Buvau prašyta palikti atsiliepimą ilgiau panaudojus šį kremuką:
Naudoju kartu su MB (mano oda mišri (riebi kakta/normalūs skruostai), linkusiomis kimštis poromis, MB linkusi rausti ir šerpetoti, bet nėra sausa, abu jautriaodžiai). Kremukas labai patinka ir tinka abiems: greitai susigeria, oda nuraminta, MB gerokai sumažina raudonį, man puikiai tinka ir kaip makiažo pagrindas, ir kaip naktinis kremas. Naudojom ir per didžiuosius šalčius, jokio nusausėjimo ar odos sujautrėjimo. Labai skalsus, lazdyno riešuto dydžio kiekio užtenka ir veidui ir kaklui.
O kaip lietuviškai šis kremas vadinas?, nes šios serijos radau daug, pakuotės vienodos vos ne, sunku atskirti apie kurį rašote
QUOTE(Sinceraaa @ 2014 02 05, 15:39)
O kaip lietuviškai šis kremas vadinas?, nes šios serijos radau daug, pakuotės vienodos vos ne, sunku atskirti apie kurį rašote
Atrodo šitas pagal LT aprašymą Atstatantis kremas veidui
Gal jau esat isbande nauja Noreva Global krema?
Sakykit, gal kuri uzmatet kur Norevos produkcijai nuolaidos si menesi? Ar eurovaistinej dar buna savaitgaliais nuolaidos kosmetikai?
QUOTE(No_Angel* @ 2014 02 16, 14:14)
Sakykit, gal kuri uzmatet kur Norevos produkcijai nuolaidos si menesi? Ar eurovaistinej dar buna savaitgaliais nuolaidos kosmetikai?
Eurovaistinej neseniai pirkau -nuolaidos negavau jau
Sveikos, naudoju Noreva kosmetiką jau nuo lapkričio mėnesio, tai galiu pasakyti, kad tikrai padeda veidui. Turiu Exfoliac: šveitiklį, veido kaukę, kremą Acnomega 200 ir veido kremą su atspalviu (šviesesnį). Šveitiklį ir veido kaukę įsigijau gruodžio pradžioje, naudoju keletą kartų per savaitę, tai dar daaaaug liko, tikrai greitu metu nesibaigs. Kaukė - kremo konsistencijos, tai labai skalsiai tepasi. Šveitiklis toks aštrokas, skausmingus spuogelius turinčioms reiktų teptis švelniau su juo.
Vienintelis produktas, kurį jau sunaudojau, tai Acnomega 200. Įtariu, kad būtų ir ilgiau man jo užtekę, bet pačioj pradžioj aš jo tikrai nemažai užsitepdavau nakčiai Toks riebokas sakyčiau. Pasitepus vien juo, oda po kelių valandų ima blizgėti. O kai tepiu kremą su spalva, tai tada nieko daugiau nededu ant veido, nes, bent jau man, pakankamai gerai drėkina. Tik po kelių valandų irgi susigeria, nebėra oda vienoda kaip ką tik pasitepus Aš esu šviesios odos, tai man net tas šviesesnis atspalvis yra šiek tiek per tamsus, bet tepu nedaug ir gerai pasiskirsto.
Kadangi pabaigiau Acnomega 200, nusipirkau naująjį Actipur 3in1, tai vėliau galėsiu parašyti, kokie įspūdžiai, jei kam bus įdomu.
Kitaip tariant, kosmetika man tikrai tiko ir patiko. Oda daug lygesnė (tfu tfu), tik kur ne kur išdygsta koks nenaudėlis.
Vienintelis produktas, kurį jau sunaudojau, tai Acnomega 200. Įtariu, kad būtų ir ilgiau man jo užtekę, bet pačioj pradžioj aš jo tikrai nemažai užsitepdavau nakčiai Toks riebokas sakyčiau. Pasitepus vien juo, oda po kelių valandų ima blizgėti. O kai tepiu kremą su spalva, tai tada nieko daugiau nededu ant veido, nes, bent jau man, pakankamai gerai drėkina. Tik po kelių valandų irgi susigeria, nebėra oda vienoda kaip ką tik pasitepus Aš esu šviesios odos, tai man net tas šviesesnis atspalvis yra šiek tiek per tamsus, bet tepu nedaug ir gerai pasiskirsto.
