berods g.gif (siaip 70 kainuoja, si men 25 proc visai kosmetikai su medaus kortele, tai gera kaina gavos labai thumbup.gif )
Atsakyti