Kadangi pabaigiau Acnomega 200, nusipirkau naująjį Actipur 3in1, tai vėliau galėsiu parašyti, kokie įspūdžiai, jei kam bus įdomu.
Kitaip tariant, kosmetika man tikrai tiko ir patiko. Oda daug lygesnė (tfu tfu), tik kur ne kur išdygsta koks nenaudėlis.
QUOTE(Siurpuliukas @ 2013 10 23, 19:36)
Kazin kaip Aquareva kremukas misriai odai, gal kas naudojote/naudojate?
Ar neriebina, ar nekemsa poru, pakankamai padrekina?
Ar neriebina, ar nekemsa poru, pakankamai padrekina?
Bandau kelios dienos. Oda misri. Neriebina, kolkas nepastebejau kad kimstu. Kelios dienos dar tik, bet kolkas patinka.
O del matidiane linijos? Susisuko galva su tom visom linijom. Kuri krema reiktu rinktis, jei oda inkstyruota, jautri, zandai sausi (raudoni), t zona blizga, spuogu kaip ir nera, oda nebejaunatviska . Krem pudros nenoriu. Su rugstimi baisoka. Nuo saules neatsiras demiu (del rugsciu, del suplonejusios odos (ar nuo rugsciu ploneja?))?
Bandziau drekinama kauke, bet man nelabai, nesuprantu ar per riebi (vis koks spuogas iskildavo), ar per mazai drekinimo, nes nelabai maciau skirtumo. (Tepiau tik zandus).
O del matidiane dieninio (megyneli bandziau) tai labai patiko t zonai, bet bijau diena viena naudoti, kad ne per stiprus butu.
Kitose linijose ir kai kur parasyta, kad reguliuoj.. Pvz sensidiane jautriai kombinuotai odai.. Ar kas gali palyginti?
Bandziau drekinama kauke, bet man nelabai, nesuprantu ar per riebi (vis koks spuogas iskildavo), ar per mazai drekinimo, nes nelabai maciau skirtumo. (Tepiau tik zandus).
O del matidiane dieninio (megyneli bandziau) tai labai patiko t zonai, bet bijau diena viena naudoti, kad ne per stiprus butu.
Kitose linijose ir kai kur parasyta, kad reguliuoj.. Pvz sensidiane jautriai kombinuotai odai.. Ar kas gali palyginti?
QUOTE(sweetlike @ 2014 02 25, 20:30)
Sveikos, naudoju Noreva kosmetiką jau nuo lapkričio mėnesio, tai galiu pasakyti, kad tikrai padeda veidui. Turiu Exfoliac: šveitiklį, veido kaukę, kremą Acnomega 200 ir veido kremą su atspalviu (šviesesnį).
Acnomega 200 aš irgi susidomėjau. Nors kiek žinau dar yra ir Acnomega 100 įdomu kuo kremukai skiriasi. Pati kovoju su inkštirais, išsiplėtusiom porom. Mano oda mišri, ir sausėja nuo agresyvių priemonių. Kaip manot šis kremas man tiktų? ar taip pat gali sausint?
QUOTE(easternbed @ 2014 03 11, 00:55)
Acnomega 200 aš irgi susidomėjau. Nors kiek žinau dar yra ir Acnomega 100 įdomu kuo kremukai skiriasi. Pati kovoju su inkštirais, išsiplėtusiom porom. Mano oda mišri, ir sausėja nuo agresyvių priemonių. Kaip manot šis kremas man tiktų? ar taip pat gali sausint?
200 yra stipresnio poveikio manau Sunaudojusi visą Acnomega 200 negalėčiau pasakyti, kad pastebimai sumažėjo inkštirų ar porų, man labiau nuo spuogelių padėjo. O lyginant Actipur 3in1 ir Acnomega 200, tai pastarasis tikrai riebesnės sudėties. Atsiprausus ir pasitepus Actipur 3in1 kremu man kartais vis tiek dar tempia odą, tai neretai ir antrą kartą pasitepu po kokių 30 min Manau, daug greičiau jis susinaudos nei Acnomega Vakar Eurovaistinėj dar Actipur prausiamąjį gelį prigriebiau, nes kosmetikai -25 proc. nuolaidos, tai žiūrėsim kaip čia kas
Gal kuri naudojat naująjį Exfoliac Global 6? Kokie atsiliepimai?